• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam yaralama

yeni ameliyat oldum ama ilk ameliyatımda doktor dikiş izleri için contratubex diye bir krem yazmıştı para ile alınıyor sgk ödemiyor.

Arkadaşlar içiniz de bu işi bilen var mı? En azından tahmini.. bir tanıdığım biri ile olan derdini konuşmak için o kişinin yanına gidiyor. Aralarında tartışma çıkıyor ve karşı tarafın kardeşi tanıdığım kişiyi kafasından vuruyor. Dışarda balon dizerler ya yapma silahla ateş edip patlatırız. Hehh işte o silahla vuruyor ve alnından sıyırıp geçiyor. Kaşının biraz üst kısmına denk gelmiş ve bir parça içine girmiş. Doktor onu ufak bir operasyon ile aldı 2 gün hastane de kaldı. Şuan kaşı kalkmıyordu kaşını oynatabiliyor. Çenesini açarken güçlük çekiyordu oda düzeldi. Dikiş izlerinin geçmesi de biraz zaman alır. Sizce vuran kişi ne kadar ceza alır??
adam yaralamaktan 1 2 sene herhalde

Hukuk mukuk anlamam ama anlattığın olay adam yaralamadan çok adam öldürmeye teşebbüs gibi duruyor.

Yaralanan mi sizin yakininiz yaralayan mi
İnsallah agir bir ceza alir boyle saldirgan insanlar beni urkutuyor ayyy

Arkadaşlar içiniz de bu işi bilen var mı? En azından tahmini.. bir tanıdığım biri ile olan derdini konuşmak için o kişinin yanına gidiyor. Aralarında tartışma çıkıyor ve karşı tarafın kardeşi tanıdığım kişiyi kafasından vuruyor. Dışarda balon dizerler ya yapma silahla ateş edip patlatırız. Hehh işte o silahla vuruyor ve alnından sıyırıp geçiyor. Kaşının biraz üst kısmına denk gelmiş ve bir parça içine girmiş. Doktor onu ufak bir operasyon ile aldı 2 gün hastane de kaldı. Şuan kaşı kalkmıyordu kaşını oynatabiliyor. Çenesini açarken güçlük çekiyordu oda düzeldi. Dikiş izlerinin geçmesi de biraz zaman alır. Sizce vuran kişi ne kadar ceza alır??
Bildigim kadariyla bel ustu vurmak hapis cezasi gerektirir. Ama silah gercek degilmis. Vuran kisinin daha once sabikasi yoksa. Para cezasiyla cikar bence.

Benim bi arkadasimin kardesi yaraladi sikayetci olmadiklari halde 3-4 yil yatti yanlis hatirlamiyorsam.Bu daha da uzun yatar vurdugu yer onemli diye biliyorum.Ölebilirdi yani karsida ki

Kiz bilmiyorum ki pişmanım falan dese iyi halden falan iyi bi avukat yirtabilir bile adalet nasıl isliyo bizim ülkede görüyoruz malesef
İyi hali Müge de Avukat Rahmi açıklamıştı, iyi hal dedikleri şey daha önce suça karışmamış, sicili temizse geçerliymiş, öyle kravat takıp üzgün durmayla alakalı değilmiş. Açıklaması böyleydi yani.

Ceza fln almaz. O kadar disarda gezen katil pislik sapik varki kendimi korudum derse hic ceza almaz.

Bu baya bilerek ve isteyerek oldurmeye tesebbus. Umarim hakettigini bulur.

2 pislik zamanında lafla taciz etmişlerdi beni.. baya bildiğiniz peşime takılmışlardı.. sevgilim de bunu görmüş ve direkt pisliklere girişmişti.. özet geçiyorum biri lafa tuttu abi yapma etme diye o ara yumruğu yiyip düşen kalktı ve sevgilimi kavradı öbür yalvaran pislik de çakıyı karnına soktu. Hem taciz hem bel üstünden vurduğu için kasten adam öldürmeye teşebbüsten yargılandılar.. sonuç 5 6 yıl yatıp çıktı şerefsizler..

Bu adalet sistemiyle adam gibi bi ceza almaz emin olun.. çocuk 1gün komada yattı 10günde hastanede serviste ve toparlanması aylar sürmüştü.. sizin durumunuzda da çok bi ceza alacağını sanmıyorum

Tutmadılar, mahkeme günü belli olmamış. 1 aydır vuran içerde hala gün bekliyorlar. Karşı tarafta tutmuş diye duyduk.
İftira bile atarlar hatta yalancı şahit bile tutabilirler.. aynı durum bizim başımıza da geldi çünkü.. olay anına tanık olan birileri varsa rica etsinler şahitlik yapmaları için..

Back
X