Adamın Karşısında Fenalık Geçirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kucağına bayıl,kesin anlarsın niyetini

Evet aynende , 2 3 konu öncesi bu böyle değildi , aaa hiç öyle bişey yoktu .
Hatta adam yanlış anlaşılıyordu, yeni tanıştığı adam tarafından

Konu sahibesi cok afedersiniz ama ben sizin konulara epey gülüyorum, önce adamin size ilgisi vardı ve bu arada sizin tanıştığınız yeni bir 'adam' vardı, sonra "klinik" doktoru size yürüyor olarak lanse ettiniz simdi de ahh kalbimmm modunda fenalık gecirmece...
Yani kliniğe gitmeniz doğru ama klinik birimi yanlış, bir de psikiyatriyi deneseniz

Aman senle ilgilese o hareketini çok umursamazdı. Ben de hoşlandığım kişinin karşısinda heyecandan kelimeleri söyleyemiyodum bir de merdivende heyecandan düşüyor gibi oldum çocuk tutuyodu düzelttim . Saçma saçma sapan ergen hareketlerime rağmen valla çocukla konuşmaya devam ettik. Tabii bir terazi burcu olarak ben sıkıldım sonra çocuktanjdjdjsjksks. Eğer ayran gönüllüysen sıkılırsın başka yakışıkli mı yok boşverbdjsjsjsj.

Panik atak öyle biri başına gelinceye kadar hemen geçecek bir şey değil.Ayrıca noldu sizin şu kıskanan diğer ‘adam’?Adam adam diye konuşan ilk sizi gördüm.Garip duruyor kültür farkı mı anlamadım.Bir de psikiyatri kliniğine de bir uğrayın açtığınız konular ve konuşma şekliniz bir garip

Sultann Sülümann diye bagirsaydin tam super olurdu

Nihal Ziyagil'in ruhu, sen misin? Geldiysen 3 kere parlatıcı de

Öğretmen mi ? Ben bir ergenin duygu karmaşası sandım.

Gerçekten fenalık mi geçirdiniz yoksa adam ilgilensin diye mi yaptınız anlamadım??.

Atanmış öğretmensiniz hocam, sizin yerinizde olsam mesleğimin keyfini çıkarırım. Olacak olan her zaman olur zaten.
"Seni istemeleri için uğraşmamalısın, seni kendileri istemeliler." çok beğendiğim bi sözdür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…