- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi queenofhaters
-
HaaaaaaAynen ordan anlaşılıyo :))
Psikolojik rahatsızlık çeken biri için bu yorumu yapmak çok acımasızca geldi bana ya.Hic sasirmadim acil tedavi olmalisin akil hastaligin icin
Bisey sorucam. Kac senelik uyeyim hala anlamadim. Nerden biliyosun banlandigini? Gecici olrak hesap pasiftirdenmi yoksa??
kusura bakmayın ama 'biri' değil eşi.Metroya binerken, avm'ye girerken, pazara giderken bende korkuyorum hatta hepimiz korkuyoruz. Paranoyak gibi etrafima bakiyorum, cantali supheli gorunen biri var mi diye. Su durumda biri beni teselli et dese, bende gerizekali derdim kusura bakma. kelin merhemi olsa kendine basina surer.
pardon ama arkadaşım devir değişti. hukuk boşuyor bi 'gerizekalı' kelimesi yüzünden.Pardon ama eskinin kadınları neler neler yasayıpta boşanmayı bi kez agzına almamişlardır..özellikle çoğumuzun anneleri nineleri böyledir..ne bu yani bir kötü söz agzından kaçtı diye bışansınmı? Burnunu sürttürsün tamam ama boşanma ne alaka ya trip at tabır yap küs ama boşanmana gerek yok hatasını muhakkak bildir ona hatasını hissettir
Gelişme var mı canım?
hatasini gercekten anladigini inandigin an karsina alip sakin ve yumusak ses tonuyla konus kirildigini uzuldugunu beni sevmedigini dusundugunu anlat..sonra oda ilimli yaklasirsa fazlada uzatmadan tatliya baglayin.huzurlu gunleriniz olsun insallah..Kızlar maphustan yeni çıktım. İlginize çok teşekkür ederim. Gelişme var. İstiflediğim eşyaları önerinizle kaldırdım. Akşama kadar ona yazmadım, yazdıklarını da okumadım.
Akşam gelip özür diledi. Ben de bir daha asla söylemeyeceksin dedim. Yorumların hepsini okuttum. Buranın kızlar çetesi olduğunu söyledi :)
Şimdi aramız bozuk. Ona su falan vermiyorum yemek hazırlamıyorum konuşmuyorum. İş bahanesiyle zaten masa başında uyuya kalıyorum. 2 gündür durum böyle. Pişman gibi şimdilik. Benimle konuşmaya çalışıyor. Sinirli anına denk geldiğini söylüyor.
Ben de bir nevi trip modundayım sanırım.
Amin canım, inşallahhatasini gercekten anladigini inandigin an karsina alip sakin ve yumusak ses tonuyla konus kirildigini uzuldugunu beni sevmedigini dusundugunu anlat..sonra oda ilimli yaklasirsa fazlada uzatmadan tatliya baglayin.huzurlu gunleriniz olsun insallah..
Her evlilikte olduğu gibi kavgalarımız oluyor. Ama bana hakaret etmiyordu.
İşte en fazla git başımdan konuşursak kalbini kıracağım falan diyordu. konuşmak istemiyorum şu an falan.
Gerizekalı dedi. Bir sürü konuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?