Agız kokusu çok kötü birsey gercekten ama bazi insanlaein malesef cok kokuyor bu koku dişlele alakalida olmuyo içten geliyor
Benim enisteminde agzi kokardi inanin cocuklarininda kokuyor ama bunu adama nasil soyleyebilirsiniz bilemiyorum kirilabilir siz en iyisi odanizi değiştirin
Şuanda benimde agzim kokuyor ama tamammen oruçtan:)))))
bende ağlanıcak halime gülüyorum gülebilirsiniz
Çalıştıgım kurumdaki odamdaki adamın ağzı kokuyor ya 3 yıldır bu iş yerindeyim 3 yıldır adamın ağzı böyle pis kokuyor ama inanılmaz derecede pis.İş yüzünden sürekli yan yana yada karşı karşıya konuşmak zorunda kalıyoruz uzak durmaya çalışıyorum ama olmuyor inanın 2 km öteden ağız kokusu geliyor parfüm sıkıyorum olmuyor bir şey ikram ediyorum yok yemiyor yese bile güldüğünde bütün dişleri sarı ve çürük dolu adam bu arada 60 yaşında ya napıcam ne olur yardım edin miğdem kaldırmıyor artıkbir insanın ağzı gün boyu kokar mı? ya kokuyor işte hem de 3 yıl boyunca ya artık dayanamıyorum sizce ne yapmam lazım çözüm yolu nedir odamı mı değiştiriyim oda değiştirmek kolay bir iş değil süreç isteyen bir mesele kurumda çalışanlar bilir
odada 2 kişi daha var onlar hiç umursamıyorlar zaten onlarda hijyene önem veren insanlardan değiller
Kişisel temizlik ne kadar önemli bir şey, olmadı mı bildiğin kul hakkına giriyorsun.
Bence mümkünse odanızı değiştirin.
Bu arada üç yıldır neden bu konuda bir şeyler yapmaya çalışmadınız?
Ağız kokusu mideden bile olabilir. Çok fazla eleştirmeyin sizde yaşayabilirsiniz. Ama konuşurken konu açarsınız dişler ağızla ilgili doktor tavsiye edersiniz diş önemli dersiniz . Direk söyelmezsiniz ama dişlerinin sağlıksız olduğunu yoğun kötü koku bırakıyordur geceleri dersiniz...
Sakız çiğnediği zamanlar kokuda azalma oluyor mu peki? çünkü gerçekten tıbbi bir sorun bastırıyor olabilir.
Demekki onun yemekle aclikla alakali degil icten gelen veya dislerin yarattığı bi durum acaba nazikce abi disleriniz cok yipranmis çürümüş yaptırsaniz veya doktora gitseniz saglik acisindanda sikinti yaratir hem görünüş olarakda iyi degiller koku bakteri yapabilir deyin alinirsa da kendi bilecegi is siz nazikce söyleyin belliki alinmadsn olmayacak hem kimseyi tiksindirmek rahatsiz etmek zorunda değil buda bir kul hakkiya adam oruç tutmuyor keşke oruç tutsa öyle koksa asla bir şey demem bu adamın sadece dişleri değil iç kısımdada sorunu var sanırım bu kadar ağır bi koku nasıl olur ya öğlen yemeğe çıkıyor belki ağzı kokmaz diyorum bi geliyor yine kokuyor ya yemek yediği halde nasıl kokabilir ya
çalışmadım mı? her sabah poğaça simit getiren ben
her gün sakız alıp ikram eden ben
öğlen yemeğe çıkmıcam diyince ben ısmarlıyım size bugün diyen ben?
daha ne yapmamı istiyorsunuz
oda değiştirmek için devlet dairelerinde öyle kolay bir yol yok 4 ay bekleyen var sırf oda değişimi için
Demekki onun yemekle aclikla alakali degil icten gelen veya dislerin yarattığı bi durum acaba nazikce abi disleriniz cok yipranmis çürümüş yaptırsaniz veya doktora gitseniz saglik acisindanda sikinti yaratir hem görünüş olarakda iyi degiller koku bakteri yapabilir deyin alinirsa da kendi bilecegi is siz nazikce söyleyin belliki alinmadsn olmayacak hem kimseyi tiksindirmek rahatsiz etmek zorunda değil buda bir kul hakki
çalışmadım mı? her sabah poğaça simit getiren ben
her gün sakız alıp ikram eden ben
öğlen yemeğe çıkmıcam diyince ben ısmarlıyım size bugün diyen ben?
daha ne yapmamı istiyorsunuz
oda değiştirmek için devlet dairelerinde öyle kolay bir yol yok 4 ay bekleyen var sırf oda değişimi için
3 yıl içinde kaç adım atabilirdin ve kaç 4 ay devirebilirdin oda değiştirerek.
Hem diyorsun ki yemek yese dahi ağzı kokuyor, hem de yemek yemeyeceğim deyince “ısmarlayayım” diyorsun..
Sonuçta yine kokacak… Neden boşuna paranı harcıyorsun?
hımm devlet işiyse torpilden başkası çözmez senin işini
ne yapıp ne edip gitmem lazım hlbuki odamı ve yerimi çok seviyorumtek sorun bu adam o gitsin ben gidiceğime ya
ne yapıp ne edip gitmem lazım hlbuki odamı ve yerimi çok seviyorumtek sorun bu adam o gitsin ben gidiceğime ya
bunları yaparsam kesin alınır bide adamın suratıyla uğraşmak istemiyorum poğaça almaya devam edicem naneli sakız veriyorum 1 tane alıyor gün boyu aynı sakızı çiğniyor peki buna ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?