- 27 Haziran 2016
- 352
- 247
- 18
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Merhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.
Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.
" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".
Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.
" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.
Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.
" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."
İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
yaaaa bu hemen boşa diyenlere sesleniyorum sne kadar basit sizin için boşa demek yaaa... Evet eşin yanliş konuşmuş belki o an bir şey oldu sennde ilgi istemen onda sinir tavan yapti ve sana patladi onun yerinde sende olabilirdin.. Bi adam sana Gerizekali dedi die boşayacakmisin??? Eve gelince sessiz sakin bir dille konuşa bilirsin kirildiğini söyleye bilirsn belki o an sana yanliş davrandiģini anlayacaktr.Teşeklür ederim, evet ben de konuyu bu yüzden açtım zaten.
Lan ben bunları topluyorum ama sonu ne olacak diye. Aklıma geldikçe sinirlendiriyor beni. Tırnaklarımı kemiriyorum.
Bazi arkadaslar da cok garip
Kavga aninda soylenen hem de birkac kere soylenen gerizekali kelimesi hakarettir bilmem farkinda misiniz? Yok ninelerimiz uzun evlilikler yurutmus de bilmem ne de yok boyle basit birseyde koca bosanmaz da dokturmussunuz resmen
Bosanir efendim
Gerizekali kelimesi hakarettir ve bunun icin es bosanir
Bazi arkadaslar da cok garip
Kavga aninda soylenen hem de birkac kere soylenen gerizekali kelimesi hakarettir bilmem farkinda misiniz? Yok ninelerimiz uzun evlilikler yurutmus de bilmem ne de yok boyle basit birseyde koca bosanmaz da dokturmussunuz resmen
Bosanir efendim
Gerizekali kelimesi hakarettir ve bunun icin es bosanir
Cok guzel anlatmissiniz tebrik ederimbir de eskiden boşanma oranının günümüzden düşük olmasının başlıca sebebi ninelerimizin "fedakarlığı" değil "çaresizliği" idi bence...
gidecek yerleri olmadığı için (baba evinden gelinlikle, koca evinden kefenle çıkmak), ekonomik özgürlükleri olmadığı için, çocuklarını göremeyecekleriyle tehdit edildikleri için ve sosyal baskı sebebiyle bir çoğu nefret ede ede, psikolojik ve fiziksel şiddet göre göre evli kalmış.
tabi ki evliliğini birtakım sorunları büyütmeyerek fedakarca yöneten bir kesim de var ama ben yukarıdaki çözümlememin daha genel olduğunu düşünüyorum.
oruç mu tutuyorMerhaba kızlar,
Bu sıra her şey çok kötü gidiyor. Dünkü kötü olayların üstüne bir de kavga ettik çok kötü.
Şimdi benim çok önemli bir toplantı gereği Taksim'e gitmem gerekiyor ve çok tedirginim. Nasıl olmayayım? İçim içimi yiyor.
Eşime korktuğumu, gitmek istemediğimi yazdım. Beni motive etmesini istedim. Verdiği cevap aynen şu.
" ben şair miyim sana aşk sözleri söyleyip motive edeceğim, g.rizekalı mısın sen? Ne diyeceğim bombalar patlamayacak sevgilim tıkı tıkı git sen mi diyeceğim? Ben söylemek istesem zaten söylerim, senin hatırlatmana gerek yok. Bu işler beni motive eder misin demekle de olmaz".
Ben de ona başkasına sinirlenip sinirini benden çıkarmaya çalışmamasını söyledim.
" ben sana sinirleniyorum bu kadar gerizekalı olunmaz. Git işte ben ne diyeyim. Öleceğimiz varsa ölürüz napayım be.
Ben de ona pişman olacağın şeyler söyleme haddini bil dedim.
" vay efendim sen beni tehdit edemezsin sen kim oluyorsun beni pişman ediyorsun, ben böyleyim beğenmiyorsan gidip kendine göre birini bulursun defolur gidersin.
Gerizekalı mısın sen, bik bik bik."
İşte bana bunları söyledi. Ben de çok sinirliyim. Eşyalarını istifleyip birazını kapının önüne koydum. Ben ne yapayım yaa, basit bir tartışma deyip unutayım mı?
Yoksa bir kere hakaret ederse arkası gelir deyip boşanayım mı?
Cok guzel anlatmissiniz tebrik ederim
Zaten sebebi ne olursa olsun nenemden daha onde olmaliyim degil mi ama? Aradan gecmis yillar var. onun yapamadiklarini ben yapamiyorsam ne anlami kaldi yeni nesiller yetistirmemizin?
konu sahibi banlanmis
Aynen ordan anlaşılıyo :))Bisey sorucam. Kac senelik uyeyim hala anlamadim. Nerden biliyosun banlandigini? Gecici olrak hesap pasiftirdenmi yoksa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?