- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- 53
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Haydaaaa. Bir sorununuz falan mı var? Eşinizin atarı çok yersiz olmuş.Merhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.
Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.
" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".
Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.
" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.
Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.
" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."
İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
Yorumlarından her zaman nefret ettim. Seni de hiç sevmem inanır mısın.
Yine haddini aşıyorsun. Kibliyorum.
Esinden destek istemek neden şımarıklık olsun ki?Ya 11 ayda 10 patlama olmus herkesin sinir sistemi alt ust olmus daha dun istanbulun gobegini taramislar adama BENI MOTIVE ET dersen alacagin cevap bu olur. Kim bu sinir harbinde kimin simarikligini cekecek yahu? Herkes akil sagligini koruma derdinde. Biri cikip bana da BENI MOTIVE ET dese aynilarini soylerim. Insan kendine zorla hakaret ettirmeyecek yani
O adam o kadar mutlu olur ki esyalari kapida gorunce. Iyi olur basip gitmek. Su an herkesin basip bi yerlere gidese var zaten. Ama sen sonra eve don demek zorunda kalir misin bilmem
Seni aşağılamayacağım. Hadi git şimdi.Yorum kaldiramayan konu acmasin kib butonunu kullanan da basiyorum diye aglamasin naparsan yap bana bile trip ariyo :d adama acidim ya :d
Evet sanırım beni bunu söylemem de çok mantıklı olmamış. En azından şu durumda.Valla eşinizin cevap verme biçimi tavrı tarzı çok yanlış hatta berbat. Ama kusura bakmayın sizinde ben tedirginim beni motive et diye mesaj atmanız saçma. Evet hepimiz tedirginiz benim iş yerim taksimde 500 metre ötem ingiliz konsolosluğu diğer taraf pera tani fay hattının üzerinde çalışıyorum neredeyse. Ne demesini bekliyordunuz aman karıcım gitme senden kıymetli değil mi demeliydi. Yada saçmalama olacakla öleceğe çare yok mu demeliydi. Bu cevap sizi motivemi edecekti. Ülkece motivasyonumuz mu var ki. Karşınızda kaba bir adam var evet ama oda bu ülkede yaşıyor ve oda en az sizin kadar etkilendi. Onu kim motive edecek. Karşı taraftan beklentiniz yersiz olmuş. Verdiği kaba cevabı burnundan getirin elbet ama eşya toplayıp kapının önüne koyarak değil.
Benim eşimin iş yeri bir avm nin üzerinde aylardır tedirgin yaşıyoruz birbirimizin telefonunda takip programını etkinleştirdik. Her giriş çıkışımızda her metroya binişimizde her uzak bir yere toplantıya gidişimizde birbirimize haber veriyoruz. Çocuklarımızı bir senedir bir avm ye sokmadık her hafta sonu geldiğinde nereye götürürüz diye kara kara düşünmekten kalabalık ortamlardan uzak durmaktan yorulduk. Okul kapanır kapanmaz memlekete gönderdik. Ve birbirimizi motive edecek gücümüz kalmadı zaten.
Istedigim yerde takilirim. Sen anca kocanin esyalarini kapiya koyup onu dehlersin. Senin atarin foruma sokmez. Ha adama da bayagi iyilik olur. Kimse senin gibi birini cekmek zorunda kalmamali bu hayatta. Tanimadigi birine nefret besleyen evdekine neler yapiyodur o zihinleSeni aşağılamayacağım. Hadi git şimdi.
Hic sasirmadim acil tedavi olmalisin akil hastaligin icinEvet sanırım beni bunu söylemem de çok mantıklı olmamış. En azından şu durumda.
Ama bende anksiyete var. Kendimi dizginleyemiyorum. Ben evlendikten sonra böyle olmadım ki. Sevgiliyken de böyleydim.
Hayatım bak beni de tahrik ediyorsun sen. herkese yaptığın gibi. Bana acıyacağına gidip kitap falan okusana, daha yararlı olut senin için?Istedigim yerde takilirim. Sen anca kocanin esyalarini kapiya koyup onu dehlersin. Senin atarin foruma sokmez. Ha adama da bayagi iyilik olur. Kimse senin gibi birini cekmek zorunda kalmamali bu hayatta. Tanimadigi birine nefret besleyen evdekine neler yapiyodur o zihinle
Aynen ya!Esinden destek istemek neden şımarıklık olsun ki?
Asıl böyle zamanlarda insanlar birbirine destek olmalı her anlamda. Öyle boş boş seni seviyorum demekle olmaz bu işler sevgini göstereceksin. Hissettireceksin.sevdiğinin sana ihtiyacı olduğunda yanında olacaksın.
Duygularını aldirmadiysan ne demek istediğimi anlamışsındır. .
AyıpYa 11 ayda 10 patlama olmus herkesin sinir sistemi alt ust olmus daha dun istanbulun gobegini taramislar adama BENI MOTIVE ET dersen alacagin cevap bu olur. Kim bu sinir harbinde kimin simarikligini cekecek yahu? Herkes akil sagligini koruma derdinde. Biri cikip bana da BENI MOTIVE ET dese aynilarini soylerim. Insan kendine zorla hakaret ettirmeyecek yani
O adam o kadar mutlu olur ki esyalari kapida gorunce. Iyi olur basip gitmek. Su an herkesin basip bi yerlere gidese var zaten. Ama sen sonra eve don demek zorunda kalir misin bilmem
Çok haklısınız.Ben de erleklerin böyle şeyleri sevmediğini duydum ama napayım. Destek almak istiyorum. Yanımda olduğunu bilmek istiyorum.
Aynen öyle, bunları duymak bana yeterdi. Kırıldım ne yalan söyleyeyim.Çok haklısınız.
Şu günlerde dışarı çıkmaktan korkar olmuşken çok haklı bir korku, orası ayrı, orda hemfikiriz!
Bakın bu açıdan da düşünsek, kalabalığa gireceğimiz zaman "dikkat et" diyoruz ya birbirimize... Aslında ne kadar boş, neye dikkat edicez, napıcaz mesela.hiç!
Allah fırsat vermesin demekten başka...
Ve elbette "canım dikkat et, Allaha emanet, kötü düşünme, hadi bakalım" vs gibi bir mesaj atsa belki yetecek size... Ama işte aması var,odunluk mu desek, başka şeye sinir olup sizden çıkarması mı desek.. Bilemem ben bunu..
Lakin fikrim şu ki, akşam yüzyüze konuşun, uyarın, tavır koyun.. Ama eşya toplamak, boşanmak fikrini çıkarın aklınızdan.
Bakın ölümlü dünya, ufak şeyler için kalp kırmaya değmez.. O sizi kırmış, kırdığına pişman edin ve devam edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?