adamın mesajlarından paylaşmak istiyorum sizinle?Mesajlaşırken bana değer vermedin diyorum bana pastayı fazla mı kaçırdın yazıyor! Bundan ne anlamalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ohh çok şükürrr.kanki yazınca yüreğime inecekti kuzumm.

Ama belli olmaz dostum belki arkadaş olabiliriz olur mu olur.

Geçen kkdan çok acayip hoş bi hanımla buluştum antepte hem de iş sebebiyle bağlantımız olabilecek biri cidden inanılmaz bi bağ kurduk ve sürekli güldük filan çok ortak yanımız çıktı keza yengencle de konuşuyoruz arada kendisi minnoş ötesi bi tip. Kkyi artik kadın tinderi gibi kullanmaya başladım diyebilirim. Konu sahibi ablayı tanımak isterdim kesin gerçek bu arada yüzde yüz eminim.

İkinizinde psikolojik desteğe ihtiyacı var. Hiç normal değilsiniz. Buna ilişki mi diyorsunuz siz?

Aaa ne güzel neli pasta yaptınız?
Bebeğin gözleri ne renk? Kaç aylık, adı ne?
Konu sahibi bize de trip yapmasın diye ugrasiyorumdur
Şu soruları flörtüm ya da sevgilim sorsa soğurum. Bana göre bu ilgilenmek değil, maydanoz olmak. Kimin çocuğu, kaç aylık vs. diye sorduğunu hayal etsenize adamın sahiden? 29 yaşındayım, hayatıma erkek cinsinden şahsiyetler girdi haliyle. Birçok barzo da tanıdım. Ama hiçbiri ne bu tür sorular sordu ne de yifrum dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…