Adamın sonu

olabilir benim 4 ay kanamam oldu. üzme kendini dur bakalım. tutunamayan çoğulların ölmesi sonucuda olabilir. 4 - 5 tane tutarsa beslenemiyorlarmış. benim öyle olmuştu. benim 4 üzmüş. sırayla 3 ünü kaybettim ama şükür Raabim buna sağlık uzun ömür versin. 6 yaşına geldi. unuttukta ikiniciye başladık bak. pes yok üzülmek yasak.

kız bunlar lebiş mi olcak...allah korusun:kedi:
benim kız senin erkek di ya:roflol:

Yok kızıma ikrar talip oğluma sen...

Kızın çok oynak olmazsa,oğlumdan başkasını görmezse ve oğlumun kalbini çalarsa olabilir...:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

AĞZIN BAL YESİN BE ANACIMcokacimcoook

Yok kızıma ikrar talip oğluma sen...

Kızın çok oynak olmazsa,oğlumdan başkasını görmezse ve oğlumun kalbini çalarsa olabilir...:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

AMANNNN KIZ SEN OĞLAN ANNESİ OLARAK BU KADAR NAZLANIRSAN İKRAR YANDI WALLA.....ARTIK KIZA NELER İSTERSİN:roflol:

SENİN OĞLUN DA BENİM KIZIMA KİLOSUNCA ALTIN YAPSIN ONA GÖREdelikafadulden

adam kıss
yada kıss adam kaydirigubbakcemile
soruma cevap ver bakeemm çatlatma beniiii......lmaz:

Kızın ince zarif endamlı,alımlı olursa feda olsun...kaydirigubbakcemile3

Eşimle değişik fotoğraflarımızıdan bebek kombinasyonlarına bakıyorum..Nedense dudak yapıları hep eşime benziyor ...Ya sarışın ya da kumral bebişler oluyor :))

RoutanBabymaker3000

bademcim onu ben de denedim bizim bebeğin burnu da eşimin burnuna benziyor hep...kaydirigubbakcemile3

o kadar denedin yaneeee........kaydirigubbakcemile3

ya adam soruma cevap vermeden kaçmış....:umursamaz:

ne kadar evlisin nezamandır uğraşıyosun bilmiyorum ama burda 15-20 sene umut arayan arkadaşlar olduğunu biliyorum benim aramalarımda 5 sene sonunda sonuç verdi evet yazdığın doğru canım emin ol burdaki herkes senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşamıştır burdaki ortak kaderimizde bu zaten hepimiz bi şekilde bişeyler yaşıyoruz kimimiz hayatta şanslı kimimiz ağlatacak kadar şanssız oluyor ama hayattaki tek sebebeimiz umut biliyormusun yaradandan dileyen sabır eden elbet bigün kazanıyor bu 1. denemedede olabiliyor 10. denemede olabiliyor ben 1. denememde kazndım çok şükür yaradan dağına göre kar veriyor ama kazanana kadar okadar çok tedavi ve ameliyat geçirdimki anlatsam ne zaman yeter ne sayfa 2. yaptırma gücümde kesinlikle maddi manevi yoktu zaten ilkinide dünya kadar borçla yaptırdım 1 ayda 15 milyar para verdim 3 kere ameliyat oldum ve bittim ama dilimden duam eksik olmadı rabbimde görüyor kulunun halini ve meleklerimi çok şükür bağışladı bana şuan 31 haftalık hamileyim ve her anı rüya gibiydi bi arkadaşımın sözü var umut et sabret şükret canım nolur newgatif düşünmeki hayatta negatif olmasın inşallah herşey çok güzel olucaktı bunu bana 8 ay önce söyleselerdi bende inanmazdım ama bak umutlarım hayallerim emeklerim içimde ve buluşacağımız günü bekliyoruz artık bu yüce yaradanın bi mucizesi değilde ne söylermisin asla ama asla umudunu yitirme

canım o güzel duygularırn için tşk allah cümlemize saglıklı bebişler versin herşerde bi hayır varmış biz elimizden geleni yapalım rabim dualarımızı kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin canım:Saruboceq:

adamcım sen süpersin yaaa..inan hep yazılanları okuorum ve hazirandan beri senin yaşadıklarını takip ediyorum..gerçekten dayanılacak üzütüler değil o kadar emekten sonra...yaşadıklarınla gene de dalga gecebiliyorsun..kimi zaman çok gülüyorum sana kıpır kıpırsın kan değerin düştüğünde bile dışa vuruşın o kanar naif ki...şimdi yukardaki yazını okudum ve ne kadar canının acıdığını hissedip seni anlamaya çaılşıyorum...eminim ki sen en zor olanı başaracaksın..içine sinen dr da buldun...herşey gönlünce olsun..acına ortağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…