Adamın sonu

[ne güzel yazmışsın doktorum.....helal sana
ohhhh beee rahatladım:lepi:
aynen katılıyorum acımı acı gibi yaşamalıyım....
kimse kimsenin yerine geçemiyor ki.....
ablam bile canım ciğerim ama bebekleri çocukları var diye bak yanıma gelemedi bugün....
herkesin yaşam mücadelesi...benim için canını verir derim ama gelemedi...herkes kendi acısını bilir....gerisi boş...öpüyorum saygılar....opuyorumnanaktan

cnm şuna yrekten inanmalısın ki herşey de bizim bilmediğimiz birçok güzellikler var

bende senin gibi hayatımda hep en zoru yaşadım ama umudum hala var

her hamileğimin sonunda bebeğime kavuşamadım düşük yaptım ama canımdan can gitti hep hayati tehlikeler yaşadım

sağlığımız herşeyden daha önemli

ay kızlar ben bu kadar atıp tutuyom da bi de hamiş çıkarmışım:1shok:

haklısın canımmmm

Canım,benim de en büyük isteğim bir gün kızım olursa adı Ada olsundu...Canım kızım Ada şimdi bir melek oldu...

Bütün kalbimle senin Ada kızını sağlıkla kucağına almanı,okula göndermeni,evlendirmeni sonra da Ada nın bebeklerine sağlık ve huzurla anneannelik yapmanı diliyorum Allah tan...:Saruboceq: :Saruboceq:

kıyamam sanaŞeniz
kız badem belli mi olur belki ikimizde hamişizdir ....benim kızım senin oğlun olur ....ilerde dünür oluruz haa,ne dersin...:1hug:

he yakaydirigubbakcemile5
hem dostluğumuz da çok eskilere dayanır böylecekaydirigubbakcemile5
başlık parası da istemem kız al git derim wallakaydirigubbakcemile

walla napırsanız ben uyarımlaelaelaelaelae
sonra bana bildirinkaydirigubbakcemile2
ben yatıyom...
herkeşe tatlı rüyaa
badem iyi düşün ben de başlık yok oğlan doğur anam al beleş kızı

Kızımın gönlünü kim hoş tutarsa...Kim kızımın kıymetini bilir elini sıcak sudan soğuk suya tutmazsa valla..:1closedeyes:

ya kızcağız sen ne diye ümitsizliğe kapıldın şimdi anlamadım ben.

ılk sayfada sımdı okdum kanaması olmus :çok üzgünüm:

bende de olmustu adam cım hemde 5 sefer parca dusurdum her seferınde uzulme kıyamam :çok üzgünüm:

Kızımın gönlünü kim hoş tutarsa...Kim kızımın kıymetini bilir elini sıcak sudan soğuk suya tutmazsa valla..:1closedeyes:

kız bunlar lebiş mi olcak...allah korusun:kedi:
benim kız senin erkek di ya:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…