Adamı çözememek

Sfmrve

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
63
16
98
Merhaba hanımlar

Son düzenleme:
Ben bir sorun göremedim. Tanistirmamasi sorun degilmidir genelde?

Kuzenim tıp 3.sinif öğrencisi yani bu insanlar kız mevzularina anatomik olarak yaklaşırlar

Muhtemelen kadın arkadaşını senin hakkında 2. bir gözden yorum almak için getirdi.

Bir de buradan bakınca hiç senin için özel bir zaman yaratmamış gibi. Çok mu meşgul beyimiz?

Tanıştırma olayına bir şey diyemem.
Başbaşa buluşursunuz umarım yakın zamanda.
O zaman tavırlarıyla belli eder inşallah.
Hayırlı olsun inşallah.

hangi kadın anlamadım?

sen 23 yaşında o 34 yaşında doktor, bilmiyorum umarım kullanılmıyorsundur, hem bu kadar kısa sürede nasıl güvenip evine gidebiliyorsun ki, tehlikeli bence

herkesle tanıştırması çok sosyal olmasından kaynaklanabilir, sanırım pek başbaşa takılma şansınız olmamız, çapkın biri olmasın

şu anlattıklarınla sağlıklı çıkarımlar yapmak için biraz erken ve zor

Belki de arkadaslarinin düşüncelerini merak ediyodur.Bi de Niye adam adam diyip duruyosunuz

Chess,siyaset kapaninca kendini bdvye mi vurdun

Ben bir sorun göremedim. Tanistirmamasi sorun degilmidir genelde?
Ben de öyle düşünürüm genelde ama sanki cok erken tanistirmadi mi?

Muhtemelen kadın arkadaşını senin hakkında 2. bir gözden yorum almak için getirdi.

Bir de buradan bakınca hiç senin için özel bir zaman yaratmamış gibi. Çok mu meşgul beyimiz?
Ben de oyle dusundum surekli kadin arkadasi ay hic bu yorenin insanina benzemiyor,sanki yillardir taniyormusum gibi seni vs tarzi seyler söyledi yakin davrandi.. Universite hastanesinde calisiyor o yuzden biraz yogun ama gun icerisinde konusuyoruz. Sali carsamba gorusememizin sebebi de benim yoksa muhtemelen o gunlerde gorusurduk vakit ayirirdi diye dusunuyorum.
Tanıştırma olayına bir şey diyemem.
Başbaşa buluşursunuz umarım yakın zamanda.
O zaman tavırlarıyla belli eder inşallah.
Hayırlı olsun inşallah.
Sizin yorumlarinizi yillardir cok beğenerek okurum, hayata durusunuzu hep takdir ederim yorumlarinizda, cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.

belki kendini ispatlamaya çalışordur belki yalnız buluşmaya utanıyordur belki kendini açıkça ifade edememekten korkuyordur yanınkiler etsin diye getiriyodur...belkide başkalarının düşüncelerine önem veriyordur...belki belki....bu uzayabilir...
niyetini düşüncesini zamanla yalnız kala kala öğrenebilirsin..birgün sen davet et biryerlere mesela....

Davet etme hususunda biraz cekiniyorum acikcasi pesinden cok kosuyormus gibi olmamak icin

Ayy canım zor okudum nasıl av.
oldun bacım sen? Yazıyı iki üç kere okudum ,nokta virgül ayirmamışsın.

Adam sosyal bence arada 9 yas var ,doktorlar çapkın olur kesinlikle hemen güvenme,ama egerki hoşlansaydı yanlız gelirdi buluşmaya ,etkilenmiş olabilir ,sohbetinden samimiyetinden bence,zaman la anlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…