kız bunlar lebiş mi olcak...allah korusun:kedi:
benim kız senin erkek di ya:roflol:
olabilir benim 4 ay kanamam oldu. üzme kendini dur bakalım. tutunamayan çoğulların ölmesi sonucuda olabilir. 4 - 5 tane tutarsa beslenemiyorlarmış. benim öyle olmuştu. benim 4 üzmüş. sırayla 3 ünü kaybettim ama şükür Raabim buna sağlık uzun ömür versin. 6 yaşına geldi. unuttukta ikiniciye başladık bak. pes yok üzülmek yasak.
17 haftalık bı erkek var karnımda kaydirigubbakcemile5
sağol yavrum seni çok eskiden tanıyorum ama sen beni hatırlayamazsın.....
-tatlicadiarzu-
Yok kızıma ikrar talip oğluma sen...
Kızın çok oynak olmazsa,oğlumdan başkasını görmezse ve oğlumun kalbini çalarsa olabilir...:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
AMANNNN KIZ SEN OĞLAN ANNESİ OLARAK BU KADAR NAZLANIRSAN İKRAR YANDI WALLA.....ARTIK KIZA NELER İSTERSİN:roflol:
EE kaynana olmak böyle bişey demek ki..kaydirigubbakcemile3
SENİN OĞLUN DA BENİM KIZIMA KİLOSUNCA ALTIN YAPSIN ONA GÖREdelikafadulden
Eşimle değişik fotoğraflarımızıdan bebek kombinasyonlarına bakıyorum..Nedense dudak yapıları hep eşime benziyor ...Ya sarışın ya da kumral bebişler oluyor :))
RoutanBabymaker3000
o kadar denedin yaneeee........kaydirigubbakcemile3
ya adam soruma cevap vermeden kaçmış....:umursamaz:
bazen dünyanın başımıza yıkıldığını hissederiz ya ben de şuan bu ruh halindeyim
etrafımda sürekli moral vermeye çalışan insanlara ewet doğru desem de içim biliyor olmadığını....
yarın 10.gün gidip test yapacağım ve sonucu almak için dermanım olmayacağından telden hemşirenin negatif sözünü duyacağım anları kuruyorum kafamda....
ben bu dünyada hep ZORlarla başeden oldum...hiçbir şey benim için kolay olmadı yaşamda...belki şuan diyorsunuz ki kimin için kolay oldu ki....ama gerçekten hayatımı yazsam siz de okusanız oha bu kadar da olmaz dersiniz....
ben biliyordum bir eksik yine olacaktı hayatımda ve malesef bu da hep özlemini kurduğum BEBEK oldu....tam yaşamımı istediğim hale getirdim tüm sorunlarımı hallettim bu muradım kader engeline takıldı....
kızımın adını ADA koyacaktım....ADAM da varolmadan yok oldu....benim kaderime ortak oldu......
Kızın ince zarif endamlı,alımlı olursa feda olsun...kaydirigubbakcemile3
ewet canım beterin beteri var....
seninki de çok zor....
inşallah biran önce kalp sesini duyar sağlıkla kucağına alırsın.....
sağlıklı evlat nasip etsin rabbim herkese......
bakmaktan değil de onun çekeceği eziyetten dolayı öyle diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?