Adamla tartışmamız. Eleştiriye açığım.

Hukuki olarak evet bu tarz ifadeler yargıtayın verdiği kararlar doğrultusunda boşanma sebebi , fakat siz böyle birşey yapmayın tabi ki. Evet hakaret kabul edilebilir şey değil, insan kırılıyor hele ki hayat arkadaşından duyunca ama, sakince konuşup kırıldığınızı anlatabilir veya bir süre küsüp burnunu sürtebilirsiniz.

Haydaaaa. Bir sorununuz falan mı var? Eşinizin atarı çok yersiz olmuş.

Flört evresinde olsaydin ah canim kiyamam bak dikkat et kendine mesaj at vs vs yazardi ama evliymissin yani fabrika ayarlarina coktannn dönmüs katiksiz bir odun olmustur cok sey beklene derim hayal kirikligi olur sadece esin degil cogu erkek bu sekilde. Elin varsa kendi kafani kendin kaşı.

Çok kez mi açtın konuyu? Yani sürekli bu konudaki endişelerini dile getirip durduysan, onunda aslında aynı konuda endişeleri varsa patlamış olabilir. Yinede bu laflar denir mi? Denmez.

Eşyalarını kapıya koyma ama bir süre konuşmayın. Gelir özür dilerse bir daha seninle böyle konuşmaması için uyarırsın olur biter.

Yorumlarından her zaman nefret ettim. Seni de hiç sevmem inanır mısın.
Yine haddini aşıyorsun. Kibliyorum.

Yorum kaldiramayan konu acmasin kib butonunu kullanan da basiyorum diye aglamasin naparsan yap bana bile trip atiyo :d nickini ilk kez gordum sen beni sevsen nolur :d adama acidim ya

Esinden destek istemek neden şımarıklık olsun ki?
Asıl böyle zamanlarda insanlar birbirine destek olmalı her anlamda. Öyle boş boş seni seviyorum demekle olmaz bu işler sevgini göstereceksin. Hissettireceksin.sevdiğinin sana ihtiyacı olduğunda yanında olacaksın.
Duygularını aldirmadiysan ne demek istediğimi anlamışsındır. .

Valla eşinizin cevap verme biçimi tavrı tarzı çok yanlış hatta berbat. Ama kusura bakmayın sizinde ben tedirginim beni motive et diye mesaj atmanız saçma. Evet hepimiz tedirginiz benim iş yerim taksimde 500 metre ötem ingiliz konsolosluğu diğer taraf pera tani fay hattının üzerinde çalışıyorum neredeyse. Ne demesini bekliyordunuz aman karıcım gitme senden kıymetli değil mi demeliydi. Yada saçmalama olacakla öleceğe çare yok mu demeliydi. Bu cevap sizi motivemi edecekti. Ülkece motivasyonumuz mu var ki. Karşınızda kaba bir adam var evet ama oda bu ülkede yaşıyor ve oda en az sizin kadar etkilendi. Onu kim motive edecek. Karşı taraftan beklentiniz yersiz olmuş. Verdiği kaba cevabı burnundan getirin elbet ama eşya toplayıp kapının önüne koyarak değil.

Benim eşimin iş yeri bir avm nin üzerinde aylardır tedirgin yaşıyoruz birbirimizin telefonunda takip programını etkinleştirdik. Her giriş çıkışımızda her metroya binişimizde her uzak bir yere toplantıya gidişimizde birbirimize haber veriyoruz. Çocuklarımızı bir senedir bir avm ye sokmadık her hafta sonu geldiğinde nereye götürürüz diye kara kara düşünmekten kalabalık ortamlardan uzak durmaktan yorulduk. Okul kapanır kapanmaz memlekete gönderdik. Ve birbirimizi motive edecek gücümüz kalmadı zaten.

Evet sanırım beni bunu söylemem de çok mantıklı olmamış. En azından şu durumda.
Ama bende anksiyete var. Kendimi dizginleyemiyorum. Ben evlendikten sonra böyle olmadım ki. Sevgiliyken de böyleydim.

Seni aşağılamayacağım. Hadi git şimdi.
Istedigim yerde takilirim. Sen anca kocanin esyalarini kapiya koyup onu dehlersin. Senin atarin foruma sokmez. Ha adama da bayagi iyilik olur. Kimse senin gibi birini cekmek zorunda kalmamali bu hayatta. Tanimadigi birine nefret besleyen evdekine neler yapiyodur o zihinle

"be" li konuşma tarzından nefret ederim, tiksinirim.
1 kere uyarırım 2. si olmaz.
Sizin ilk defa oluyorsa tavrınızı koyun devam ederse de hiç kendinizi yormayın.
Beni şımartmayacak yanımda olmayacak adamla da işim olmaz zaten.

Evet sanırım beni bunu söylemem de çok mantıklı olmamış. En azından şu durumda.
Ama bende anksiyete var. Kendimi dizginleyemiyorum. Ben evlendikten sonra böyle olmadım ki. Sevgiliyken de böyleydim.
Hic sasirmadim acil tedavi olmalisin akil hastaligin icin

Son düzenleme:
Hayatım bak beni de tahrik ediyorsun sen. herkese yaptığın gibi. Bana acıyacağına gidip kitap falan okusana, daha yararlı olut senin için?

Aynen ya!
Erkekler böyle sözlerden hoşlanmaz,erkekler böyle davranışları sevmez vs.
Hiç sevmediğim cümleler!

Ayıp

Ben de erleklerin böyle şeyleri sevmediğini duydum ama napayım. Destek almak istiyorum. Yanımda olduğunu bilmek istiyorum.
Çok haklısınız.
Şu günlerde dışarı çıkmaktan korkar olmuşken çok haklı bir korku, orası ayrı, orda hemfikiriz!

Bakın bu açıdan da düşünsek, kalabalığa gireceğimiz zaman "dikkat et" diyoruz ya birbirimize... Aslında ne kadar boş, neye dikkat edicez, napıcaz mesela.hiç!
Allah fırsat vermesin demekten başka...

Ve elbette "canım dikkat et, Allaha emanet, kötü düşünme, hadi bakalım" vs gibi bir mesaj atsa belki yetecek size... Ama işte aması var,odunluk mu desek, başka şeye sinir olup sizden çıkarması mı desek.. Bilemem ben bunu..

Lakin fikrim şu ki, akşam yüzyüze konuşun, uyarın, tavır koyun.. Ama eşya toplamak, boşanmak fikrini çıkarın aklınızdan.
Bakın ölümlü dünya, ufak şeyler için kalp kırmaya değmez.. O sizi kırmış, kırdığına pişman edin ve devam edin...

aptal terbiyesiz Allah muhafaza Allah korusun başınıza bişey gelse bakalım vicdanından yaşayabilir mi? Öküz odun ayı ya laflara bak sanki düşman gibi

Aynen öyle, bunları duymak bana yeterdi. Kırıldım ne yalan söyleyeyim.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için..

Minik bir ornek..erkekler hasta olunca geneli şımarık bir çocuk gibi oluyor..mesela benim ki öyledir nazindan sazindan geçilmez beni deli eder.ben onu o hasta olduğu zamanlarda idare ediyorsam onunda bir kadının erkeklerden daha hassas olabildiğini göz önünde tutarak davranmasını beklemek hakkım değilimdir?helede anksiyete gibi bir rahatsızlığım varsa?
Ne demek erkekler hoşlanmaz ilgi bekleyen kadından??
İlgi de gösterecek sevgide bu kadar net..yapamıyorsa o defolup gidecek!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…