- 16 Aralık 2020
- 4.060
- 7.973
- 108
- Konu Sahibi zorunlualann
-
artık konu başlığını okuduğum gibi tanıyorum. aha diyorum zorunlu bu.. sorunlu da olabilirBen de üyenin banlanmasını talep edecektim ama sebep bulamadım. Sitenin mantık yüzdesini düşürmesi geçerli bir sebep olur mu
Teşekkür ederimmmhele meslek de bir yirmi yılı devir asıl çakal sen olursunnn.dayımdan biliyorummm .başarılarrr dilerim bu aradaaa
Yatarak, ilaçlı ,şoklu tedavi öneriyorum size.
Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Hiç sağlıklı bir ilişki değil bence durup düşünün mantıklı kararlar verin yaptığınız şeyler de saçma onun cevapları daAz önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Saçmalama ! Saçlarını saatlerce okşuyormuşSizi zerre kadar sallamayan adama ne fotoğrafı ya allaşkına?
Cinsellik bölümüne açtığınız konuya gelen cevaplarda tam olarak neyi anlamadınız?
Adam sizi sevmiyor umursamıyor. Bunun neresi bu kadar anlaşılmaz da abuk sabuk tripler atıyorsunuz elin adamına?
Bir yardım falan mı alsanız artık?
Midem ekşidi onu okuyuncaYufrummm mu? Ben ne okudum biraz önce? İnşallah rüyadır.
ne yaparak sizden uzaklaşmasını sağlıyorsunuz? Zamk gibi yapışmışsınız. Öğlen arasında bile rahat vermiyorsunuz? Başkalarıyla konuşmasına tahammül edemiyorsunuz?Gerçekten çocuk gibiyim doğru .. hareketlerim vs tuhaf … bende bunların farkındayım . Ne yapacağımı da bilmiyorum . Bu adam ile nasıl mücadele edecegım benden uzaklaşsın istiyorum ama o da olmuyor
Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?