- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Kuzum biliyorsun bayram için biletimiz vardı, konuşmuştuk seninle.Minik bir ornek..erkekler hasta olunca geneli şımarık bir çocuk gibi oluyor..mesela benim ki öyledir nazindan sazindan geçilmez beni deli eder.ben onu o hasta olduğu zamanlarda idare ediyorsam onunda bir kadının erkeklerden daha hassas olabildiğini göz önünde tutarak davranmasını beklemek hakkım değilimdir?helede anksiyete gibi bir rahatsızlığım varsa?
Ne demek erkekler hoşlanmaz ilgi bekleyen kadından??
İlgi de gösterecek sevgide bu kadar net..yapamıyorsa o defolup gidecek!
Ben de erleklerin böyle şeyleri sevmediğini duydum ama napayım. Destek almak istiyorum. Yanımda olduğunu bilmek istiyorum.
Teşekkür ederim, biliyorum size tuhaf geliyor olabilir. Ama ben çok ciddi takıntılıyım. Deli gibi de tırsıyorum. Eşim de bunu biliyor ve beni üzüyoryani tamam hepimiz tehlikedeyiz de siz herkesten ayrı olarak savaşa gitmiyorsunuz sonuçta elbet dışarı çıkacaksınız markete gideceksiniz taksime gideceksiniz bir yere gideceksiniz istanbul şuanda abluka altında değil .Başınıza gelecek herhangi bir şey varsa evinizin kapısının önünde kafanıza düşen saksıylada gelebilir. eşinizin tavrı çok iğrenç sevdiği aynı yatakta uyuduğu kadına bu tarz bir konuşma yapması tam bir ayılık.boşanma kısmı şu durumda saçma ani bir öfke patlaması olabilir çünkü ama sende bir daha bu tarz bir konuşma yapmaması için onu pişman etmek zorundasın. ne kadar ağır geldiğini seni ne kadar kırdığını anlatman gerekli yani şuan ipler senin elinde geleceği şuan sen hal ve tavrınla şekillendirebilirsin.
Canim benim biliyorum hevesle bekliyordum bende..ve yinede bekleyeceğim. .geçecek bunlar merak etme. Esin bir anlık sinirle düşüncesizce konuşmuş. Konuşur halledersiniz gibi geliyor bana..Kuzum biliyorsun bayram için biletimiz vardı, konuşmuştuk seninle.
Ben gelip 2. Günü seni arayacaktım ama şimdi olanlara bak.
Birincisi en az 3 ay gidemem oraya korkudan. İkincisi de olanlara bak. Ne hale geldik. Üzülüyorum..
Hayır tabiki sürekli yapmıyorum :)ama bunu zorla söyletmeye kalkıyorsan ve bunu hep yapıyorsan tavrı çok normal
zira ben sana ben böyle davranamam diyorum sürekli aynı şeyi söylüyorsun demiş olabilir
belki senin bu durumun eşini sıkıyor bunaltıyorTeşekkür ederim, biliyorum size tuhaf geliyor olabilir. Ama ben çok ciddi takıntılıyım. Deli gibi de tırsıyorum. Eşim de bunu biliyor ve beni üzüyor
O zaman boşanmak istediğini söylesin boşayayım.belki senin bu durumun eşini sıkıyor bunaltıyor
canım bana tuhaf gelmiyor bu tarz şeyleri yaşayan biri olarak yazdım yani her an tehlikede olan biri olarak. Bende anksiyete bozukluğu tedavisi gördüm 6 ay kadar . odamda tek başıma yatmaktan korkan bana kader ne oyunlar oynadı her şeye alışılıyor işte 1 yıl içinde şırnağa gideceğim ama korkmuyorum.Tehlike bir mesleğim var insanlar bana neden seçtin diye soruyorlar ama akşamdaki patlamada bir tandığımızın öğretmen arkadaşlarından haber alınamıyormuş yani bu insanın başına öğretmenlik yaparkende geliyor.İstanbuldada gelebilir şırnaktada bursada da illa terör olarak değil karşıdan karşıya geçerken bile başına bir şey gelebilir ama eşin hatalı senin nasıl yapıda bir insan olduğunu ondan iyi kimse bilemez. Kızsa bile bu tarz bir hakareti ancak düşmanına edersin karına değil.Kendini toparla ve haddini bildir ve bazen susmak en iyi tepkidir unutma.Teşekkür ederim, biliyorum size tuhaf geliyor olabilir. Ama ben çok ciddi takıntılıyım. Deli gibi de tırsıyorum. Eşim de bunu biliyor ve beni üzüyor
Hayır küfür değil. İşte o arada yine bir şeyler söylüyordu hızlı hızlı yazıyordu. Onları okumadım.Canim benim bi gerizekali denmeyle bosanilmaz ama şöyle bir durumda var gerizekali ile başlıyor bu isler sende tavrini koy bu konuda firsat verme artk ona boyle seylerde. Keske benm sorunumda bi gerizekali denmek olsaydi ama ben cocugumun yaninda neler işittim ne tavırlar gördüm bu arada bik bik dedign nedir anlamadm ama umarm agir anlamdaki hakaret kufur biiib gecmesi degldir oyleyse sorunun büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?