- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
ya beni sinir eden ben beğendiğim adam diye neresini beğendin bunun diyenlere laf ble yaptırmıyordum ama o saygı duymayıp laf yaptırdı işteKendin demissin iste canim adam değilmiş...
Belki cinsel tercihleri farklidir...
Üzme ve sinir etme kendini boyle birisi için.
tam yeter da
ben kendmi küçültmüyorum hanımefendi espiri anlayışınız yokmuş belli. ki bu kaş mevzusu gerçekten olan birşey.çocuk sana yüz vermedi diye bu kadar hırs yapma. yok adam degilmiş, yok gaymiş bilmem ne... küçültme kendini.
yalnız çocugun arkadaşı da çok enteresanmış. kızlar yapar bunu be. yanındaki arkadaşını ona yanaşan erkeklerden koruma işini yanitutmuş mesaj atmış, arkadaşını senden korumuş
yokOnun kız arkadaşı var mı?
lafını yedirmeyi planlıyorumdaSoğumuştun sen bu çocuktan. Sorun ne?
lafını yedirmeyi planlıyorumdahatta aldırdğı kaşlarını ben yolcam
Sen ondan vazgeçince ve yüz vermeyince ve başka çocukla çıkınca seni elde etmek isteyecektir , elde edilemeyen hep değerli olur
içimde kalacak yoksaHiç uğraşmayın bence. Vakit kaybı.
teklif eden çok hemde ondan bin kat yakışıklıları ama işte kalktı beyfendinin totosu
alakası yok 1 sene görmesem göreceğim diye umursamamsen hırsından onu takıntı yaptın demi
günahını alamam ama benm hakkımda laf yapan arayı karıştıran kişilerde hep erkek 2 ayrı erkek hemdeYa gizli eşcinsel se ? Bir erkek kolay,kolay kaş almaz ,bence
bugibi şeyler erkekliği bozar ,bence
Eee ne duymayi bekliyordun?
Biraz gururlu ol ve seninle ilgilenmeyen insanlarin pesinde dolasmayi birak bence. Kendine bunlari dedirtene kadar ugrasmissin. Acik acik sozden anlamiyorsun, imadan anlamiyorsun, e insanlar da artik sana boyle konusmaya baslamis. Daha onceki insanlarla da boyle israrciydin. Bir de taciz edecek derecede dedigim zaman inkar etmistin. Taciz iste, bak rahatsiz oluyorlarmis insanlar artik senden ve bakislarindan. Gozle taciz ediyorsun insanlari. Yakistirmalar, kendi kendine gelin guvey olmalar. Istersen dunya guzeli ol, istenmemek guzellige bakmaz. Sen de seni istemeyene arkani donmeyi ogren artik, yoksa boyle zorla ogretirler. Ben kizamadim o insanlara acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?