adamı yıkadım :(

sen gene su dökmüşsün ben bi kere midem bulanıyodu evin içine kusmamak için balkona koştum akıllı ben balkonun içine değil de aşağıya kusmusum o telaşla tabi aşağıdada komşumuz geçiyomuş. tahmin edersinki kadının üstüne kustum :)) rezil oldum ya kadın yukarı çıktı kapıyı yumrukladı arkadaşlarım bizim haberimiz yok demişler göndermişler. kadın da üstüm başım maffoldu diyip bağıra çağıra gitti. hiç böyle utanmamıştım ya yerin dibine girdim resmen :1::1::1:

sen aşağıya inip özür dile birşey olmaz yanlışlıkla oldu dersin ne diycek sanki

Bak bu çok daha betermiş işte:))))

ya yanlış anlamada okuyunca çok güldüm...yani komik geldi gizümde canlanınca..keşke içeri hemen girmeseydin yani orda anında özürdileyip yanlışlıkla olduğunu söylerdin..yani adam lafta söyleyebilirdi sonuçta sen olsan bir kova kafana boşalsa yarabbişükür iyi geldi demezdin herhalde ama sana düşmanda olacak değiller..ben bu tür kazalara çok gülen ve gülmekrizini geçiremeyenlerdenim yani ben olsam adamı her gördüğümde gülerdim hatta utansam bile gülerek özürdilerdim galiba ..:) eşin ilk özürdilesin tamamda asıl yapan sensinki..eşin ne diyecek bizim hanım balkonu yıkarken görmemiş kusurabakmamı? yani sen dile anlar sonuçta çocuk değilsin yada evli kadın bilerek yapacak değil ya anlar yani adam..ama özürdile gerçekten..ayıp olmuş yani..

ya yanlış anlamayın ama gerçekten çok güldüm :1: böyle şeyler bana hep komik gelmiştir :1:

trajikomik bi olay bence abartma,üstünde fazla durma,akşam özrünü dile,olmadı bi kek yap götür gönlünü al komşunun.Dünya hali canım ne var,canı yanmamış,zarar vermemişsin,canına kastetmemmişsin,Yanlışlıkla olsu sonra da o panikle ne yapacağımı bilemedim utandım içeri kaçtım dersin..

keşke içeri kaçacağınıza, bi havlu götürüp yanlışlıkla olduğunu ve çok üzgün olduğunuzu anlatsaydınız..

Üzülme arkadaşım sen yine su dökmüşsün benim kafamdan aşağı cam parçaları döktü kadın son anda kurtuldum annem ile markete alışverişe giderken evi 2.kat olan bir kadın mutfak penceri kırılmış ama ne kırılma kaldırımdan geçerken kadın bütün cam parçalarını çöpe atmak kafamdan aşağı döktü annem sonda kolumdan tutarak çekti sanki gökten cam yağıyordu kadın bir özür bile dilemedi geçmeyin sokagımdan dedi annem kolumdan çekmeseydi beyin kanaması geçirmiştim Allah korusun su için üzülme arkadaşım balkon yıkarken ara sıra herkes su döküyor aşağı maden tanıdıgınızmış iner özür dilersin kazara oldu diye bence eşin özür dilemesin sen özür dile

Üzülme arkadaşım sen yine su dökmüşsün benim kafamdan aşağı cam parçaları döktü kadın son anda kurtuldum annem ile markete alışverişe giderken evi 2.kat olan bir kadın mutfak penceri kırılmış ama ne kırılma kaldırımdan geçerken kadın bütün cam parçalarını çöpe atmak kafamdan aşağı döktü annem sonda kolumdan tutarak çekti sanki gökten cam yağıyordu kadın bir özür bile dilemedi geçmeyin sokagımdan dedi annem kolumdan çekmeseydi beyin kanaması geçirmiştim Allah korusun su için üzülme arkadaşım balkon yıkarken ara sıra herkes su döküyor aşağı maden tanıdıgınızmış iner özür dilersin kazara oldu diye bence eşin özür dilemesin sen özür dile

yerinizde olsam şikayet ederdim anında hadi size birşey olsaydı bunun hesabını kim verecekti. kadın harbi gerizekalıymış yani.

insanlık hali böyle kazalar olabilir ama içeri kaçmakla yanlış yapmışsın ben olsam hemen o an adamdan özür dilerdim belki bir iki söylenirdi ama yapacak birşey yok:31:bu arada eşini hiç karıştırma sen özür dile

yerinizde olsam şikayet ederdim anında hadi size birşey olsaydı bunun hesabını kim verecekti. kadın harbi gerizekalıymış yani.

Olayın üstünden yaklaşık 5-6 yıl geçti aslında şikayet edecektik fakat ordaki komşularından ögrendigimize göre kadın akli dengesini kaybetmiş eşini ve oğlunu yangında kaybedince akli dengesini kaybetmiş o yüzden vicdanım el vermedi.

Sevmediğim bir diş doktoru vardı ozamanlar 6 yaşındaydım adamı hiç sevmiyordum işyeri bizim evin altındaydı adamın kafasına buz gibi kolayı döktüm arkasından da yedigim muzun çöpünü kafasına attım:1::1::1:sen bana igne yapamazsın diye beni her gördügünde senin dişlerine igne yapacam derdi.

Gidip özür dılersın olur bıter ...
insanlık halı olabılır bu tarz seyler

Çocukken bir arkadaşımın evi marketin tam bir üstüydü ikimiz balkonda saklanıp markete giren çıkanlara su tabancasıyla su sıkar sonra saklanırdık aklıma o anlar geldi . :9:

Back
X