- 4 Kasım 2017
- 1.572
- 829
- 123
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gittim kadın çok kibar biri eğer sorun sende herhalde öyleyse %90 çözer kadınlarda çok başarılı, ne dediyse uygula olur inşi işinde çok iyi, onu görmek cumhurbaşkanını görmek gibi çok dikkat ediyorlar 2 an fazla göremezsin çalışan sekreterler Soğuk ve duygusuzArkadaşlar merhaba sizlerde sanırım adanada tedavi görüyorsunuz ben dün baskentte esra Bulgan a gittim aşılama yaptıracağız hayırlısıyla inşallah siz hiç gittiniz mi gittiysenizde memnun kaldınız mi
Bülent bey, Sagolsun pskılolojmı alt üst eden adam. Acımasız duygusuz. Hiç bir sorun bulamayınca kendınce sorun yaratan doktor.muaynesı cok pahalı 15 20 dk konusmaya 600 TL veriyorsun.Güzel dostlar öncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler iletiyorum . Başarısız iki aşılama tecrübesi yaşadım aslında aşılama ihtimalinden pek de umudum yoktu bu bana biraz daha tüp bebeksürecine alıştırma ve malumunuz devletin desteğini alabilme anlamında bir adım olarak geldi. Şu anda başkent hastanesinde Erhan şimşek ile yoluma devam ediyorum. Hocam için yorumlar iyi , yeni bir doktor adı daha duydum o da Bülent haydardedeoğlu daha önce aynı hastane de çalışmışlar şu an kendi kliniğini açmış. Başarı oranın çok yüksek olduğunu söylüyorlar . Acaba devlet desteği alacak olduğum Seyhan başkent hastanesi Erhan şimşek hoca İle mi devam etmeliyim yoksa Bülent haydardedeoğlu mu denemeliyim çok kararsızım. Arasında ki fark tahmini olarak 5bin olacaktır diye düşünüyorum . Siz olsanız ne yapardınız ( bu arada eşimin sperm sayı ve haraket sayısı düşük) doktor tüp bebek aşamasına kadar eşime keçiboynuzu özü tüketmesini bana da folik asit tüketmemi önerdi . Yorumlarınız benim için çok değerli yorumlarınızı bekliyorum
Ve tayfun beye gıdecegım. Tüp bebegı onda yaptıracagım.Bülent bey, Sagolsun pskılolojmı alt üst eden adam. Acımasız duygusuz. Hiç bir sorun bulamayınca kendınce sorun yaratan doktor.muaynesı cok pahalı 15 20 dk konusmaya 600 TL veriyorsun.
Herşeyimiz normaldi bır problem yoktu. Tuttu bana rahimin küçük dedı. Cok umutsuz gördüm canımı Cook sıktı bu durum dogal yolla gebe kalamazsın. Hamile kalırsan düşer. Düşmezse erken dogum yaparsın dedı.
Aglaya aglaya cıktım 5 tup tedavisi gördüm neredeyse 15 kadın dogumcaya gitmişimdir 1 tanesinden böyle birsey duymadım.
Sonra ben Baska doktora gittim. Rahımım kucuk olmadığını. Hatta ıkız bile tasıyabılecegımı söyledi. Rahım fılmı cektırdım hemen ardından cok şükür orda da öyle bir sorun cıkmadı.
Benım bir arkadasıma da senın yumurtalıgını sıyırmıslar sen gebe kalamazsın cocuğun olmaz demıs. Şükür ki 1 i tüp bebek 2 cocugu var.
Kafa karıstıran doktor...
Bülent bey, Sagolsun pskılolojmı alt üst eden adam. Acımasız duygusuz. Hiç bir sorun bulamayınca kendınce sorun yaratan doktor.muaynesı cok pahalı 15 20 dk konusmaya 600 TL veriyorsun.
Herşeyimiz normaldi bır problem yoktu. Tuttu bana rahimin küçük dedı. Cok umutsuz gördüm canımı Cook sıktı bu durum dogal yolla gebe kalamazsın. Hamile kalırsan düşer. Düşmezse erken dogum yaparsın dedı.
Aglaya aglaya cıktım 5 tup tedavisi gördüm neredeyse 15 kadın dogumcaya gitmişimdir 1 tanesinden böyle birsey duymadım.
