ADAM TUTUP KOCAYI DÖVDÜRTÜCEM

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Konularimi biliyorsunuz.aldatildim boşanıyorum.affetmedim diye iftiralar atti.

Az önce arkadaşımla k9nusuyordum.abisi benim pislikle arkadaş.ben8mki gidip bu abiye beni kötülemiş.o abide arkadaşıma diyor ki görüşme onla.arkadasimda beni güzelce anlatıyor.evdeyken yalvarıyordu da affedilmeyince niye pislik döküyor demiş.

Yokkkkkkkk sabrım kalmadı.mafya buldum .....buldum valla.bir ark.amcasinin yakın arkadaşı.o arkadasın da tanıyor.gidip yalvarcam....onu dovsunlwrrrrrrrrr.ellerim titriyor.onnu dövmek sopaları üzerinde kırmak istiyorum.o yamuk burnuna vurup al düzelttim demek istiyorum.

Of allak bullagim.birseyler söyleyin.

azamettirici olarak basin belaya girmesin ?
Hani filimlerde mafya dövünce korkudan polise gidemiyor ya.....olmaz mi böyle bir mucize.cok canım açıyor.oyle bir uykum vardı ki şimdi canım yanıyor.

Ya saçmalama hiç sağlıklı düşünmüyorsun şuan, yaptırmayı düşündüğün şey suç. Adama birşey olsa azmettirici sensin
Düşündükçe kafayı yiyorum.adimi çıkardı.yillarimi verdiğim adam.

Sacmalama canim suan cok sinirlisin anliyorum seni benim hakkimda da iftira atmisti eski esim ama hic umursamadim bosver onun yanina kalmayacak.Zaten bu tipler gel diye yalvarirlar ,aglarlar ama yok dersen de dunyaninen kotusu sensindir

Sacmalama canim suan cok sinirlisin anliyorum seni benim hakkimda da iftira atmisti eski esim ama hic umursamadim bosver onun yanina kalmayacak.Zaten bu tipler gel diye yalvarirlar ,aglarlar ama yok dersen de dunyaninen kotusu sensindir
Ama çok acı.....iftira en kötü şey.ve düşünsene beni gidip elalemin adamlarına anlatıyor.2 çocuğunun annesiyim.

Düşündükçe kafayı yiyorum.adimi çıkardı.yillarimi verdiğim adam.
Tuğba Özay bu yüzden hapis yatmıştı, hiç öyle gidip şikayetçi olmaz deme, adam zaten senin sinirini bozmak için uğraşıyor, eline verirsin kozu, bir de içeri attırır.
Kendi akıl sağlığın ve huzurun için çevreni değiştir, ortak arkadaşlarınızla bağını kopar. Eski eşinden haber getiren herkesi sil at hayatından.

Of elim kolum bağlı.tuba özay öylebir şey mi yaptırdı?? ??

Haklisin bana atilan iftirada cok cirkindi duydugum gun kafayi yiyecektim ama sonra hic camuru ustume bulastirmayim dedim.Havlar havlar iki gun sonra susar.Dava oldu mu
Ilk dava oldu cnm.2.dava 23 mayıs.

Ben bu gece nasıl uyuycam.nasil.????

Nasıl biliyor musunuz? Böyle bir insandan kurtulduğunuza şükrederek. Elinizin kolunuzun sağlığınızın yerinde olmasına şükrederek uyumalısınız. Burası fani dünya yaşanılan herşey de öyle. Dediğim gibi allaha havale edin kimseye kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz, kendi içinizi bir tek kendiniz bilebilirsiniz.

Ve herşeyden önemlisi yanınızda kim olursa olsun başınızı yastığa koyduğunuzda teksiniz. Kendinizi tedavi eden kendiniz olmalısınız. Verdiğiniz zararı sadece kendinize veriyorsunuz. Bi daha düşünün bunu ne veya kim için yaptığınızı. Değer mi? Bence hayır.

Of elim kolum bağlı.tuba özay öylebir şey mi yaptırdı?? ??
Mafyaya eski sevgilisini tehdit ettirmişti, dövme varmıydı tam hatırlamıyorum ama vardı sanırım çünkü yağmalama falan diyordu suçları arasında, çete üyesi sayıldı bildiğin.
Burda da geçen biri konu açmıştı boşanacağı eşini, kız kardeşinin kocasına dövdürmüş, eşi, kız kardeşinin kocasını bıçaklamış. Erkek kavgası bu nereye gideceği belli olmaz, kimse kuzu kuzu oturup dayak yemez, başını zorla belaya sokma.

Degmez tabiki.ama bu ne adilik.avukatim bir kac yanlis ona yonelik suclama yazacakti.hayir dedim.ben allaha hesap verecegim.yalan soyleyemem dedim.velayet k9nusunda bile oğluna nasıl davranıyordu dediğinde iyi bir baba dedim.sizi dovermiydi hayır dedim.her şeyi doğru söyledim....ama ona bak8n adamlara beni or... .pu etti.

Şu an böyle birşey yaptırsan ilk akla gelecek kişi sen olacaksın doğal olarak ve başın gereksi yere ağrıyacak. Bırak biraz zaman geçsin , olaylar durulsun tüm bunlara rağmen hala istiyorsan işte o zaman yaptır ama arkada iz delil bırakma.
Yapmaman doğru davranış olur orası ayrı.

Son olarak hemen hemen tüm çekişmeli boşanma davalarında iftira akla gelmeyecek karalamalar olur. Size mahsus değil yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…