adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acımıyorum hiç senin gibi kadınlara. Bugün müge anlıda ki kadın gibi senin elinde avcunda ne varsa kıçında ki donuna kadar soyacak sonra da paçavra gibi atacak seni, konun o kadar trajikomik ki hem fiziksel hem madden hem de manen sömürülmene rağmen halen bu embesilin peşinde olmana böyle bakiyorum. Bu kadar uyarıya örneğe rağmen kemalim kemalim modundan çıkmazsan daha çoooooooooooooook konu açarsın. Bari burada size akıl veren insanlara acı da daha bu adamla alakalı konu açma yazık cidden

Ay size vizyonlusu denk gelsin inşallah
Valla berbat yaa okurken iğrendim, tuhaf yazışmalar abuk cümleler ne bilim gıcık gıcık şeyler

Sürtüşmeli giden bir ilişkileri var iste. konu sahibi aşk sanıyor, sevgilisi olacak davar icin fuckbuddy den öte değil.
Okudum birazz
İnsanın hiç mi kendisine saygısı olmaz. Ben de ne saygısız seviyesiz ilişki dedim. Meğer kendine saygısı yokmuş kadının.
Herkes seçimlerini yaşıyor bir yerde, buyursun devam etsinler sürtüşmeye, alev alıp tutuşuverirler,konu sahibi de aşkından yanmış olur.

Evet herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşıyor. İnsanlar böyle yapıp sonra neden böyle oluyor diyorlar.Bu konularda kadercilik yanlış çünkü insanın kaderi kendi çabasına ve seçimlerine bağlı

onun için önce bir koca bulması lazım.ha köyünden görücü usulü evlenecekti bir aday vardı ama sanırım konu sahibinin fotoğrafının arka planında kayganlaştırıcı görmüş olabilir masum köy kızı hemşerim sanıyordu damat adayı

Bu adam seni sevmiyor değer vermiyor çok belli bi açık açık sevmiyorum demediği kalmış. Sen ilgi istiyorsun, sevilmek falan istiyorsun ama bu adamdan fayda gelmez. Bırak bu adamı da kısmetini kapamasın varlığıyla

Şu saatten sonra bu üyeyi ciddiye alıp ciddi ciddi akıl verenler özelden yazabilirler uygun fiyata köprü satışı yapıyorum
sülün osman ın 2021 yılı versiyonusun yani?saf değiliz yahuu atraksiyonlu konuları seven üyeleriz sadece

Aaa o muhabbet ne kaçırmışım
Görücü usulü anneannesinin köyünden biriyle tanışmışlar. Sonrasında bir gün telefonda görüntülü konuşurken cocuga yüzüklerini göstermek isterken arkadaki kayganlaştırıcı vb. paketler de çıkmış görüntüde. Tabi çocuk şok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…