- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
Bunlar çok büyük bir mafyaymış.benim adımı niye versinler ki....onlar farklı bir kumpas kurup döverler herhalde.arabasini takip ederler.ustumuze sürdü derler didinip döverler.. ..ne biliyim orasını da mafya düşünsün.ah şimdi bir sopa verseler onu öldüresiye dovsem .Adamlar saglamsa iyice pestilini cikarsinlar ama yakalanirlarsa adını vermeyeceklerine emin misin
Çok canım aciyor...iftira ne kdr kötü bir şey allahım.Sen allaha havale et.
Yani icin soguyacaksa biz kk toplanip tencere tava kapip agzini burnunu dagitalim
Insanar haksiz olduklarind ahep karsiya camur atarlar oysa ilk once kendi ellerinin kirlenecwgini hesaba katmazlar
Pislige pislikle karsilik verip pisligemi bulanacaksiniz. Hic degmez valla. Allah'a havale edin. Rabbim napacagini iyi bilir.Konularimi biliyorsunuz.aldatildim boşanıyorum.affetmedim diye iftiralar atti.
Az önce arkadaşımla k9nusuyordum.abisi benim pislikle arkadaş.ben8mki gidip bu abiye beni kötülemiş.o abide arkadaşıma diyor ki görüşme onla.arkadasimda beni güzelce anlatıyor.evdeyken yalvarıyordu da affedilmeyince niye pislik döküyor demiş.
Yokkkkkkkk sabrım kalmadı.mafya buldum .....buldum valla.bir ark.amcasinin yakın arkadaşı.o arkadasın da tanıyor.gidip yalvarcam....onu dovsunlwrrrrrrrrr.ellerim titriyor.onnu dövmek sopaları üzerinde kırmak istiyorum.o yamuk burnuna vurup al düzelttim demek istiyorum.
Of allak bullagim.birseyler söyleyin.
Bende k9rkuyoyorum.bi bulasirdmsam yanlış şeyler olurmu diyede çok korkuyorum.yak8n bir arkadaşım var.o bu şehrin bir yeri var en büyük mafya komşularıymış.amcasida onun sağ koluymuş.amcasi kaza geçirip vefat etmiş.o nedenle de çok seviyorlarmış bu ark.ailesini.bu adamın adını benden başka her bu şehirli biliyormuş.. ..o büyük mafyalarla da ismi lazım degilllllll onlarla ortak.....of dönsünler ya.icimin yağları erisin.ama çokta k9rkuyorum.Sen kadin halinle nereden buldun mafya falan?? Ne islere bulasiyosun bacim sen?
Elini etegini kaptirdinmi onlara ,nasil alcan bidaha??
Birak allah askina... İt bu , ulur ulur elbet yürür gider...
Ne hali varsa gorsun sen onla ugrasirsan o senle daha cok ugrasacak iyice huzurun kacacak istedigin buysa sayet yap ne yapiyorsan...
Canim ya zaten burnu yamuk demisin niye burnunu kirsinlar baska yere calissinlarÇok kötü dövmesinler burnunu kırsınlar.
Burun ameliyatı olmak istiyordu yardımcı olcam.duzelticem.Canim ya zaten burnu yamuk demisin niye burnunu kirsinlar baska yere calissinlarbence bir gozdagi verseler iyi olur
Allah iyiligini versin canim bir an gozumde yamuk burnu canlandiBurun ameliyatı olmak istiyordu yardımcı olcam.duzelticem.
o yamuk burnuna vurup al düzelttim demek istiyorum.
Evt bend3 öyle yapmak istiyorum.Allah iyiligini versin canim bir an gozumde yamuk burnu canlandibencede o yamulan yere bir tane vursunlar yerine yerlessin
Bence canim iftira atiyorsa hala size bir gozdagi vermelisin yerini bilsin
Hhhhh çok tatlısın. Neden başkasına dövdürtüyorsun ki. Yok mu sivri topuklu ayakkabın. Onunla vur iyice. Mafya falan çok tehlikeli. Benim de bir arkadaşım mafyayla çalışmaya başlamıştı ayrıca tefecilik de yapıyordu. Bir olaya karışmış bu şahıs ve son aramalarda benim de numaram vardı. İfade vermeye cağırdılar. Korktum engelledim her yerden çocuğu. Bunlar pislik insanlar. Seni ele vermezler ama herhangi bir olayda onlarla bağlantılı olduğun düşünülebilir.Burun ameliyatı olmak istiyordu yardımcı olcam.duzelticem.
Konularimi biliyorsunuz.aldatildim boşanıyorum.affetmedim diye iftiralar atti.
Az önce arkadaşımla k9nusuyordum.abisi benim pislikle arkadaş.ben8mki gidip bu abiye beni kötülemiş.o abide arkadaşıma diyor ki görüşme onla.arkadasimda beni güzelce anlatıyor.evdeyken yalvarıyordu da affedilmeyince niye pislik döküyor demiş.
Yokkkkkkkk sabrım kalmadı.mafya buldum .....buldum valla.bir ark.amcasinin yakın arkadaşı.o arkadasın da tanıyor.gidip yalvarcam....onu dovsunlwrrrrrrrrr.ellerim titriyor.onnu dövmek sopaları üzerinde kırmak istiyorum.o yamuk burnuna vurup al düzelttim demek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?