ADAM TUTUP KOCAYI DÖVDÜRTÜCEM

Adami dovdururseniz onun hesabini vermeyecek misiniz? Suça tesvik var, allahin verdigi cana zarar vermek var, var da var yani...
Ay onu doldurduğum için hesap vermeye raziyim.peki onun yaptığı iftiralar Ne?? ??benden helallik almadan adam cennete giremiycek.

Canım seni bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir bırak son çırpınışları bunlar o pisliğin sözüyle senin adın kötüye çıkmaz ha onun sözüyle hareket edip sana sırtinı donen olursa da çıkar hayatindan zaten sana değer vermeyen insanlardır onlar.Hani klişe bi söz var güneş balçıkla sıvanmaz dogru gerçekten.Uzaktan havlasın dursun mafya filan hiç öyle şeylere bulaşmayin yanlişlikla olür mölür azmettirici olur hapse bile girersin o herif yüzünden değer mi?şimdi çok sinirlisin sakin kafayla düşün öfkeyle kalkıp zararla oturma

Of ya tamam acıdım şimdi ay nerdeyse pislik koca için ağlıcam.. ..offff ya o zmn biri dovsunnnnnnnnn.bir şey olsun ve ben diyeyim ki işte bana bunu yaptı buldu.....nefsim işte bir şey istiyo.

Bir arkadaşım diyor ki sen de iftira at.adam otele kadın götürmüş yatmış kalkmış ne iftirası atayım ki namussuz birine.o tercihini zaten namussuzlukla seçmiş daha ne soylıyım.ÇÜKÜNÜN resmini çekip internettemi paylaşıyordu diyimmm...baska neeeee....erkege her sey viz gelir tiris gider.bizim toplum da böyle.

E tamam hadi diyelim tuttun dövdürdün, herifi komalık ettiler. Sana atılan iftira adamı dövdürttün diye birden bitti mi, insanların gözünde melek mi olacağını sanıyorsun? Hatta bu olay da senden bilinecek ne kadar kötü, cadoloz biri olduğunu konuşacaklar, hani iftiraya bu kadar kafayı takmışsın ya o yüzden söylüyorum. İnsanların ağzı torba değil büzesin, böyle de büzemeyeceksin. Ayrıca adam komalık olunca çekeceğin vicdan azabı ve her an hissedeceğin yakalanma korkusu da cabası.

İftira kötüdür ama sizin planladığınız şey hem daha kötü hem de mantıksız.

Düşündükçe kafayı yiyorum.adimi çıkardı.yillarimi verdiğim adam.
Ben sizin arkadasiniz gibi insanlara kiziyorum tamam abisi bir laf soylemis yapar sizinle ilgili aciklamasini konuyu kapatir
Etegi tutusmus gibi size gelip anlatmasinin mantigi ne zaten aldatilmis cani yanmis insan birde abime boyle demis senin icin soyle demis benim seninle gorusmemi istemiyorlar diye laf tasiyani ben iyiniyetli bulmuyorum
Bakin ne dusunur olmussunuz sakin olun o Allahindan bulur zaten size dusen bu saatten sonra size laf getirenlere bana onunla ilgili birsey soyleyecekseniz gorusmeyi keselim deyip kendi sinir ve ruh sagliginizi rahatlatmak olmali
Yarin paraya pula belki bir iki gece kalacak yere ihtiyaciniz oldugunda o arkadaslar genelde ! Olmaz ortada onun icin kocanizin bir pislik oldugunu soyluyorsunuz biliyorsunuz zaten fazladan baskasindan duymaya ihtiyaciniz olmadigini belirtmekten cekinmeyin

Bdv şimdide mafya mı?organize suçlardan başımız belaye girecek:)
Şaka bir tarafa kendinizi her anlamda koruyun değermi böylesine?

Şimdi birkaç yoruma baktım da hakikaten aklıma geldi. Şimdi siz bu mafya abilerle anlaştınız, bunlar bunu bir güzel dövdü, polis de birşey demiyor bu abilere devletle de başınız belâya girmeyecek yani, buraya kadar mükemmel. Peki siz bunun karşılığını nasıl ödeyeceksiniz bu mafya abilere? Sizden ne isteyecekler, siz ne verebilirsiniz onlara? Ben olsam en çok bunu düşünürdüm.

Dovdurmeye karsi degilim ama iftira atma. Soranlara zillinin onde gideniydi, ahlak ve seref yoksunudur. Bacinizi kizinizi aman diyim gorusturmeyin kendisiyle, yolda gorseler selam bile vermesinler de.

Arkadaşım çok iyi biri.2 ay önce abisi soylesöylemiş...bende dün akşam telde konuşuyorduk, beni rezil etmeye çalışıyor bu nasıl bir insan abla dedim...hatta onun arkadaşı bir psikolog vardı beni ve eşimi götürmüştü.pisikolog arkadaşı bu adamı boşamami ona gizlice söylemişti.tabi adaca açılınca bana söyledi ark.neyse dun de böyle muhabbet açılınca pislik benim anime de gidip konuşmuş dedi....ben de ağzının payını verdim dedi.
Of arkadaşım ne düşüneceğidüşüneceğini bilemiyorum.az huzur buluyorum kursağımda kalıyor.ben ilahi adaletin tecelli edeceğine inanıyorum.isin allaha kalmışsa olmuş bil.
Geçen gün çok ağlıyordum.oglymu bana göndermiyor.cocuk gelince kapıdan alıp telini kapattirip götürüyordu.rabbime öyle içten dua ettim ki bir tek sen başkası değil su dünyayı toplasam senin bana yapacağım iyiliği kimse yapamaz....senden istiyo rum.dedim.oglumun velayeti onda kızımın bende.....telime 2 gün sonra avukat bir arkadaşımdan msj geldi.ortak velayet yasası çıktı.avukatinla görüş......iste buuuuuuuuu.....benim rabbim dilerse her sey olur.

Yazmıştım cnm bir tanıdık ark var.onun amcası bu mafya adamın sağ koluymuş.ölmüs.ailecek bunları çok seviyormuş o elebaşı.hahaha.adam yaşlı başlı ama uzantıları çökmüş.bakmayin bende korkuyorum..

Mafya bulmak bu kadar kolay mı yahuu. Tabii mafya da sen kocandan intikam almak istiyorsun diye gidecek eşini dövecek ne saçma. Koskoca adamlar bir kadın istiyor diye senin özel işine karışacak gidip elin hukuksuz adamlarına yalvaracaksınız. Ya neden takıyorsunuz ki çevreniz sizin nasıl biri olduğunuzu biliyorsa zaten inanmayacak bu adama ne derse desin boşanı kurtulun ondan size laf taşımasınlar. Belaya girecek başınız hiç mi akıl yok sizde.

Tanıdık manıdık hikâye. Adam niye yorsun kendini karşılığında birşey yoksa? Almadan vermek Allah'a mahsustur. Bir kuru teşekkürünüze mi muhtaçlar? Sizin gücünüz onlara yetmez. İstekleriyle başa çıkamazsınız. Bir de onlarla uğraşırsınız. Boşverin.

yemin ederim annem bunun aynısını babama yaptirmisti babam 5 gün hastanede yatmış ti bide üstüne aradılar hastaneden annemi esiniz dayak yemis gelin diye annem öyle birini tanımıyorum yanlış numara diye kapatmışti hiçte başı belaya girmedi ama döven adamlar küçük çaplı bi mafya değildi

Vay be

Kimlerdi acaba kendileri, belki tanıyorumdur

Özelden de yazabilirsiniz, çatlarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…