Adamın ağzı kokuyor:( Yardım edin

ya adam oruç tutmuyor keşke oruç tutsa öyle koksa asla bir şey demem bu adamın sadece dişleri değil iç kısımdada sorunu var sanırım bu kadar ağır bi koku nasıl olur ya öğlen yemeğe çıkıyor belki ağzı kokmaz diyorum bi geliyor yine kokuyor ya yemek yediği halde nasıl kokabilir ya

Babam şeker hastası oldugundan beridir var ağız kokusu belkı oyle karsıdan gelmesede yaklasınca geliyor.Özel derse gittiğinde derse başlamadan arabada listerine'le ağzını çalkalayıp ağızda eriyen kagıt gibi rocco sekerden atıyor ağzına.Hadi biz söyleyebiliyoruz babama da sizin durum zor.Benimde hiç katlanamadığım bir durumdur bu 1) ağız kokusu 2) ağır ten kokusu.

bende ağlanıcak halime gülüyorum gülebilirsiniz

Ağız kokusu mideden bile olabilir. Çok fazla eleştirmeyin sizde yaşayabilirsiniz. Ama konuşurken konu açarsınız dişler ağızla ilgili doktor tavsiye edersiniz diş önemli dersiniz . Direk söyelmezsiniz ama dişlerinin sağlıksız olduğunu yoğun kötü koku bırakıyordur geceleri dersiniz...

Kişisel temizlik ne kadar önemli bir şey, olmadı mı bildiğin kul hakkına giriyorsun .

Bence mümkünse odanızı değiştirin.

Bu arada üç yıldır neden bu konuda bir şeyler yapmaya çalışmadınız ?

odada 2 kişi daha var onlar hiç umursamıyorlar zaten onlarda hijyene önem veren insanlardan değiller

Hijyene önem vermek başka bir kokudan rahatsız olmak başka bir şeydir ya.
Sonuçta en pis insan bile yemek yerken WC kokusundan rahatsız olur gibi…

çalışmadım mı? her sabah poğaça simit getiren ben
her gün sakız alıp ikram eden ben
öğlen yemeğe çıkmıcam diyince ben ısmarlıyım size bugün diyen ben?
daha ne yapmamı istiyorsunuz
oda değiştirmek için devlet dairelerinde öyle kolay bir yol yok 4 ay bekleyen var sırf oda değişimi için

inanın böyle desem asla üzerine alınmaz öyle bir adam bu

Sakız çiğnediği zamanlar kokuda azalma oluyor mu peki? çünkü gerçekten tıbbi bir sorun bastırıyor olabilir.

sakızdan sonra bir 10 dk koku hafifliyor sonra geri başlıyor şu an bende orucum midem artık kaldırmıyor bugüz bir yazı yazılcaktı geldi yanıma bende yazıyı kontrol ediyim diyor bende dedimki ben yazıyım siz masanızda oturun kontrol ediyim sonra ben size veririm diyorum

Demekki onun yemekle aclikla alakali degil icten gelen veya dislerin yarattığı bi durum acaba nazikce abi disleriniz cok yipranmis çürümüş yaptırsaniz veya doktora gitseniz saglik acisindanda sikinti yaratir hem görünüş olarakda iyi degiller koku bakteri yapabilir deyin alinirsa da kendi bilecegi is siz nazikce söyleyin belliki alinmadsn olmayacak hem kimseyi tiksindirmek rahatsiz etmek zorunda değil buda bir kul hakki

hımm devlet işiyse torpilden başkası çözmez senin işini

miğdenizin daha fazla bulanmasını istemem ama bu adam bide böyle eliyle dişini karıştıyor of Allah ım of ...anneme danıştım sevdiğim bir ablama danıştım onlar uzak durmaya çalış sakız ikram et diyorlar sabret diyorlar ama nereye kadar ya

3 yıl içinde kaç adım atabilirdin ve kaç 4 ay devirebilirdin oda değiştirerek.
Hem diyorsun ki yemek yese dahi ağzı kokuyor, hem de yemek yemeyeceğim deyince “ısmarlayayım” diyorsun..
Sonuçta yine kokacak… Neden boşuna paranı harcıyorsun?

ya giden param olsun yeter ki o kokuyu çekmeyim
yemekten sonra bi yarım saat kokmuyor yada 1 saat sonra tekrar başlıyor adamın dişlerini görseniz yemin ediyorum sarı renginin aynısı ve ön dişleri yok yarısı var böyle

bu arada şöyle bir geçici çözüm bulmuştum sürekli geziyordum koridorda ya da başka kattaki arkadaşlarıma gidiyordum sırf aynı odada durmamak için

İsimsiz bir maille agiz kokusunun çok olduğunu vs vs yazin yollayin is yeri ev falan demeyin yani genel olarak yazin sonuçta günde bir suru insanla karsi karsiya kimden geldiğini de bilmez... Belki bu şekilde utanip çözüm bulabilir

ne yapıp ne edip gitmem lazım hlbuki odamı ve yerimi çok seviyorum tek sorun bu adam o gitsin ben gidiceğime ya

demek ki senin sınavın bu. Bazen hiç sevmediğin ot burnunda biter derler. adam her geldiğinde kolanya ver eline. elin hep ağzınla burnun arasında dursun. yaşıda büyük o yüzden kalp kırma.

ne yapıp ne edip gitmem lazım hlbuki odamı ve yerimi çok seviyorum tek sorun bu adam o gitsin ben gidiceğime ya

Berenimmm =))) Selam

Mail atabilir misin, kullanıyor mu ki ? Bir ara terkokuyorsun.com vardı oradan geldi aklıma belki maille falan uyarsan faydası olur ya da çekmecesine not yazıp bırak olmadı söyle canım ya, senden kıymetli değil ya alınsa bile çabuk toparlanır sonuçta sağlıkla ilgili bir şey

bunları yaparsam kesin alınır bide adamın suratıyla uğraşmak istemiyorum poğaça almaya devam edicem naneli sakız veriyorum 1 tane alıyor gün boyu aynı sakızı çiğniyor peki buna ne diyorsunuz

Sen iyisimi ona de ki; abi sen artik yaslanmissin, emekli ol yorma kendini fazla, dunyaya bir kere geliyoruz, git emekliliginin tadini cikar :)
Kokten cozum olur yoksa bu isin cikari yokk :)) :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…