Hatta adam yanlış anlaşılıyordu, yeni tanıştığı adam tarafındanEvet aynende , 2 3 konu öncesi bu böyle değildi , aaa hiç öyle bişey yoktu .
Sultann Sülümann diye bagirsaydin tam super olurduArkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum. Neyse beyefendi çok yakışıklı ve bana kaç defadır gitme sohbet edelim diyordu ben de ilgilendiğini sanmıştım. Neyse bugün geç de olsa yanına gittim. Kapıyı sekreter açtı. Beyefendi içerdeydi gözüm ilişti. Öyle fena oldum ki kalbimi tuttum bişeyler olyor dedim ve elimle duvara iliştim. Neyse adam çok ilgilenmedi. Alakasızdı. Seans bitince kal demedi. Ordaki herkes meseleyi çakmıştır. Bana vaz geçmek düşer.
Nihal Ziyagil'in ruhu, sen misin? Geldiysen 3 kere parlatıcı deArkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum. Neyse beyefendi çok yakışıklı ve bana kaç defadır gitme sohbet edelim diyordu ben de ilgilendiğini sanmıştım. Neyse bugün geç de olsa yanına gittim. Kapıyı sekreter açtı. Beyefendi içerdeydi gözüm ilişti. Öyle fena oldum ki kalbimi tuttum bişeyler olyor dedim ve elimle duvara iliştim. Neyse adam çok ilgilenmedi. Alakasızdı. Seans bitince kal demedi. Ordaki herkes meseleyi çakmıştır. Bana vaz geçmek düşer.
Kırmızı tokası vardı.zehra sen misin?
eliyle git git yaptı yattım yanımdakine abi dedi bakmadın ilacın var mı dedi yok dedim elimle yat dedi
Yorumları okuyun arkadaşlar konu sahibinden daha iyi açıklamışKapıyı sekreter açınca ne olduiceride uygunsuz mu yakaladın anlamadim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?