yaşı büyükmüş emekli olsa keşke sizde kurtulursunuz, bence kabullenin durumu çünkü alınıyormuş
artık 3 sene çekmiş ramazanın bitmesini bekleyip bayramdan sonra şekerlere sakızlara boğsun adamı böle bişeyde söylenmezki yani ben söyleyemem
Allah'ım bildiğin recep ivedikle karşı karşıyasın..adamda ter kokusuda var ama onu artık problem etmiyorum
Off off berencim araya baya baya mesafe koy,uzaktan konuş adamla..:120::120:
Bir alana bir bedava hahaha bu iyiydi..Of cok kotu bi durum resmen midem bulandi :$ ona sik sik naneli sakiz ikram et, ederkende naneli sakiz al abi mis gibi kokar agzin de. Sakayla karisik. Agiz spreyi al 2tane. Bi alana bi bedavaydi aldim biride snn olsun koy masana ofiste kullaniriz oh mis gibi kokar de. Bence baska secenegin yok. Bide adam sigara kullaniosa doktora gitmeden gecmez o koku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çürük diş çekilmedikten sonra fena kokar da adam o dişlerle nasıl yaşıyor acaba?
İşte para pul hiçbir şey insanda azıcık görgü olacak..
Gidip söylesen ne değişecek ki adam gibi tüm dişlerini söktürecek mi? Bu onun hayat tarzı haline gelmiş. Masanın pozisyonunu değiştirme şansın var mı?
Ne kadar değişik karşılıklı masalardan nasıl geliyor bu koku?
Eşi çocukları falan hiç kimse mi yardım etmemiş bu adama?
Yok bende söyleyemem evli ise eşi çocuğu söylemedi mi acaba :26: belkide adam hasta olabilir yaşıda varmış sonuçta
inanın her sabah poğaça simit alıyorum adama düşünün her sabah alıyorum öğlen yemeğe çıktıktan sonra bile ağzı kokuyor çünkü bütün dişleri sarı ve çürük
Senden ötürü be ya de..konuşurken burnumu kapatıyorum elimle yada ıslak mendil kapatıyorum bir gün şey dedi bana sende hiç ıslak mendili burnundan ayırmıyorsun dedi bende miğdem bulanıyor bu aralar yediğim bir şey dokunuyor sanırım deyip konuyu kapattım
Of cok kotu bi durum resmen midem bulandi :$ ona sik sik naneli sakiz ikram et, ederkende naneli sakiz al abi mis gibi kokar agzin de. Sakayla karisik. Agiz spreyi al 2tane. Bi alana bi bedavaydi aldim biride snn olsun koy masana ofiste kullaniriz oh mis gibi kokar de. Bence baska secenegin yok. Bide adam sigara kullaniosa doktora gitmeden gecmez o koku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
masa değişimi şansım yok ben genelde burnuma ıslak mendil kapatıp öyle oturuyorum birde camı açıyorum sürekli o da üşütüyorum kızım camı kapat diyor inanın camı bile zor açıyorum durumu anneme anlattım aileme anlattım onların bile miğdesi kalktı bana acıyorlar
aayyyy ben çok güldüm senin konuna
ya özür dilerim ama çok hoşuma gitti..
hastalıkta kaparsın okadar yakınsanız nihayetinde ağız kokusuna bakteriler neden oluyo :83:
Odada sizden başka kimse yok mu? Yani “odada çok kötü bir koku var ne acaba falan desen?” yani o yüzden cam açtığını falan söylesen?
bunları yaparsam kesin alınır bide adamın suratıyla uğraşmak istemiyorum poğaça almaya devam edicem naneli sakız veriyorum 1 tane alıyor gün boyu aynı sakızı çiğniyor peki buna ne diyorsunuz
odada 2 kişi daha var onlar hiç umursamıyorlar zaten onlarda hijyene önem veren insanlardan değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?