Adam Olmayan Erkek

Biraz fazla abartmışsın. Hoşlanmamış, ilgisini çekmemiş ve rahatsız olmuş. Muhatap olmak istememiş. Sen istiyorsun ki; yanına gelsin, seninle arkadaş olsun, falan filan. Ama öyle değil.

Biraz fazla abartmışsın. Hoşlanmamış, ilgisini çekmemiş ve rahatsız olmuş. Muhatap olmak istememiş. Sen istiyorsun ki; yanına gelsin, seninle arkadaş olsun, falan filan. Ama öyle değil.
bnm istediğim o değil hanımefendi benim demek istediğim adam olsaydı kendi laf yapsaydı rahatsız mı oldu bağırıp çağırabilirdi sorun yok başkasına laf yaptıracak kadar düşmeyecekti

bnm istediğim o değil hanımefendi benim demek istediğim adam olsaydı kendi laf yapsaydı rahatsız mı oldu bağırıp çağırabilirdi sorun yok başkasına laf yaptıracak kadar düşmeyecekti

Bana normal geldi. Yanlış olan belki de olayın size intikal ediş şekli. Yani aracı olan kişiler yanlış dile getirmiş yoksa yazdığınız yazıda çocuğun size karşı olan bir saygısızlığını göremedim.

çock resmen haddini bil ayağını denk al dedi ben buraya daha kibarca yazdım köpek bile dedi ya arkadaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…