Adam Olmayan Erkek

Kendin demissin iste canim adam değilmiş...
Belki cinsel tercihleri farklidir...
Üzme ve sinir etme kendini boyle birisi için.

Kendin demissin iste canim adam değilmiş...
Belki cinsel tercihleri farklidir...
Üzme ve sinir etme kendini boyle birisi için.
ya beni sinir eden ben beğendiğim adam diye neresini beğendin bunun diyenlere laf ble yaptırmıyordum ama o saygı duymayıp laf yaptırdı işte

çocuk sana yüz vermedi diye bu kadar hırs yapma. yok adam degilmiş, yok gaymiş bilmem ne... küçültme kendini.

yalnız çocugun arkadaşı da çok enteresanmış. kızlar yapar bunu be. yanındaki arkadaşını ona yanaşan erkeklerden koruma işini yani tutmuş mesaj atmış, arkadaşını senden korumuş

Onun kız arkadaşı var mı?

ben kendmi küçültmüyorum hanımefendi espiri anlayışınız yokmuş belli. ki bu kaş mevzusu gerçekten olan birşey.

Sen ondan vazgeçince ve yüz vermeyince ve başka çocukla çıkınca seni elde etmek isteyecektir , elde edilemeyen hep değerli olur

Eee ne duymayi bekliyordun?
Biraz gururlu ol ve seninle ilgilenmeyen insanlarin pesinde dolasmayi birak bence. Kendine bunlari dedirtene kadar ugrasmissin. Acik acik sozden anlamiyorsun, imadan anlamiyorsun, e insanlar da artik sana boyle konusmaya baslamis. Daha onceki insanlarla da boyle israrciydin. Bir de taciz edecek derecede dedigim zaman inkar etmistin. Taciz iste, bak rahatsiz oluyorlarmis insanlar artik senden ve bakislarindan. Gozle taciz ediyorsun insanlari. Yakistirmalar, kendi kendine gelin guvey olmalar. Istersen dunya guzeli ol, istenmemek guzellige bakmaz. Sen de seni istemeyene arkani donmeyi ogren artik, yoksa boyle zorla ogretirler. Ben kizamadim o insanlara acikcasi.

Ya gizli eşcinsel se ? Bir erkek kolay,kolay kaş almaz ,bence

bugibi şeyler erkekliği bozar ,bence

al benden de o kadar. ben de bunu anlatmaya çalıştım. sen daha iyi ifade etmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…