- 30 Kasım 2010
- 9.825
- 19.916
- 448
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Su anki konudaki adam 33 yasinda mıymış?Biz bu konularında sana yeterli cümleleri kurmuştuk zaten halen bu saçma insanla takılmaya devam ediyorsun
Öyleymiş konu sahibine göreSu anki konudaki adam 33 yasinda mıymış?
O kadar çok şey yaşamış gibi hissediyorum ki kendimi . Sanki bi yandan seviyor gibi geliyor bi yandan dalga geçiyor gibi geliyor .Ya burda insanlar neler neler diyor size , siz hala aradan cümle seçip onlara cevap veriyorsunuz. Tamam konusmasi boyle anladık ee kendinizi kullandırmayın diyen var sürtünmeyin diyen var ne degisik iliskiniz diyen var neden surekli konusma kismina cevap veriyorsunuz ? Diger konularinizda hep boyle insanlar size laf anlatıyor ama siz hic takilmamaniz gereken yerlere takilip cevap veriyorsunuz.. Cok yorucu bi insansiniz ya iyi ki cevremde sizin gibi birisi yok.. Sizde ne istediğinizi bilmiyorsunuz zaten . Siz yapmadan totonuza tekmeyi basar bu adam.. Sonra da onun icin konu açarsınız
Tam olarak hangi noktada sevdiğini düşündünüz çok merak ettimO kadar çok şey yaşamış gibi hissediyorum ki kendimi . Sanki bi yandan seviyor gibi geliyor bi yandan dalga geçiyor gibi geliyor .
33 yasindaki adamin konusma sekline bak yaÖyleymiş konu sahibine göre
Bunlar hep kafanı oksamasından. Sende onun 30 dakika kafasını okşarsan böyle devamı gelir.O kadar çok şey yaşamış gibi hissediyorum ki kendimi . Sanki bi yandan seviyor gibi geliyor bi yandan dalga geçiyor gibi geliyor .
Tamda profiterol yerkenpastadan da soğuduk sayesinde
Allah aşkına yaa onca yazılana verilecek cevap bu mu ayrılmayacaksinizO kadar çok şey yaşamış gibi hissediyorum ki kendimi . Sanki bi yandan seviyor gibi geliyor bi yandan dalga geçiyor gibi geliyor .
sevmekk yokkkk.adam seni kullanıyorrr bit kadar değer vermiyorrrrr.adam senle dalga geçiyorrrrr.hatta tüm k.k de senle dalga geçiyorr.allah aşkına bir psikoloğa gitt.sonunu iyi görmüyorum seninO kadar çok şey yaşamış gibi hissediyorum ki kendimi . Sanki bi yandan seviyor gibi geliyor bi yandan dalga geçiyor gibi geliyor .
Aa ne güzel bebek, keşşşşşşkeeee bizim dee olsaaaaaaaaaMilletin bebegiyle ilgili nasi bi yorum bekliyodun acaba? Darisi basimiza yufrum ??
Doğuş'u adama benzettin ya, gerçekten de konudaki adam çıplak ve elinde saksıyla dolaşan bi tipi çağrıştırıyorAllah emi Z zorunlualann
90 li yillarda yaşamış olanlar bilir
Vallahi aklıma Doğuş ile Hilâl Cebeci' nin aşkı geldi
Tencere yuvarlanmiş seninki benden kara
Ama sen gidip elalemin bebesinin fotosunu da atmazsın. Konu sahibi attığına göre yorum istediği belli, konuşma uzasın da ne olursa olsun diye atıyor sanirim:))Şu soruları flörtüm ya da sevgilim sorsa soğurum.Bana göre bu ilgilenmek değil, maydanoz olmak. Kimin çocuğu, kaç aylık vs. diye sorduğunu hayal etsenize adamın sahiden? 29 yaşındayım, hayatıma erkek cinsinden şahsiyetler girdi haliyle. Birçok barzo da tanıdım. Ama hiçbiri ne bu tür sorular sordu ne de yifrum dedi.
Saçını okşuyor diye mi seviyor gibi geliyor?O kadar çok şey yaşamış gibi hissediyorum ki kendimi . Sanki bi yandan seviyor gibi geliyor bi yandan dalga geçiyor gibi geliyor .
Bana da oyle geleyorO kadar çok şey yaşamış gibi hissediyorum ki kendimi . Sanki bi yandan seviyor gibi geliyor bi yandan dalga geçiyor gibi geliyor .
Hala seviyor mu diyorsun?O kadar çok şey yaşamış gibi hissediyorum ki kendimi . Sanki bi yandan seviyor gibi geliyor bi yandan dalga geçiyor gibi geliyor .
Atmam ya. Ne alaka ki? Muhabbet uzamıyorsa da uzamasın, kabak tadı vermeye başlamışsa kesmek iyidir hem. Yetişkin bir birey olarak ilişkilerimi yönetebiliyorum, aynısını konu sahibine de öneririm. Biri gider biri gelir, salsın bence. Belki sıradaki biraz daha erken boşalır ve daha özverili olur.Ama sen gidip elalemin bebesinin fotosunu da atmazsın. Konu sahibi attığına göre yorum istediği belli, konuşma uzasın da ne olursa olsun diye atıyor sanirim:))
Komşu kızı benim bebemi çekip ne idiğü belirsiz adama atsa var ya fena yaparım onu umarım izin almıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?