- 7 Mart 2010
- 5.660
- 1.003
- 698
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Allah müge anlı'ya yardım etsin bu işin sonu oraya varırsa şaşırmamSaf bir kız. Anlamıyor. Birşeylere sinirleniyor ama asıl sinirlenmesi gereken şeyleri farkedemiyor. İlgi bekliyor alınca seviyor sanıyor, kullanıldığının farkında değil. Söylesek de emin olamıyor çünkü adam arada ilgi kırıntısı verip kullanmaya devam ediyor. Şu anda eminim bizim yazdıklarımıza da acaba mı diyor. Kendisinin gerçekten bir büyüğü tarafından yönlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendi karar veremiyor çünkü.
Ayrılma işini bile adam yapsın diye bekliyor.
En iyi yorum olarak başa tutturulsunCanım bacım, kumaş dikile dikile, biyik büküle büküle, insan da.... şekil alırmış. Konu sahibi yaşayarak deneyimleyerek öğreniyor. Artık hoş görüyorum
Ay gecec gece kahkaha attim esim korktu agliyorum diyeAyrılacak mısın bu davardan? Kesin net cevap ver. Ben çünkü şu moddayim anlık
Eşin hakkını helal etsin banaAy gecec gece kahkaha attim esim korktu agliyorum diye
Ben bu adam ile aynı şehirde aynı işteyim bir gün arkadaş ortamında tanıştık ve yürüyüş yapmaya başladık . Bende onu evime kahve içmeye davet ettim olay böyle başladı açıkçasıSen bu adamla nasıl tanıştın onun yaşadığı ilde ne iş yapıyorsun.
Milletin bebegini niye sorsun allah aşkına ? Yani senin bebeğin olmadığını anlıyor ve adam leş sende zaten kusuruma bakma sağlam kafada değilsin zaten,böyle hırt boş bir adamı nereden bulup kendine yakistiriyorsun ? Niye bunu yapıyorsun gencsin,azicik aklı başında ol artıkAz önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
İlk yürüyüşte adamın yönünü evine mi çevirdin ?Ben bu adam ile aynı şehirde aynı işteyim bir gün arkadaş ortamında tanıştık ve yürüyüş yapmaya başladık . Bende onu evime kahve içmeye davet ettim olay böyle başladı açıkçası
Aynen öyle ilk konuların da yazmıştı .İlk yürüyüşte adamın yönünü evine mi çevirdin ?
Devlet memuru mu ay? Daha kaç kere şaşırcam bilmiyorum.Yafrum yavrum ne ,birde bu adam kurumda demi kimbilir hangi kıronun teki ıyyyy midem bulandı .
Regl öncesi dönemimdi ne yaptığımı bilmiyordum . Gerçekten öyle olduİlk yürüyüşte adamın yönünü evine mi çevirdin ?
O gün bugündür bu davara 30 dk yani he mi?Ben bu adam ile aynı şehirde aynı işteyim bir gün arkadaş ortamında tanıştık ve yürüyüş yapmaya başladık . Bende onu evime kahve içmeye davet ettim olay böyle başladı açıkçası
Regl öncesi öyle bir hal gelmiyor ki bize ya. Sen emin misin regl öncesi dönem yüzünden olduğuna? Bilinç kaybı yaşamışsın çünkü anlattığına göre.Regl öncesi dönemimdi ne yaptığımı bilmiyordum . Gerçekten öyle oldu
MaalefesssDevlet memuru mu ay? Daha kaç kere şaşırcam bilmiyorum.
Şu an benzer bir durumda misiniz? Hala pek bilmiyorsunuz yavRegl öncesi dönemimdi ne yaptığımı bilmiyordum . Gerçekten öyle oldu
Elin bebeğinden adama ne ya?Az önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Gerçekten çok kibar ,bize karşı aylardır bu salak adamın etkisinden çıkamadı her geldiğinde binbir eleştiri ile.karsilasiyor ama ha duvar ha bu tatlı arkadaşKız kıyamam herkezin yorumunu da beğeniyor. zorunlualann hiç destek aldın mı bir doktordan belki de çözülebilir bir durumdur bu saplantilarin.
Hiç sağlıklı ilişkilerin yok senin. Yazık sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?