- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Yaaa ben de o sandım ilk okuduğumdazehra sen misin?
eliyle git git yaptı yattım yanımdakine abi dedi bakmadın ilacın var mı dedi yok dedim elimle yat dedi
Haziranın üstünden iki ay geçmiş çünkü. Bu ay 33. Yaşına girmiş oluyor hesaplarsanız. Lütfen ama.Konu sahibi bu Haziran’da 30, Ağustos’ta 32 yaşındayım yazmış. Yazma şekli de öğretmene benzemiyor. Bi şeyleri fake ya hadi bakalım.
Evet ben yanlış hesaplamışımHaziranın üstünden iki ay geçmiş çünkü. Bu ay 33. Yaşına girmiş oluyor hesaplarsanız. Lütfen ama.
Atanmış öğretmenimHaziranın üstünden iki ay geçmiş çünkü. Bu ay 33. Yaşına girmiş oluyor hesaplarsanız. Lütfen ama.
ülkenin hali belli sen de haklısınAtanmış öğretmenim
Atanmış olduğunuza çok sevindim. Acaba bu tedavi gördüğünüz klinikteki adam sizin atanmış öğretmen olduğunuzu bilmiyor olabilir mi? Belki daha atanmamis oldugunuzu düşündüğü için soğuk davranmıştır. Belli ki size ilgisi var, siz duvara elinizle ilişince koşarak gelmiş sonuçta. Ama sonra aklına atanmış olmadığınız fikri gelip soğuk davranmış olabilir. Bence bir sonraki görüşmenizde ona da bunu söyleyin direk aynen böyle. Bu arada 33. yaş gününüz kutlu olsun.Atanmış öğretmenim
Branşınızı çok merak ettim.Atanmış öğretmenim
Saçma saçma sözlerAtanmış olduğunuza çok sevindim. Acaba bu tedavi gördüğünüz klinikteki adam sizin atanmış öğretmen olduğunuzu bilmiyor olabilir mi? Belki daha atanmamis oldugunuzu düşündüğü için soğuk davranmıştır. Belli ki size ilgisi var, siz duvara elinizle ilişince koşarak gelmiş sonuçta. Ama sonra aklına atanmış olmadığınız fikri gelip soğuk davranmış olabilir. Bence bir sonraki görüşmenizde ona da bunu söyleyin direk aynen böyle. Bu arada 33. yaş gününüz kutlu olsun.
20 yıllık bir öğretmen olarak herkese sabır diliyorum. Bugün kızım 1. sınıfa başladı. Şükür ler olsunki istediğimiz gibi bir öğretmen bulabildik. Çok sıkıntılı bir süreçti.ülkenin hali belli sen de haklısın
Sen kimsin yaaa benim eğitimciliğime söz atıyorsun. Kabalık ettiğinin farkında mısın?20 yıllık bir öğretmen olarak herkese sabır diliyorum. Bugün kızım 1. sınıfa başladı. Şükür ler olsunki istediğimiz gibi bir öğretmen bulabildik. Çok sıkıntılı bir süreçti.
Her geçen yıl sizinde yazdığınız gibi öğretmen kalitesi de düşüyor. Yakında konuşamayan, düzgün bir cümle bile kuramayan öğretmenler de göreceğiz.
Gidişat felaket. Fakat bu konu özelinde konu sahibinin öğretmen olduğunu düşünmüyorum. Eğer gerçekten öyleyse ülkenin kapısına kilit vurup gidelim.
İstemeyerek karşısında heyecanlandım. Empati yeteneğiniz yok.Aaa saçma sözler sarfettigini bilmiyordum tedavi gördüğünüz klinikteki bu adamın, yazmamışsınız. Çok saçma konuşuyorsa bence başka biriyle ilişkisi vardır. Ben olsam bir daha karşısında fenalık geçirip elimle duvara ilişmezdim, yürümez bu ilişki.
Evet maalesef bu konuda çok üzülüyorum.İstemeyerek karşısında heyecanlandım. Empati yeteneğiniz yok.
Sizi anlıyorum. Şu konuda haklısınız ki birinin karşısında konuşamayacak kadar heyecanlanmak karşıyıyı soğutuyor. Böyle bir bayanı napsın. Elimde olmadan heyecanlandım maalesef.Evet maalesef bu konuda çok üzülüyorum.Lütfen eksik yönümden vurmayın beni.
Bakın burası çokomelli.Atanmış öğretmenim
Konu sahibi bu Haziran’da 30, Ağustos’ta 32 yaşındayım yazmış. Yazma şekli de öğretmene benzemiyor. Bi şeyleri fake ya hadi bakalım.
Beni anlamanıza sevindim. O zaman heyecanı azaltmak için birşeyler yapmalısınız. Yani mesela normalde seanslardan sonra oturup iki saat sohbet edince heyecanlı olmuyorsunuz ve elinizle duvara ilişmiyorsunuz. Bence kapıyı sekreterin açması ve sonrasında klinikteki adamı aniden görmeniz sizde büyük heyecan yaratmış. Sekreter işi baltalamış gibi görünüyor. Siz adamı görmeden sizi içeri alıp hoşbeş etmeliydi sonra da adamı görmeliydiniz ki heyecan bu kadar çarpmasın yüreğinize. Hem adamın görüşmek istemediği biri de gelmiş olabilir, neden adam orada göz önündeyken hemen kapıyı açmış ki? İşini iyi yapamıyor bu sekreter. Ya da sizin bu adama olan hislerinizi sezmiş ve bilerek yapmış belki birbirinize acilirsiniz diye. Ben öyle anladım.Sizi anlıyorum. Şu konuda haklısınız ki birinin karşısında konuşamayacak kadar heyecanlanmak karşıyıyı soğutuyor. Böyle bir bayanı napsın. Elimde olmadan heyecanlandım maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?