Adamla tartışmamız. Eleştiriye açığım.

kaç defa gerizekalı demiş saygısız odun.... bir süre daha izle ve konuş.anlamazsa akışına göre artık

Eşinin agzinin ortasina kürekle vurasım geldi cokkk afedersin. ne demek ölceğimiz varsa ölürüz o zaman dağdan bayırdan atlasın kendisi ölceği yoksa ölmez zaten

kusura bakmayın ama 'biri' değil eşi.

Zannedersem calisiyorsunuz esinizden yuksek maas ami aliyorsunuz yada ondan bi tik yukarda iyi bi isiniz filan mi var isyerinizdeki konumuzda olabilir

pardon ama arkadaşım devir değişti. hukuk boşuyor bi 'gerizekalı' kelimesi yüzünden.

kendimi senin yerine koydum da gerçekten çok kırıcı bir durum. yandan da olsa insan destek bekler gerizekalı lafını değil. ama işi eşyaları toplayıp boşanmaya götürecek bir olay değil bence de.
biraz sabredip eşinin iyi bir anında onu karşına alıp, sen bana böyle demiştim ben çok kırıldım o gün diye konuşabilirsin. onun bu kaba hareketine karşılık sen tatlı dille davranırsan belki o da hatasının farkına varır. tabi bu eşinin yapısıyla alakalı en iyi sen tanırsın , bu şekilde farketmiyorsa hatasını trip atıp küsmek de bir seçenek tabi.

Belki o ara canını sıkan bir şey olmuştur. Evet lafları çok ağır ama bu senin deyiminle ilk kez olan bişeyse hemen ne boşanması. Dur bakalım ohooo. Sanki sevgilinden ayrılıyorsun. Geldiğinde konuş sor. Derdi neymiş. Sıkıntısı neymiş. Neden ağzına geleni saymış. Saygısı mı bitmiş vs. vs. Kapının önüne hemen eşya koymak ne demek. Çocuk oyuncağı değil ki bu!

cok aci verici. . bazi arkadaslar bosanma konusu olamaz demis ama ben ortada cok ciddi bir sevgisizlik gordum...

Bence sen değil kocan gerizekalı..

Endişe ediyor belki tamam, sende mecbursun. Bu konuda Elinden hiç bir şey gelmediği için de çözümü hakaret etmekte buluyor böyle deşarj ediyor kendini. Fazla cahil bir tavır bu.

Kızlar maphustan yeni çıktım. İlginize çok teşekkür ederim. Gelişme var. İstiflediğim eşyaları önerinizle kaldırdım. Akşama kadar ona yazmadım, yazdıklarını da okumadım.
Akşam gelip özür diledi. Ben de bir daha asla söylemeyeceksin dedim. Yorumların hepsini okuttum. Buranın kızlar çetesi olduğunu söyledi :)
Şimdi aramız bozuk. Ona su falan vermiyorum yemek hazırlamıyorum konuşmuyorum. İş bahanesiyle zaten masa başında uyuya kalıyorum. 2 gündür durum böyle. Pişman gibi şimdilik. Benimle konuşmaya çalışıyor. Sinirli anına denk geldiğini söylüyor.
Ben de bir nevi trip modundayım sanırım.
Gelişme var mı canım?

hatasini gercekten anladigini inandigin an karsina alip sakin ve yumusak ses tonuyla konus kirildigini uzuldugunu beni sevmedigini dusundugunu anlat..sonra oda ilimli yaklasirsa fazlada uzatmadan tatliya baglayin.huzurlu gunleriniz olsun insallah..

hatasini gercekten anladigini inandigin an karsina alip sakin ve yumusak ses tonuyla konus kirildigini uzuldugunu beni sevmedigini dusundugunu anlat..sonra oda ilimli yaklasirsa fazlada uzatmadan tatliya baglayin.huzurlu gunleriniz olsun insallah..
Amin canım, inşallah

Bazı kadınlar özünde o kadar mutsuz ki saldırarak rahatlıyor adeta.
Neyse sinirlerimi bozmayacağım şu mübarek günde.

Sevgili konu sahibi eşler birbirlerine böyle zamanlarda elbette destek olmalı, iki çift güzel sözle
rahatlatmalıdır.

Sizde bir tuhaflık yok. Adam öküzlük etmiş.
Hep böyle midir, yoksa gerçekten o an iyi değildir de saçmalamış mıdır bunu en iyi siz bilirsiniz.

Yine de kapı önüne eşya koymak çocukça ve çözüme uzak bir tavır olur.

Küsmek, hatasını anlayana dek aynı evde yabancı olmak, sesine ve sevgiye hasret bırakmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Canınızı sıkmayın, saçma yorumlar için.

Siz ne tepki verdiniz ne ne dedin sen bana gerizekalı dedin farkındamısın?? Terbiyeli konuş fln demedin mi

Kaç yıllık evlisiniz çocuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…