- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.424
- 598
bence yanlıs yapmayın bırakın Allahından bulsun sonucta eski koca vahsetleri okuyoruzKonularimi biliyorsunuz.aldatildim boşanıyorum.affetmedim diye iftiralar atti.
Az önce arkadaşımla k9nusuyordum.abisi benim pislikle arkadaş.ben8mki gidip bu abiye beni kötülemiş.o abide arkadaşıma diyor ki görüşme onla.arkadasimda beni güzelce anlatıyor.evdeyken yalvarıyordu da affedilmeyince niye pislik döküyor demiş.
Yokkkkkkkk sabrım kalmadı.mafya buldum .....buldum valla.bir ark.amcasinin yakın arkadaşı.o arkadasın da tanıyor.gidip yalvarcam....onu dovsunlwrrrrrrrrr.ellerim titriyor.onnu dövmek sopaları üzerinde kırmak istiyorum.o yamuk burnuna vurup al düzelttim demek istiyorum.
Of allak bullagim.birseyler söyleyin.
saakin !!!! bu durumu kendine cevir. sucsuzken suclu olma. bosanmada bol tazminat iste. avukat bul hemen anlat. dava dilekcesine herseyi yazdir. sahitlerini de ekle.Konularimi biliyorsunuz.aldatildim boşanıyorum.affetmedim diye iftiralar atti.
Az önce arkadaşımla k9nusuyordum.abisi benim pislikle arkadaş.ben8mki gidip bu abiye beni kötülemiş.o abide arkadaşıma diyor ki görüşme onla.arkadasimda beni güzelce anlatıyor.evdeyken yalvarıyordu da affedilmeyince niye pislik döküyor demiş.
Yokkkkkkkk sabrım kalmadı.mafya buldum .....buldum valla.bir ark.amcasinin yakın arkadaşı.o arkadasın da tanıyor.gidip yalvarcam....onu dovsunlwrrrrrrrrr.ellerim titriyor.onnu dövmek sopaları üzerinde kırmak istiyorum.o yamuk burnuna vurup al düzelttim demek istiyorum.
Of allak bullagim.birseyler söyleyin.
Istemsiz guldum yaSizin yaptırdığınız ortaya çıkmayacaksa, yani o mafya abilerin de arkası sağlamsa neden olmasın? Kırdırın sopaları sırtında.
Ahaha...dun şimdi buradaki arkadaşlar kötü döverler diyince korktummmme bari burnunu kırsınlar dedim....derken bile için sızladı.. ..acidigimdan değil ayyy düşünsene burnumuzun kırıldığını iyyyyy....ama ona müstehak...Ya sen çok şirinsin farkında mısınçokkötü dövmesinler sadece burnunu kırsınlar demişsin ya. Bnden büyük müsğn küçük müsün bilmiyorum ama çok masum geldin sen bna :) :) :) rabbim onun o attığı iftirada boğsun onu inşallah. Senle bende bu merhamet varken bz kmseye bşey yaptıramayz bacım, :)
Ama allah var.ona atacağım bu iftiraların hesabını nasıl veririm.ben allahtan korkarım cnm.ama o korkmuyormuş.Madem canın bu kadar yandi, bu kadar gozunu kararttin sen de onu kendi silahiyla vur, dedikodusunu yap, adını çıkar, erkekligine laf et mesela (en cok buna dayanamazlar ya) ama siddete basvurmak... bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?