Sonra ben Baska doktora gittim. Rahımım kucuk olmadığını. Hatta ıkız bile tasıyabılecegımı söyledi. Rahım fılmı cektırdım hemen ardından cok şükür orda da öyle bir sorun cıkmadı.
Benım bir arkadasıma da senın yumurtalıgını sıyırmıslar sen gebe kalamazsın cocuğun olmaz demıs. Şükür ki 1 i tüp bebek 2 cocugu var.
Kafa karıstıran doktor...
Tüp bebek yaptırdınız mı acaba benim de doktoru. Erhan bey daha başlamadıkBenim doktorum Erhan bey. Cok seviyorum kendisini. Biraz fazla realist ve net. En basta olumsuz gibi geliyor ama sagolsun beni dogru yonlendirdi. Bosa vakit kaybetmeme enel oldu. Cok sevecen ve ne sorsam uzun uzun anlatiyor. Hem de bayagi detayli. Allah ondan razi olsun.
Evet, oglum simdi 6 aylikTüp bebek yaptırdınız mı acaba benim de doktoru. Erhan bey daha başlamadık
Çok sevindim mmEvet, oglum simdi 6 aylikinsallah siz de kisa surede sonuca ulasirsiniz.
Kimle devam ediyorsunuz acaba beni de erhan şimşek ile başlıyorumGüzel dostlar öncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler iletiyorum . Başarısız iki aşılama tecrübesi yaşadım aslında aşılama ihtimalinden pek de umudum yoktu bu bana biraz daha tüp bebeksürecine alıştırma ve malumunuz devletin desteğini alabilme anlamında bir adım olarak geldi. Şu anda başkent hastanesinde Erhan şimşek ile yoluma devam ediyorum. Hocam için yorumlar iyi , yeni bir doktor adı daha duydum o da Bülent haydardedeoğlu daha önce aynı hastane de çalışmışlar şu an kendi kliniğini açmış. Başarı oranın çok yüksek olduğunu söylüyorlar . Acaba devlet desteği alacak olduğum Seyhan başkent hastanesi Erhan şimşek hoca İle mi devam etmeliyim yoksa Bülent haydardedeoğlu mu denemeliyim çok kararsızım. Arasında ki fark tahmini olarak 5bin olacaktır diye düşünüyorum . Siz olsanız ne yapardınız ( bu arada eşimin sperm sayı ve haraket sayısı düşük) doktor tüp bebek aşamasına kadar eşime keçiboynuzu özü tüketmesini bana da folik asit tüketmemi önerdi . Yorumlarınız benim için çok değerli yorumlarınızı bekliyorum
Ben adana acibademi pek begenmedim hep ayni tedaviyi uyguluyorlar gibi farkli bir tedavi goren oldumu tecrubesi olan varsa yazsin lutfen.
Ben de tam tersi Tayfun beyi bırakıp Bülent beye gittimVe tayfun beye gıdecegım. Tüp bebegı onda yaptıracagım.
Zaten agır bır sınavdan gecıyoruz. Ustune agır bır üalupla konusan doktor kabul edemem... Ben tayfın beye gıdıyorum. Hazıran da histereakopi yaptı. Eylülde tedavıye baslayacagız. Cok yumsak ve insan olarak cok ıyı bır doktor. Bğlent beyin tam tersini düşününBen de tam tersi Tayfun beyi bırakıp Bülent beye gittimrahimde sorunum yok ilk tüp tedavisiyle ikiz gebelik oldu ama kalbi durdu. Gerçekten konuşma tarzı çok ağır. Bunu bilerek gittim ama kaybım sonrası tahammül edemiyorum artık. Siz nerede devam ediyorsunuz ne yaptınız?
Ben de öyle olduğunu duyduğum için Tayfun beye muayeneye gitmiştim ama hiçbir açıklama yapmadan uzun protokol başlayacağız diyip reçete verdi direkt. ilgisiz geldiği için bırakmıştımZaten agır bır sınavdan gecıyoruz. Ustune agır bır üalupla konusan doktor kabul edemem... Ben tayfın beye gıdıyorum. Hazıran da histereakopi yaptı. Eylülde tedavıye baslayacagız. Cok yumsak ve insan olarak cok ıyı bır doktor. Bğlent beyin tam tersini düşünün