Adam Olmayan Erkek

Himmmm bu kas alan cocukmuymus reddeden hanim kizimizi. Eee sevin diğer konunda agdayada gidelim bari birlikte gibi şeyler yazmissin. Gerek kalmamis agdaya gitmek icin arkadasi varmis demek.

Sen cozmussun arapsacini

Eveett. Bu yazıdan da anlaşıldığı üzere noktalama işaretleri çok önemli.

Sen gidip erkeğe kendini beğendirmek istersen böyle olur
bir erkek bir kız için savaşmadıkça
böyle adileşir ,ve kolay kız (mış)gibi intiba bırakır ,süründürseydin ömür boyu peşinden gelirdi

pampa hacı falan demıssınız arkadaşlar fıkrımce sızın yaslarda pek buyuık degıl gercı olgunlugun yaşla alakası yok tecrube ve yasanmıslıklar ınsanı olgunlastırır her neyse
Konu sahıbı akadaş bence uzak dur baksana ettıgı terbıyesızlıge oyle ınsanlar ıcın canınısıkmaya deymez yakıstıramayan ınsanda boyle avaz avaz bagırmaz

He ay, minnak kaldık pampişim. : )

Uff salla sende bakma bidaha..belki arkadasiyla sevgili ne biliyon..cocuk seni kiskandi saydirdi laflari...kaslarida aliyormus escinsel belkim..

arkadaşı dediğim erkek

hoşlandığım kişiydi ve kaş mevzusu bu olay derken soğudum o gay meseleside espiriydi sadece gerçekten alıyor kaşlarını

Şekilli kaşlı adamdan yar olmaz

Neden ilk o konu sonra bu? Ikisini bi konu altinda yazmak zormu, yoksa insanlarla böyle oynamak hos mu?

canım böle istedi

Himmmm bu kas alan cocukmuymus reddeden hanim kizimizi. Eee sevin diğer konunda agdayada gidelim bari birlikte gibi şeyler yazmissin. Gerek kalmamis agdaya gitmek icin arkadasi varmis demek.

espirisine yazdım da arkadaşı dediğim erkek .

ben illa beğen demedim aynı ortamdayız illaki günde 5-6 defa denk geliyorz aynı cafede arkadaşımda arkadaşı ile konuşurken bu havalanıyor

adam değilmiş dyorum

Kolay elde edilen kolay vazgeçilendir

Bugün birinin daha cani böyle istemisti, bolca konu acti, simdi sesi kesildi,mutlu son...

''hoşlandığım kişiydi ve kaş mevzusu bu olay derken soğudum o gay meseleside espiriydi sadece gerçekten alıyor kaşlarını''

eee son kararın ne hoşlanıyon mu yoksa soğudun mu yoksa bi konu daha açarsan ordan mı devam edelim konuşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…