Adamı çözememek

''Bir arkadaslarinin nisani varmis ilerleyen gunlerde adam deeptheyi de götürelim falan dedi.''

ben bu cümleye takıldım. size ''benimle nişana gelir misin ? '' diye sormuyor. deepthe' yi de götürelim demek bana tuhaf geldi. sanki aranızdaki yaş farkından dolayı davranışı bu şekilde gibi.

acele etme

yani bir erkeğin bavvul toplaması ne kadar zaman alır

önce arkadaşla buluş sonra eve gel de

bak ben bu sitede genişliğimle tanınırım cinsellik vs benim için tabu değildir.

ammaaa daha 23 yaşında 34 yaşındaki adamla 3 haftalık tanışıklıkta mesafeyi koru

deseydin di işte terminalin oraya gel kahve içelim sonra yola öçıkarım deid anlardım ama eve gel bavul toplayalım açıkçası hoşuma gitmedi

dene,tart hayatta daha yenisin onu unutma zira aradaki 11 yaş bu yaş aralığında önemli bir tecrübe farkı getirir

Ben farkedememistim:) onu arkadasina söyledi. Sanırım davet edecegi zaman o sekilde söyler. Zira kibar bi yapisi var pek emrivaki konusmuyor.
Peki beni nisana arkadaslarinin olduğu ortama götürmesine nasil yaklasmaliyim.bulundugumuz il doğuda bir il ve insanlar bu tarz durumlarda hemen bir anlam ariyor. Yaninda onunla böyle bi yere gitmem nihayetinde onda bir toplum baskisi olusturacaktir onun cevresi sorgulayacaktir

toplum baskısını dert edecek olsa zaten sizi davet etmezdi diye düşünüyorum. yani insanların sizin oraya gitmenizden anlam arayacakları karşınızdaki kişinin de aklına gelmiştir.
siz gitmek istiyor musunuz ?

Emin degilim isteyip istemedigimden.normalde sorun etmem kimim niye gidiyorum demem ama neden çağırdığını kurcalıyorum acikcasi

Bu devirde, bakin uluslarasi bir hayatim var, kesinlikle bir erkegin evine tek basima gitmem. Aklinizi mi kacirdiniz siz?
Yeni nesilin siniri yok sosyla adaptan haberi yok beni cok korkutuyorsunuz!

Sizden on yas buyukse sizin cikarci olup olmadiginiz anlamaya calisiyor, hani bir kk uyesi nisanlisinin malina ortak olma konusu acmisti ya, gozu acik bir "golddigger" misiniz, kendine bir gelir kaynagi arayan, ondan emin olamamis .

evinemi gittim yani daha 1 ay bile tanımadığın adamın?
sürekli arama bırak o arasınosorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…