Merhaba hanimlar
Ben 23 yasinda bir avukatim ve konumdaki adamda 34 yasinda bir doktor. Yaklasik 3 hafta once tanistik bayram sebebi ile o ailesinin yanındaydı tatil suresince yazisarak birbirimizi tanimaya calistik. Açıkçası her iki tarafindan konuşmalardan etkilendiğini dusunuyorum zira gun icerisinde yazan taraf oluyordu zorlama bi muhabbet olmadi. Bu haftada pazartesi gunu hemen is cikisinda gorustuk fakat adam universiteden bir arkadasini da getirdi gorusmeye daha doğrusu biz surafa oturucaz sen de gelsene seklinde ben gittim.kadin sürekli beni sevdiginden bahsetti cok sıcak vs diye. Bir arkadaslarinin nisani varmis ilerleyen gunlerde adam deeptheyi de götürelim falan dedi.Daha sonra ben bikac gun rahatsızdım gorusemedik bu sebeple.persembe aksami istanbula gidecekti is icin adam onu biliyordum aradi kisitli bir zaman ama seni görmek istiyorum dedi valiz de toplamasi gerektigi icin evine gittik 1 saatlik bir zaman vardi. Ev arkadasiyla da tanistirdi.
Sonuca geleyim ben cok sabirsiz bi insanim acaba hoslaniyor mu nereye varicak bi iliski olacak mi diye kendi kendimi yiyorum.siz ne dusunuyorsunuz,a damin beni surekli birileriyle tanistirmasi falan neden olabilir?nasil yaklasmaliyim ona cool kiz mi o aramadan aramayan yoksa tam tersi mi?