Konu sahibi klinik deyince heralde psikolojik tedavi görüyor doktoruna aşık olmuş dedim ama diyetisyenmiş yaYorumları okuyun arkadaşlar konu sahibinden daha iyi açıklamış
Tam ciddiye alıp yorum yapacağım "elinizle duvara ilişmeniz" aklıma geliyor.
Arkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum. Neyse beyefendi çok yakışıklı ve bana kaç defadır gitme sohbet edelim diyordu ben de ilgilendiğini sanmıştım. Neyse bugün geç de olsa yanına gittim. Kapıyı sekreter açtı. Beyefendi içerdeydi gözüm ilişti. Öyle fena oldum ki kalbimi tuttum bişeyler olyor dedim ve elimle duvara iliştim. Neyse adam çok ilgilenmedi. Alakasızdı. Seans bitince kal demedi. Ordaki herkes meseleyi çakmıştır. Bana vaz geçmek düşer.
Duvar bile daha ilgili davranmış.Duvara ilismeyip şak diye duseydin yere,adam kosardi. İlisince nasilsa tutundu bana gerek kalmadı deyip önemsemedi işte.
Bir daha ki sefere kapıyı açar açmaz,ah kalbim de,tak at kendini yere. Gör bak nasıl kosuyor. Hiç bilmiyorsun bu işleri hiç.
Kabalık ediyorsun.Ogretmen misiniz cidden? Actiginiz butun konular yuzyillardir beklenen ama gelmeyen bir karşı cins yuzunden de. Erkek erkek derken hık diye gideceksiniz benden soylemesi
Yoo ne okuduysam onu soyluyorum. Takmissiniz erkek erkek. Akisina biraksaniz keske. O zaman belki birileriyle tanisirsiniz.Kabalık ediyorsun.
Fenalaşınca el ile duvara ilişmek önemliBanada Bi fenalık geliyor böyle konulardan
Bayılıyorum böyle üyelere yaa, bazen öyle konular oluyor, öyle yorumlar geliyorki gerçekten moral düzeltiyorzehra sen misin?
eliyle git git yaptı yattım yanımdakine abi dedi bakmadın ilacın var mı dedi yok dedim elimle yat dedi
Konuyu ilk okudugumda psikiyatrist filan sandim da diyetisyenmis ilginc. Sanirim az kalorili diyet vermis size halsiz dusmussunuz degistirsin ona uygun yazsin.
Harikaasınız yaaTam ciddiye alıp yorum yapacağım "elinizle duvara ilişmeniz" aklıma geliyor.
Gülmeyin bana yahu saftirik miyim neyim))) konunun derinliğini kavrayamadım ))) konu sahibi bence siz hiçbir yere gitmeyin ))Bence de vazgeçin, her nereyse burası bir daha gitmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?