ADAM TUTUP KOCAYI DÖVDÜRTÜCEM

Adamlar saglamsa iyice pestilini cikarsinlar ama yakalanirlarsa adını vermeyeceklerine emin misin
Bunlar çok büyük bir mafyaymış.benim adımı niye versinler ki....onlar farklı bir kumpas kurup döverler herhalde.arabasini takip ederler.ustumuze sürdü derler didinip döverler.. ..ne biliyim orasını da mafya düşünsün.ah şimdi bir sopa verseler onu öldüresiye dovsem .

Sen allaha havale et.
Yani icin soguyacaksa biz kk toplanip tencere tava kapip agzini burnunu dagitalim
Insanar haksiz olduklarind ahep karsiya camur atarlar oysa ilk once kendi ellerinin kirlenecwgini hesaba katmazlar
Çok canım aciyor...iftira ne kdr kötü bir şey allahım.

Bence uğraşmaya değmez. Boşver gitsin söylesin istediğini. Adam tutup dovdurtmek mantıklı bir karar olmaz.

Sen kadin halinle nereden buldun mafya falan?? Ne islere bulasiyosun bacim sen?
Elini etegini kaptirdinmi onlara ,nasil alcan bidaha??

Birak allah askina... İt bu , ulur ulur elbet yürür gider...

Ne hali varsa gorsun sen onla ugrasirsan o senle daha cok ugrasacak iyice huzurun kacacak istedigin buysa sayet yap ne yapiyorsan...

Pislige pislikle karsilik verip pisligemi bulanacaksiniz. Hic degmez valla. Allah'a havale edin. Rabbim napacagini iyi bilir.

Bende k9rkuyoyorum.bi bulasirdmsam yanlış şeyler olurmu diyede çok korkuyorum.yak8n bir arkadaşım var.o bu şehrin bir yeri var en büyük mafya komşularıymış.amcasida onun sağ koluymuş.amcasi kaza geçirip vefat etmiş.o nedenle de çok seviyorlarmış bu ark.ailesini.bu adamın adını benden başka her bu şehirli biliyormuş.. ..o büyük mafyalarla da ismi lazım degilllllll onlarla ortak.....of dönsünler ya.icimin yağları erisin.ama çokta k9rkuyorum.

Bu seferde sevgilisine dövdürttü der daha çok namus bekçiliğine soyunur herkese de delil gibi olur.
Bırak hay..nı kendi pisliğinde boğulsun.

Burun ameliyatı olmak istiyordu yardımcı olcam.duzelticem.
Allah iyiligini versin canim bir an gozumde yamuk burnu canlandibencede o yamulan yere bir tane vursunlar yerine yerlessin
Bence canim iftira atiyorsa hala size bir gozdagi vermelisin yerini bilsin

Allah iyiligini versin canim bir an gozumde yamuk burnu canlandibencede o yamulan yere bir tane vursunlar yerine yerlessin
Bence canim iftira atiyorsa hala size bir gozdagi vermelisin yerini bilsin
Evt bend3 öyle yapmak istiyorum.

Ya sen çok şirinsin farkında mısın çokkötü dövmesinler sadece burnunu kırsınlar demişsin ya. Bnden büyük müsğn küçük müsün bilmiyorum ama çok masum geldin sen bna :) :) :) rabbim onun o attığı iftirada boğsun onu inşallah. Senle bende bu merhamet varken bz kmseye bşey yaptıramayz bacım, :)

Burun ameliyatı olmak istiyordu yardımcı olcam.duzelticem.
Hhhhh çok tatlısın. Neden başkasına dövdürtüyorsun ki. Yok mu sivri topuklu ayakkabın. Onunla vur iyice. Mafya falan çok tehlikeli. Benim de bir arkadaşım mafyayla çalışmaya başlamıştı ayrıca tefecilik de yapıyordu. Bir olaya karışmış bu şahıs ve son aramalarda benim de numaram vardı. İfade vermeye cağırdılar. Korktum engelledim her yerden çocuğu. Bunlar pislik insanlar. Seni ele vermezler ama herhangi bir olayda onlarla bağlantılı olduğun düşünülebilir.

Sizin adınızı verirse ve telefonunuza el konulursa bütün bu yazdıklarınız ortaya çıkacak. Bunu biliyor olmalısınız. Sakin olun ve sakin düşünün. İnternette yazılan, yapılan hiçbir şey gizli kalmaz.

Mafyami .. bence siz yol yakinken vazgecin bu isten.. dertsiz basiniza, dert acmayin..

aslında hukuki yollara basvurman gerekli bosanırken birde sahıtlı ,ıspatlı manevi tazmınat davası acabılırsın bu daha koyar ona emın ol hem durup dururken dayak yerse aleyhınde kullanır hıcte ıyı olmaz ceza bıle alırsın.

Değmeyecek biri için hiç başını derde sokma. Senin yaptırdığını tabi ki anlar ve bu sefer sana zarar vermek isteyebilir. Veya polise gider vs. Hiç bulaşma.

Allaha havale et. İnan tek ve en etkili çözüm bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…