- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.479
- 278
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Adam oral bile yapmıyor tatmin bile etmiyorSaçını okşuyor diye mi seviyor gibi geliyor?
Öyle deme adam 1 saat boyunca elini çekmeden kafa okşuyorSaçını okşuyor diye mi seviyor gibi geliyor?
Oral yaparken mi okşuyor acaba,Öyle deme adam 1 saat boyunca elini çekmeden kafa okşuyor
Kim yapar ki
kendi kolumdan çekiştiriyorum olmuyorr gene burada buluyorumbeni bu mentiondan çıkarın
Hani otobüste giderken direkten tutunursun yaOral yaparken mi okşuyor acaba,gerçek aşka bak be
Ama saçını okşuyor ve düzelir diyor. Sanki orgazm olmamak konu sahibinin kusuruymuş gibi.Adam oral bile yapmıyor tatmin bile etmiyor
Gerçek aşıklar.Öyle deme adam 1 saat boyunca elini çekmeden kafa okşuyor
Kim yapar ki
Artık hiç samimi gelmiyosun 100 kere söylendi bu adam size değer vermiyo diye siz kendinizi niçin değersizleştiriyorsunuz anlamıyorum ya da siz ve konunuz fakeAz önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Gerçekten çocuk gibiyim doğru .. hareketlerim vs tuhaf … bende bunların farkındayım . Ne yapacağımı da bilmiyorum . Bu adam ile nasıl mücadele edecegım benden uzaklaşsın istiyorum ama o da olmuyor25 yaşındaysa ve bu adamdan başka sevgilisi olmadıysa, arkadaş çevresi yoksa, dışlanmışsa, kendini akranları gibi sosyal ve duygusal anlamda geliştirip, ilerleyememiş, daha doğrusu olgunlaşamıyor. Haliyle çocuk gibi safdirik hareketleri var. Hayatta pek tecrübe edinmemiş gibi geldi bana.
Sevgi ve ilgi açlığı başka kimseden görmediğinden, bu adamın sevgi kırıntısını ya da bu ilişkinin dinamiğini normal sanıyor.
Kendine olan değeri de adam versin istiyor, adam da bunu saf bulmuş zaaflarını kullanıyor, maşa gibi. Ne bileyim, üzücü bir durum.
Dalga falan geçemicem.
Aydınlanma zamanı konu sahibi.
Ilerde çok pişman olacaksınız.
Hayır, ben orgazm olmadım deyince bir saat okşuyor ve düzelir diye teselli veriyor.Oral yaparken mi okşuyor acaba,gerçek aşka bak be
Takmayan adamın peşinden giden sizsinizBende buna kızıyorum işte beni taksa umursasa böyle mi davranır ya
Okuyorum hepsini tek tek … mesaja cevap verince başka sayfaya geçiyor diye okuduklarımı beğeniyorumValla bizi salak yerine koyuyor bide gelip yazilanlari beğrniyorsun sadece ne halin varsa gör
Kız niye sorsun çocuk kimin diye senin olmadığını biliyodur herhalde zaten bitek bu kısmı anladım konuşmanızdan çok garip bi diyalogAz önce mesajlaşıyorduk . Ben memlekete tatile geldim kendisi başka ilde . Normalde aynı ildeyiz . Ben bugün bebek resmî attım komşunun çocuğuydu . Bebeği sormadı bile kimin bu bebek vs diye . Ya da pasta yaptım resmini attım ondan bahsettik sonda ben bu kısa kısa cevaplar verince sen bana değer vermiyorsun dedim .
Inşallah fakedir.Artık hiç samimi gelmiyosun 100 kere söylendi bu adam size değer vermiyo diye siz kendinizi niçin değersizleştiriyorsunuz anlamıyorum ya da siz ve konunuz fake
Heeeee o kısım o kısımda mıydıHayır, ben orgazm olmadım deyince bir saat okşuyor ve düzelir diye teselli veriyor.
kendi kolumdan çekiştiriyorum olmuyorr gene burada buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?