yaşadığın duygular çok normal elbette geçicek de ama şuan yapıcak bişe yok.. kim ne derse desin acı yaşanarak geçen bişeydir.. ben teselliye de çok inanmıyorum, sadece zaman.. başka yolu yok beence.. duygulanmak, ağlamak, hatta ve hatta o kritik anda niye ben demek çok da ayıp çok da günah ya da yasak değil.. yoksa hepimiz hayırlısını istiyoruz elbette. sadece bu duygular hafif hafif geçicek o zaman yeni umutlar filizlenecek yeniden bu doğa çünkü..
adam çok duygusal gördüm seni yoksa içinde böcük mü var.....:jeyyar: yerimseniben kaydirigubbakcemile3
inşallah böleeee olursun... :CüvCüv: :dance:
kızım ağzını yiyim senin ben beeeeekaydirigubbakcemile cokacimcoook
işte tam duygularımı yazmışsın
baştan sona sana 7 yılımı anlatacaktım ama vazgeçtim...seni düşünerek..
sana söyleyeceğim tek şey şuan ne hissediyorsan ben hissetmiş gibiyim ve destek oluyorum Allah eşine ve sana sonsuz sağlık versin istediğin herşey aratmadan seni bulsun...
yeme beniii yemeeee bebeişim olcak dahaaa onların birini veririm onu yersin daha tatlı olur benden kıss:içelim:
oh be ağzını yiyem senin dekaydirigubbakcemilecokacimcoookadamcım bende haziranın 12 sinde negatif sonucu aldığım an senin gibi olmuştum....çoooook üzüldüm ağladım....isyan etmedim ama öyle anlaşıldı anlatmaya çalıştım eleştiriye açık ol dendi arkadaşlar olumsuz yazdı ben cvp verdim onlar yazdı ben cevap verdim sonuç iyice moralim bozuldu...buraya yazı yazdım çok eleştirdiler ve abartıp özelden yazmaya başladılar....kimi niçin eleştiriyolar anlayamıyorum herkez acısını farklı yaşar bunu anlamak lazım ..ben kabullendim ikinciye başlıyorum...tabiyki üzüleceksin ağlıycaksın...olumsuz yazıların seni üzmesine izin verme canım..destek veren ve seni anlayan çok fazla insan var burda.....inşallah bizlerde bir gün anne olucaz...
oh be ağzını yiyem senin dekaydirigubbakcemilecokacimcoook
allah yolunu açık etsin canım inşallah bu sefer son sefer olur....
bburaya eleştirilmek için yazmıyoruz.....acımızı paylaşsınlar... biz iyi oluncada onlara moral verip dertleşelim diye yazıyoruz...bura akıl verme yeri olmamalı....kimin kimden akıllı ya da deneyimli olduğunu kim tespit edecek
şuan acım var acıma ortak olan yazsın aksini yazacak kişiye ihtiyacım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?