- Konu Sahibi zorunlualann
-
Yav işte alaka beklemenin bir çeşidini bulmuş.Elin bebeğinden adama ne ya?
Eki Görüntüle 2959164
33 yasinda, devlet memuru, pasta seviyor, saç okşuyor, oral, öpüşme, okşama sevmez, beş parasız, cimri...Maalefesssyafrum yavrum kafasında kaç yaşındaki adama anca bu kelime gider . Devlet memuru birde bu denyo herif . Bulmuş saftirik kızı işine göre takiliyor keşmekeş
Adam merak etsin, ilgi göstersin diye. Pasta fotoğrafı atması da ondan. On yaş gibi düşün sen.Elin bebeğinden adama ne ya?
Eki Görüntüle 2959164
Birde her şey düzelecek diyor sürekli adam onu unuttun.33 yasinda, devlet memuru, pasta seviyor, saç okşuyor, oral, öpüşme, okşama sevmez, beş parasız, cimri...
Bulunmaz hint kumaşıymış. Yapış buna zorunlu. Kaçmaz böylesi.
Unuttuysam da DÜZELİİİİRR be Jann. Dert ettigin seye bak djslabdhjdklsBirde her şey düzelecek diyor sürekli adam onu unuttun.
İste bu kafadakiler devlet dairelerinde masa başı33 yasinda, devlet memuru, pasta seviyor, saç okşuyor, oral, öpüşme, okşama sevmez, beş parasız, cimri...
Bulunmaz hint kumaşıymış. Yapış buna zorunlu. Kaçmaz böylesi.
Dogum izni gibi bir sey yok muydu? Cok bilmiyorum ozel sektörü ben.İste bu kafadakiler devlet dairelerinde masa başı10 senedir üniden mezun olmuşum 10 sene önce girdiğim şirketten çıkamıyorum çünkü bir daha bu işten kazandığımı bulamam diye ne kpssden aldığım puan ne torpilim ne bişey ,37 haftalık hamile halimle daha dün işten ayrıldım izne çünkü zorunluyum . Yapacak bişey yok .
Konuyla alakasi yokdaBirde her şey düzelecek diyor sürekli adam onu unuttun.
Var canım 32.hafta itibariyle başlıyor özelde ama ben 37 .ye dek sabrettim ne kadar geç çıkarsam o kadar 5 hafta geç baslayacagim için işe .Dogum izni gibi bir sey yok muydu? Cok bilmiyorum ozel sektörü ben.
Saglikla gelsin bebek. Isten ayrıldım deyince istifa gibi sandim. Cok sukur geri dönecekmişsin.Var canım 32.hafta itibariyle başlıyor özelde ama ben 37 .ye dek sabrettim ne kadar geç çıkarsam o kadar 5 hafta geç baslayacagim için işe .
Sürtüşmeli giden bir ilişkileri var iste.Şöyle bir göz gezdirdim de namlıymışsınız buralarda. Yeni nesil aşklardan özür diliyorum,ben de sevgili sandımdı sizi.
Çok teşekkür ederimSaglikla gelsin bebek. Isten ayrıldım deyince istifa gibi sandim. Cok sukur geri dönecekmişsin.
Yeni nesil aşklarda(!) bu tarz örnekler çok malesef. Ama önemli olan insanın vizyonu bence. Vizyonlu aklı başında bir insanla henüz karşılaşmadığım için hiç girmedim bu saçma ilişkilere. Yakın zamanda karşılaşacağıma inanıyorumAy yeni nesil ilişkiler böyle mi, ne okudum ben? Ne seviyesiz konuşmalar, aranızda aşk sevgi saygı falan var mı? Pff valla çok kötü yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?