- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi pembeaskina
2 pislik zamanında lafla taciz etmişlerdi beni.. baya bildiğiniz peşime takılmışlardı.. sevgilim de bunu görmüş ve direkt pisliklere girişmişti.. özet geçiyorum biri lafa tuttu abi yapma etme diye o ara yumruğu yiyip düşen kalktı ve sevgilimi kavradı öbür yalvaran pislik de çakıyı karnına soktu. Hem taciz hem bel üstünden vurduğu için kasten adam öldürmeye teşebbüsten yargılandılar.. sonuç 5 6 yıl yatıp çıktı şerefsizler..
Bu adalet sistemiyle adam gibi bi ceza almaz emin olun.. çocuk 1gün komada yattı 10günde hastanede serviste ve toparlanması aylar sürmüştü.. sizin durumunuzda da çok bi ceza alacağını sanmıyorum
Çok geçmiş olsun sevgilinize çok üzüldüm. İnsan hayatı ne kadar ucuz. Umarım bir daha böyle kötü olaylar yaşamaz, iyi insanlarla karşılaşırsınız.
Konu sahibi, arkadaşınıza söyleyin iyi bir avukat tutsun bence. Kasti ölümcül yaralamada bile 5-6 yıl yatıp çıkmışlar baksanıza. Hukukçu değilim ama silah gerçek olmayan bir silah herhalde balon patlatmada kullanılanlardan demişsiniz kurusıkı gibi bir şey herhalde. Şaka yapıyordum yanlışlıkla oldu gibi savunmalarla cezasını hafifletebilir diye düşünüyorum. Çok iyi bir avukat tutmalılar. Geçmiş olsun.