ADAM TUTUP KOCAYI DÖVDÜRTÜCEM

Nedir bu? Kendinizi ihbar mi ediyorsunuz. Dovdurecekseniz dovdurun neden buraya yazdiniz. Bence buna sessiz kalmak sucunuza ortak olmaktir Mune

Hergün dua et huzur vermeyenlerin huzuru olmasın diye rabbime havale et herkes bu dünyada yaptıgı kötülügün hesabını bir şekilde ödüyor . Bu olaylara girersen başın belaya girer boşver .

Nedir bu? Kendinizi ihbar mi ediyorsunuz. Dovdurecekseniz dovdurun neden buraya yazdiniz. Bence buna sessiz kalmak sucunuza ortak olmaktir Mune
Mune çok sinirliyim ...ona zarar vermek istiyorum.bunca şey yapması na rağmen hiç tepki vermedim.bir kez yoluna bile çıkmadım.ama bir adamın benim için onunla görüşme demesi beni mahvetti.ve buna sebep yillarimi verdiğim adam.bu kdr adilik olurmu????
Benim canım çok yandı ilk aklima geleni sizlerle paylaşmak istedim.fakat buna bile değmeyecek biri.o dayak bile onu adam yerine koymaya geçiyor benim gözümde.kilimi kımıldamam. Ben allaha bırakıyorum.
İŞİN ALLAHA KALMIŞSA OLMUŞ BIL.
ÖYLE YAPICAM.bu konuyuda kapatalım lütfen.arkadaslar sizlerede ilgileriniz için tsk.ederim .. az önce gel bir haber de aldım.adli yardımın verdiği avukatla onun avukatı aynı ofisteydi.ve bu yasal değilmiş.dilekcemi yazdım.az önce barodan yeni avukat isteğim kabul oldu.mutluyym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…