- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Sanırım gerçekten öyleymiş. Bu ilk hakareti ve ben şokNe kadar saygısız seviyesiz ve odun bir eşin varmış...
Merhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.
Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.
" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".
Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.
" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.
Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.
" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."
İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
Nasıl ilk hakareti oluyor?Sanırım gerçekten öyleymiş. Bu ilk hakareti ve ben şok
Teşeklür ederim, evet ben de konuyu bu yüzden açtım zaten.saçmalamayın lütfen ne boşanması .dün buna benzer bir olayı ben de yaşadım.erkekler bu konuyu konuşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorlar sanırım , ben de öleceğimiz varsa ölürüz tartışmanın anlamı yok cevabını aldım çünkü
eşinizin hakaretleri hoş olmamış ama o da bu durumlara üzülmüştür onun gerginliğine verin. sakinleşip sizinle konuşmasını bekleyin, hatasını anlayacaktır. çözülemeyecek bir mevzu değil. bohçasını toplayıp kapının önüne koymak gibi çocuksu yollar denemeyin lütfen
Her evlilikte olduğu gibi kavgalarımız oluyor. Ama bana hakaret etmiyordu.adamın ilk vukuatı bu olamaz bence.
yok mu başka probleminiz?
Sanırım gerçekten öyleymiş. Bu ilk hakareti ve ben şok
Ben de erleklerin böyle şeyleri sevmediğini duydum ama napayım. Destek almak istiyorum. Yanımda olduğunu bilmek istiyorum.Bence eşya toplamayı bırakın, eğer boşanmayacaksanız bu tarz olaylara hiç girmeyin..
Ki boşanmayın da zaten. . Bir durun hele.
Konuda bence eşiniz haklı. Ama Üslubu o kadar kötü ki batırmış herşeyi.
Büyük terbiyesizlik yapmış,tabiiki tavır koyun, ciddi ciddi uyarın...
Ama erkekler "beni motive et, bana beni sevdiğini söyle" gibi ısmarlama cümlelere istediğimiz cevabı vermezler.saçma bulurlar.. Bu da öyle olmuş.
Ama çok yanlış karısına gerizekalı demek ne demek saygısızlık
Yorumlarından her zaman nefret ettim. Seni de hiç sevmem inanır mısın.Ya 11 ayda 10 patlama olmus herkesin sinir sistemi alt ust olmus daha dun istanbulun gobegini taramislar adama BENI MOTIVE ET dersen alacagin cevap bu olur. Kim bu sinir harbinde kimin simarikligini cekecek yahu? Herkes akil sagligini koruma derdinde. Biri cikip bana da BENI MOTIVE ET dese aynilarini soylerim. Insan kendine zorla hakaret ettirmeyecek yani
O adam o kadar mutlu olur ki esyalari kapida gorunce. Iyi olur basip gitmek. Su an herkesin basip bi yerlere gidese var zaten. Ama sen sonra eve don demek zorunda kalir misin bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?