- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Anladım : )
O kim bilmiyorum annem, zıplıyor mu sahiden? : )
öbür konuda kaşlarını kavisli alıyo.bana erkek arkadaşından laf gönderiyo acaba diyerek gay mı demeye getirdin ama hoşlandığım diye bahsettin.burda gene hoşlanıyorum ama bakmamdan rahatsız olmuş dedin.az bakıyorum çok değil dedin.
sen bu çocuğu saçı kaşı derken ablukaya almışsın çocuk belli rahatsız. hoşlanıyodum soğudum diyosun ama sinirden çatlamak üzerim diyon
tatlım sen ne yapmaya çalışıyosun??????
Neden ilk o konu sonra bu? Ikisini bi konu altinda yazmak zormu, yoksa insanlarla böyle oynamak hos mu?
Sen cozmussun arapsacini
tanırsın zamanla
pampa hacı falan demıssınız arkadaşlar fıkrımce sızın yaslarda pek buyuık degıl gercı olgunlugun yaşla alakası yok tecrube ve yasanmıslıklar ınsanı olgunlastırır her neyse
Konu sahıbı akadaş bence uzak dur baksana ettıgı terbıyesızlıge oyle ınsanlar ıcın canınısıkmaya deymez yakıstıramayan ınsanda boyle avaz avaz bagırmaz
Allah analı babalı buyutsun dıyelım o vakıt tez zamandaHe ay, minnak kaldık pampişim. : )
Uff salla sende bakma bidaha..belki arkadasiyla sevgili ne biliyon..cocuk seni kiskandi saydirdi laflari...kaslarida aliyormus escinsel belkim..
öbür konuda kaşlarını kavisli alıyo.bana erkek arkadaşından laf gönderiyo acaba diyerek gay mı demeye getirdin ama hoşlandığım diye bahsettin.burda gene hoşlanıyorum ama bakmamdan rahatsız olmuş dedin.az bakıyorum çok değil dedin.
sen bu çocuğu saçı kaşı derken ablukaya almışsın çocuk belli rahatsız. hoşlanıyodum soğudum diyosun ama sinirden çatlamak üzerim diyon
tatlım sen ne yapmaya çalışıyosun??????
Şekilli kaşlı adamdan yar olmaz
Neden ilk o konu sonra bu? Ikisini bi konu altinda yazmak zormu, yoksa insanlarla böyle oynamak hos mu?
Himmmm bu kas alan cocukmuymus reddeden hanim kizimizi. Eee sevin diğer konunda agdayada gidelim bari birlikte gibi şeyler yazmissin. Gerek kalmamis agdaya gitmek icin arkadasi varmis demek.
Sen gidip erkeğe kendini beğendirmek istersen böyle olur
bir erkek bir kız için savaşmadıkça
böyle adileşir ,ve kolay kız (mış)gibi intiba bırakır ,süründürseydin ömür boyu peşinden gelirdi
pampa hacı falan demıssınız arkadaşlar fıkrımce sızın yaslarda pek buyuık degıl gercı olgunlugun yaşla alakası yok tecrube ve yasanmıslıklar ınsanı olgunlastırır her neyse
Konu sahıbı akadaş bence uzak dur baksana ettıgı terbıyesızlıge oyle ınsanlar ıcın canınısıkmaya deymez yakıstıramayan ınsanda boyle avaz avaz bagırmaz
Allah analı babalı buyutsun dıyelım o vakıt tez zamanda
tam yeter daDiyelim gitsin pampişim. : )
elde etmedim belki ama vazgeçen benim bu sefer kınasıda bendenKolay elde edilen kolay vazgeçilendir
Bugün birinin daha cani böyle istemisti, bolca konu acti, simdi sesi kesildi,mutlu son...arkadaşı dediğim erkek
hoşlandığım kişiydi ve kaş mevzusu bu olay derken soğudum o gay meseleside espiriydi sadece gerçekten alıyor kaşlarını
canım böle istedi
espirisine yazdım da arkadaşı dediğim erkek .
ben illa beğen demedim aynı ortamdayız illaki günde 5-6 defa denk geliyorz aynı cafede arkadaşımda arkadaşı ile konuşurken bu havalanıyor
adam değilmiş dyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?