Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pgt-yöntemi-ile-sağlıklı-bebek-sahibi-olanlar.712837/
burda rosemoon ve glsnkvlk hastası yarımcı olurlar sana
rica ederim siteye uğrarsa cvb verir arkadaşlar ... ilk defa mı yaptırcaksın tüp bebek yoksa ?
Yok canım rapor olmicakHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ......bahsettiğim arkadaşlar acı bademde tedavi gördüler volkan beyden memnundular ama bizler için dr değil tüm ekip ve cihazlar önemli diyorum RAPOR ALABİLİYOR MUSUN PEKİ
SEN NASILSIN CANIMOncelikle hakkinda hayirlisi olsun volkan bey ve ekibi gercekren cok iyi insanlar ama nuffion dedigi gibi tedavi cok onemli ilk isin randevu almak olsun git gorus bide ufak bi tavsiye internette cider diye bi site var cocuk istiyorum dernegi oraya uye ol acibadem 1000 tl indirim yapiyo biz konferansina katilmistik indirimden yararlandik
Oncelikle hakkinda hayirlisi olsun volkan bey ve ekibi gercekren cok iyi insanlar ama nuffion dedigi gibi tedavi cok onemli ilk isin randevu almak olsun git gorus bide ufak bi tavsiye internette cider diye bi site var cocuk istiyorum dernegi oraya uye ol acibadem 1000 tl indirim yapiyo biz konferansina katilmistik indirimden yararlandik
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım allah hepimizin gönlüne göre versin peki senin aşaman ne durumda anlatırmısın bana[/QUOTE
Ben iki dusuk yaptim 6 haftada ikiside sitogenetik testi uygulandi esimde kromozon translokasyonu oldugu cikti tup bebek pgd dediler acibadem volkan beye gittik iki defa yumurta toplama islemi yapildi toplamsa 7 embriyo olustu hepsi pgd taramasina girdi ama maaalesef hic biri transfere uygun cikmadi acibadem fish yontemi ile tarama yapiyomus ama arroy daha iyi sonuc veriyomus cok detay bilmiyorum su an aslunda yeniden aeastirma icerisindeyim senin problemin ne
merahaba ben yeni başladım tedaviyearkadaşlar adana acıbadem hastanesi tüp bebek bölümünde volkan noyan doktoru tanıyan varmı başarı oranı nedir ?
arkadaşlar ben adanada ankada tüp bebek merkezinden başka yere güvenemiyorum.ayrıca bölgede en iyi fiyat ankada da ve çok başarılı bir merkez benim arkadaşlarımdan da giden oldu ben de başvurumu yaptım çok memnun kaldım .personel de dr da çok ilgili üstelik sssk anlaşması var.arkadaşlar adana acıbadem hastanesi tüp bebek bölümünde volkan noyan doktoru tanıyan varmı başarı oranı nedir ?
merahaba ben yeni başladım tedaviye
Volkan bey ile tedavisi devam eden varmıBende bugün Volkan bey ile tedaviye başladım umarım hayırlı olur ve tez Zaman'da kavuşuruz hepimiz bebeklerimize