Adamın ağzı kokuyor:( Yardım edin

Bence kırılır sıkılır diye düşünmeyin. Uyarmanız onun için de iyi olur. En azından ciddiye alırsa uyarınızı kendi sağlığı için iyi olur. Maddi durumu da iyiymiş. Gitsin dişini yaptırsın. Biliyorsunuz diş çürükleri kalp hastalığına kadar herşeye yol açıyor. Ayrıca o kokuyu çekmek zorunda bırakması daha büyük ayıp. Kırılacaksa da kırılsın yapacak birşey yok.

artık 3 sene çekmiş ramazanın bitmesini bekleyip bayramdan sonra şekerlere sakızlara boğsun adamı böle bişeyde söylenmezki yani ben söyleyemem

Yok bende söyleyemem evli ise eşi çocuğu söylemedi mi acaba :26: belkide adam hasta olabilir yaşıda varmış sonuçta

Off off berencim araya baya baya mesafe koy,uzaktan konuş adamla..:120::120:

konuşurken burnumu kapatıyorum elimle yada ıslak mendil kapatıyorum bir gün şey dedi bana sende hiç ıslak mendili burnundan ayırmıyorsun dedi bende miğdem bulanıyor bu aralar yediğim bir şey dokunuyor sanırım deyip konuyu kapattım

Bir alana bir bedava hahaha bu iyiydi..

masa değişimi şansım yok ben genelde burnuma ıslak mendil kapatıp öyle oturuyorum birde camı açıyorum sürekli o da üşütüyorum kızım camı kapat diyor inanın camı bile zor açıyorum durumu anneme anlattım aileme anlattım onların bile miğdesi kalktı bana acıyorlar

Ne kadar değişik karşılıklı masalardan nasıl geliyor bu koku?
Eşi çocukları falan hiç kimse mi yardım etmemiş bu adama?

Gün boyu aynı odadaysa gelir. Zaten beyin o kokuya şartlanmış oluyor en ufak hava sirkülasyonunda alır o kokuyu.
Dün yakınımda çalışan oruçlu arkadaşın ağız kokusunu hissettim bir kaç kere çünkü yakınındayken almıştım o kokuyu çok kötü bir durum be. Oruçlu kişiye de bu konuda kızılmaz ki.

Konu sahibi arkadaşım işin çok zor. Bence odanın değişmesini iste ne kadar zaman alırsa alsın.

inanın her sabah poğaça simit alıyorum adama düşünün her sabah alıyorum öğlen yemeğe çıktıktan sonra bile ağzı kokuyor çünkü bütün dişleri sarı ve çürük

aayyyy ben çok güldüm senin konuna
ya özür dilerim ama çok hoşuma gitti..
hastalıkta kaparsın okadar yakınsanız nihayetinde ağız kokusuna bakteriler neden oluyo :83:

bunları yaparsam kesin alınır bide adamın suratıyla uğraşmak istemiyorum poğaça almaya devam edicem naneli sakız veriyorum 1 tane alıyor gün boyu aynı sakızı çiğniyor peki buna ne diyorsunuz

BENCE ADAMIN MASASINA GİZLİ Bİ NOT YAZ BIRAK:) LÜTFEN AĞZININIZIN İÇİNDE BESLEDİĞİNİZ CANAVARI ÖLDÜRÜN DİYE... adamın içtiği çayların içine zencefil karanfil falan koydur gizliden bence faydası olur... ama şimdi senin aklın sürekli o kokuda olduğu için burnundan o koku kolay kolay gitmez canım yaaa Allah kolaylık versin zor iş...:26:

Odada sizden başka kimse yok mu? Yani “odada çok kötü bir koku var ne acaba falan desen?” yani o yüzden cam açtığını falan söylesen?

Agız kokusu çok kötü birsey gercekten ama bazi insanlaein malesef cok kokuyor bu koku dişlele alakalida olmuyo içten geliyor
Benim enisteminde agzi kokardi inanin cocuklarininda kokuyor ama bunu adama nasil soyleyebilirsiniz bilemiyorum kirilabilir siz en iyisi odanizi değiştirin

Şuanda benimde agzim kokuyor ama tamammen oruçtan:)))))

Odada sizden başka kimse yok mu? Yani “odada çok kötü bir koku var ne acaba falan desen?” yani o yüzden cam açtığını falan söylesen?

odada 2 kişi daha var onlar hiç umursamıyorlar zaten onlarda hijyene önem veren insanlardan değiller

bunları yaparsam kesin alınır bide adamın suratıyla uğraşmak istemiyorum poğaça almaya devam edicem naneli sakız veriyorum 1 tane alıyor gün boyu aynı sakızı çiğniyor peki buna ne diyorsunuz

Sakız çiğnediği zamanlar kokuda azalma oluyor mu peki? çünkü gerçekten tıbbi bir sorun bastırıyor olabilir.

odada 2 kişi daha var onlar hiç umursamıyorlar zaten onlarda hijyene önem veren insanlardan değiller

canım mektup yaz masasına bırak kimin koyduğundan haberim yok görmedim dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…