- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ay size vizyonlusu denk gelsin inşallahYeni nesil aşklarda(!) bu tarz örnekler çok malesef. Ama önemli olan insanın vizyonu bence. Vizyonlu aklı başında bir insanla henüz karşılaşmadığım için hiç girmedim bu saçma ilişkilere. Yakın zamanda karşılaşacağıma inanıyorum
Okudum birazzSürtüşmeli giden bir ilişkileri var iste.konu sahibi aşk sanıyor, sevgilisi olacak davar icin fuckbuddy den öte değil.
Evet herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşıyor. İnsanlar böyle yapıp sonra neden böyle oluyor diyorlar.Bu konularda kadercilik yanlış çünkü insanın kaderi kendi çabasına ve seçimlerine bağlıOkudum birazz
İnsanın hiç mi kendisine saygısı olmaz. Ben de ne saygısız seviyesiz ilişki dedim. Meğer kendine saygısı yokmuş kadının.
Herkes seçimlerini yaşıyor bir yerde, buyursun devam etsinler sürtüşmeye, alev alıp tutuşuverirler,konu sahibi de aşkından yanmış olur.
Insallah yaa. Vizyonlu ruh eşim bul beni artıkAy size vizyonlusu denk gelsin inşallah
Valla berbat yaa okurken iğrendim, tuhaf yazışmalar abuk cümleler ne bilim gıcık gıcık şeyler
Adam zerre umursamıyor resmen ya. İnsan karşısında bu kadar sinirlenmiş biri varken ciddiye almaz mı o kişiyi hayret
onun için önce bir koca bulması lazım.ha köyünden görücü usulü evlenecekti bir aday vardı ama sanırım konu sahibinin fotoğrafının arka planında kayganlaştırıcı görmüş olabilirBosan can
Aaa o muhabbet ne kaçırmışımonun için önce bir koca bulması lazım.ha köyünden görücü usulü evlenecekti bir aday vardı ama sanırım konu sahibinin fotoğrafının arka planında kayganlaştırıcı görmüş olabilirmasum köy kızı hemşerim sanıyordu damat adayı
İlgileniyorumŞu saatten sonra bu üyeyi ciddiye alıp ciddi ciddi akıl verenler özelden yazabilirler uygun fiyata köprü satışı yapıyorum
sülün osman ın 2021 yılı versiyonusun yani?saf değiliz yahuu atraksiyonlu konuları seven üyeleriz sadeceŞu saatten sonra bu üyeyi ciddiye alıp ciddi ciddi akıl verenler özelden yazabilirler uygun fiyata köprü satışı yapıyorum
Neden yapıyorsun bunu kendine. Adam seni sevse ilgi gösterse yine bi nebze. Adamı bırakıp gitsen umrunda olmuycak.Ben şu an Peşinde perişanım
senin meslekle çelişiyor ama.biz saflar alırız köprüyü senin yerineİlgileniyorum
Yakalandık ahahahhasenin meslekle çelişiyor ama.biz saflar alırız köprüyü senin yerine
hele meslek de bir yirmi yılı devir asıl çakal sen olursunnn.dayımdan biliyorummm .başarılarrr dilerim bu aradaaaYakalandık ahahahha
Görücü usulü anneannesinin köyünden biriyle tanışmışlar. Sonrasında bir gün telefonda görüntülü konuşurken cocuga yüzüklerini göstermek isterken arkadaki kayganlaştırıcı vb. paketler de çıkmış görüntüde. Tabi çocuk şokAaa o muhabbet ne kaçırmışım
Ben de üyenin banlanmasını talep edecektim ama sebep bulamadım. Sitenin mantık yüzdesini düşürmesi geçerli bir sebep olur muüffff keşke mune olsam da seni banlasam yav..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?