- 1 Şubat 2007
- 5.425
- 1.597
- 698
Konularimi biliyorsunuz.aldatildim boşanıyorum.affetmedim diye iftiralar atti.
Az önce arkadaşımla k9nusuyordum.abisi benim pislikle arkadaş.ben8mki gidip bu abiye beni kötülemiş.o abide arkadaşıma diyor ki görüşme onla.arkadasimda beni güzelce anlatıyor.evdeyken yalvarıyordu da affedilmeyince niye pislik döküyor demiş.
Yokkkkkkkk sabrım kalmadı.mafya buldum .....buldum valla.bir ark.amcasinin yakın arkadaşı.o arkadasın da tanıyor.gidip yalvarcam....onu dovsunlwrrrrrrrrr.ellerim titriyor.onnu dövmek sopaları üzerinde kırmak istiyorum.o yamuk burnuna vurup al düzelttim demek istiyorum.
Of allak bullagim.birseyler söyleyin.
Çakıcı mı
Anneniz işi sağlam tutmuş anlaşılan.
Yıka ve çık
İftira için dava aç tazminat davası.Düşündükçe kafayı yiyorum.adimi çıkardı.yillarimi verdiğim adam.
Mafyaya eski sevgilisini tehdit ettirmişti, dövme varmıydı tam hatırlamıyorum ama vardı sanırım çünkü yağmalama falan diyordu suçları arasında, çete üyesi sayıldı bildiğin.
Burda da geçen biri konu açmıştı boşanacağı eşini, kız kardeşinin kocasına dövdürmüş, eşi, kız kardeşinin kocasını bıçaklamış. Erkek kavgası bu nereye gideceği belli olmaz, kimse kuzu kuzu oturup dayak yemez, başını zorla belaya sokma.
Akıl var.ama ona olan nefretim herşeyin önüne geçiyor.onca sene sonra affedemedim diye 2 çocuğunun annesine yaptığına bakın.Mafya bulmak bu kadar kolay mı yahuu. Tabii mafya da sen kocandan intikam almak istiyorsun diye gidecek eşini dövecek ne saçma. Koskoca adamlar bir kadın istiyor diye senin özel işine karışacak gidip elin hukuksuz adamlarına yalvaracaksınız. Ya neden takıyorsunuz ki çevreniz sizin nasıl biri olduğunuzu biliyorsa zaten inanmayacak bu adama ne derse desin boşanı kurtulun ondan size laf taşımasınlar. Belaya girecek başınız hiç mi akıl yok sizde.
Dava ztn açık.bosanma davasıyla bu attığı iftiraları kanitlamasini istedim.bunun gidip adamlara beni anlatması acı veriyor.İftira atıyosa kanıtla dava aç ne adam tutup dövdürüceksin yapma.
Yaaaaaaaa bende bundan istiyommmmm........bizim burada da bir arkadaşımın kaynı bir akşam eve gelmedi.ikinci gün dayak yemis şekilde evine döndü.arkafasimin eşi polise giyeceksin abisine dedi....ne polisi adam olayı ailesine bile anlatmadı.iste bunlardan istiyo rum.boyle bir olayyyyy bana da lazım.yemin ederim annem bunun aynısını babama yaptirmisti babam 5 gün hastanede yatmış ti bide üstüne aradılar hastaneden annemi esiniz dayak yemis gelin diye annem öyle birini tanımıyorum yanlış numara diye kapatmışti hiçte başı belaya girmedi ama döven adamlar küçük çaplı bi mafya değildi
Yaaaaaaaa bende bundan istiyommmmm........bizim burada da bir arkadaşımın kaynı bir akşam eve gelmedi.ikinci gün dayak yemis şekilde evine döndü.arkafasimin eşi polise giyeceksin abisine dedi....ne polisi adam olayı ailesine bile anlatmadı.iste bunlardan istiyo rum.boyle bir olayyyyy bana da lazım.
Hmm... Hayal meyal hatırlıyorum olayı, bayağı geçti üstünden.Dövdürdüğü için değil tetikçi tuttuğu için ve çete üyesi olduğu için hapis yattı.
Dava ztn açık.bosanma davasıyla bu attığı iftiraları kanitlamasini istedim.bunun gidip adamlara beni anlatması acı veriyor.
Hissettiklerini anlıyorum da arkadaşım bu sana pahalıya patlar.
O kadar profesyonel mafya nasıl bulacaksın?
Sadece korkutma amaçlı döven,kolunu,burnunu kırıp bırakan yani.
Biri şahit olur,oradan bir polis geçer,bir kamera görüntüsü yakalanır. Sıyrılmak kolay mı o işlerden.
Hadi en profesyonelini buldun,suya sabuna dokunmadan aldın hıncını peki ya sen sonra nasıl kurtaracaksın paçanı o mafyadan.
İnan haklıyken haksız duruma düşersin.
Allaha havale et arkadaşım. Mevlam ne eylerse güzel eyler.
İnşallah en yakın zamanda layığını bulur tüm kötüler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?