Adamla tartışmamız. Eleştiriye açığım.

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Merhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.

Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.

" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".

Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.

" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.

Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.

" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."

İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?

Eşin çok saygısız..

Sana karşı üslübu da üslup değil.Ne demek gerizekalı?

Yaklaşımı,açıklaması bile bıkkınlık gibi geldi bana.

Lütfen bu adama haddini bildir,yoksa ilerisi için ciddi alarm veriyor

saçmalamayın lütfen ne boşanması .dün buna benzer bir olayı ben de yaşadım.erkekler bu konuyu konuşmanın gereksiz olduğunu düşünüyorlar sanırım , ben de öleceğimiz varsa ölürüz tartışmanın anlamı yok cevabını aldım çünkü
eşinizin hakaretleri hoş olmamış ama o da bu durumlara üzülmüştür onun gerginliğine verin. sakinleşip sizinle konuşmasını bekleyin, hatasını anlayacaktır. çözülemeyecek bir mevzu değil. bohçasını toplayıp kapının önüne koymak gibi çocuksu yollar denemeyin lütfen

her daim bu şekilde ters sert değil ise bence
evde onunla birkaç gün muhattap olmamaya çalışın mesela işden geldiğinde yemek koymayın önüne vs.

ama böyle birşey için boşanılmaz
sonuçta hepimiz insanız ve ister istemez sevdiklerimizi kırabiliyoruz

Sanırım gerçekten öyleymiş. Bu ilk hakareti ve ben şok
Nasıl ilk hakareti oluyor?
Adam bir görüşme içinde 3 gerizekalı demiş bir sürü de bik bik bik.
Bik bik bik'ler belki de daha ağır!
Hayat senin,sen karar ver.
Ben böyle adamı koca diye almam koynuma!

Teşeklür ederim, evet ben de konuyu bu yüzden açtım zaten.
Lan ben bunları topluyorum ama sonu ne olacak diye. Aklıma geldikçe sinirlendiriyor beni. Tırnaklarımı kemiriyorum.

yazık doğrusu , ölüm diye bir gerçek varken bu dünyada, üstelik gözümüze gözümüze sokulurken bir eşin bu denli hadsiz ve saçma konuşması hayret verici. tartışma basit falan değil, karşınızda sizi umursamayan , değer vermeyen biri var. bu kadar önemsizseniz onun hayatında kapıyı gösterebilirsiniz bence.

adamın ilk vukuatı bu olamaz bence.

yok mu başka probleminiz?
Her evlilikte olduğu gibi kavgalarımız oluyor. Ama bana hakaret etmiyordu.
İşte en fazla git başımdan konuşursak kalbini kıracağım falan diyordu. konuşmak istemiyorum şu an falan.
Gerizekalı dedi. Bir sürü konuştu.

Canım hepimiz bu ara çok gergin ve çok üzgünüz. Eşinin sözleri elbetteki çok ağır olmuş mutlaka kirilmissindir.Ama belkide çok sinirli bir anına denk gelmiştir. Her zaman böyle değilse hemen boşanmayı düşünme. Ama karşına al sakin bir şekilde ne kadar kırıldığını ve üzüldüğünü açıkça anlat.ve birdaha tekrarı olursa affetmeyecegini soyle..

Bence eşya toplamayı bırakın, eğer boşanmayacaksanız bu tarz olaylara hiç girmeyin..
Ki boşanmayın da zaten. . Bir durun hele.

Konuda bence eşiniz haklı. Ama Üslubu o kadar kötü ki batırmış herşeyi.
Büyük terbiyesizlik yapmış,tabiiki tavır koyun, ciddi ciddi uyarın...

Ama erkekler "beni motive et, bana beni sevdiğini söyle" gibi ısmarlama cümlelere istediğimiz cevabı vermezler.saçma bulurlar.. Bu da öyle olmuş.
Ama çok yanlış karısına gerizekalı demek ne demek saygısızlık

Ya 11 ayda 10 patlama olmus herkesin sinir sistemi alt ust olmus daha dun istanbulun gobegini taramislar adama BENI MOTIVE ET dersen alacagin cevap bu olur. Kim bu sinir harbinde kimin simarikligini cekecek yahu? Herkes akil sagligini koruma derdinde. Biri cikip bana da BENI MOTIVE ET dese aynilarini soylerim. Insan kendine zorla hakaret ettirmeyecek yani

O adam o kadar mutlu olur ki esyalari kapida gorunce. Iyi olur basip gitmek. Su an herkesin basip bi yerlere gidese var zaten. Ama sen sonra eve don demek zorunda kalir misin bilmem

Sanırım gerçekten öyleymiş. Bu ilk hakareti ve ben şok

Bu ilk hakareti diyorsun; tek ya da çok hakaret kabul edilebilir bir şey değil, yerinde olsam belki başına indirirdim evi olduğu gibi eşimin, ama diyorsun ya ilk kez böyle bir şey oluyor. Gergin bir anında, her şeyin üst üste geldiği, işlerin tepesine bindiği bir zaman aralığında, anlık bir tepki ve sinirin artması olabilir.

Biraz da bıkkınlık var sanki.

Geçen gün bir yorumunda denk geldi, hemogram testinden bahsetmiştin... Bu takıntılarla, korkularla kendinin olduğu kadar çevrenin de enerjisini emersin. Eşinde biraz bunun bıkkınlığı olabilir Pray. Üzerine sinirli-gergin bir an da eklenince, ister istemez böyle şeyler çıkabilir insanın ağzından.

Unutma da kestirip atma da... Bence bunu oturup, sakin bir zamanda enine boyuna konuşun, aşarsınız diye düşünüyorum.
Ancak tekrar ederse aynı şeyler, ondan sonra daha farklı olur.

Ben de erleklerin böyle şeyleri sevmediğini duydum ama napayım. Destek almak istiyorum. Yanımda olduğunu bilmek istiyorum.

Yorumlarından her zaman nefret ettim. Seni de hiç sevmem inanır mısın.
Yine haddini aşıyorsun. Kibliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…