Öfff Amerika'da okumuş ama adam olmamış. Onca kadınla yatmış kalkmış ama bakire eldeğmemiş bir kız arıyor hem de o kadar hakaret ettiği halde. Nasıl bir bencillik bu. Nefret ediyorum salt bakirleik arayan adamlardan.. Aşk sevgi, hayatı birlikte geçirmek istiyorum, yanlız yaşlanmak istemiyorum ve huyu suyu güzel bir kız olsun birde ondna çocuk sahibi olmak istiyorum der insna heh ondna sonra yani benim içi de bekaret bir kriterdir der ki bir erkeğin eldeğmemiş kız istiyorsa kendisi de ona göre yaşamalı bence..
Canım benim ister ykışıklı olsun, ister iyi işi olsun boşver yol ver gitsin bu adama. Adam da değil yaa neyse.. Yarın brgün bu alacağını aldıktan sonra seni de hor görmeye başlar. Cinsel doyuma hat safhada ulaşmış bu herif sende uslanmayacaktır, seni beğenmeyecek ve yine eski cinsel haraketli hayatına devam edecektir... Sen de sonra gelip eşimin bana arzusu yok, ilgisiz diye konular açaxaksın. I yüzden boşverrr, ne iyi, adam gibi adam, seven, değer veren erkekler var..Birgün mutlaka onlar seni bulur...