kocaa adanada başka giden yok mu arkadaşlarr..??
kocaa adanada başka giden yok mu arkadaşlarr..??
canım bizde mersinde yaptırdık ama şimdi istanbula gideceğiz turan çetin özel ankara ile konuştuk ama istanbulku karar kıldık.Allah umutlarımıza en yakın zamanda kavuşturması dileğiyle.tedavin nasıl gidiyor memnun musun
Yeni evimize taşndık,internet bağlantımız yok henüz,işten de izin almıştım. O yüzden giremiyordum 1 haftadır.Nasıl gidiyor senin tedavin? Transferin ne zaman olacak?
Hayırlısıyla ve bir an önce iyi haberini almayı umuyorumlucrine başladık bugun yaklasık 5-6 gün içinde de adet olurum heralde daha sonra gonal-f ile devam edecek mayısın sonunu bulur sanırım transferim...
benim sonucum negatif....
geçmiş olsun çooooooooooooook üzüldüm.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.....
Uzun süredir girmiyordum siteye. Çok üzüldüm mesajını görünce. Çok geçmiş olsun
teşekkür ederim kızlar hayırlısı buymuş demekten başka bi şansım yok zatenn(
bundan sonrası için ne yapmayı düşünüyorsun canım?
ah ben biliyor muyum ki....ankadadaki dr.um 2.denemenin ekimde olmasını uygun gördü zaten bende maddi olarak kendimi ekimde anca toparlardım ama yer konusunda kararsızım merkez yani hemşireler falan ilgiliydi ama ilgi sonucu pozitif yapmıyor....başkent mi olsa bu sefer diyorum ama bilemiyorumm iştee...
sen en iyisini yaptın ist.a giderek benim 2.de olmazsa 3.yü düşünüyorum ank. ya ist.da...
bende ANKADA ya gidiyorum e2 yüksek çıkınca doktor iğneleri kesti hergün adanaya gidip tahlil yapyıtıroyurz yazdıklarınızı okudum merkez için evet ilgililer ama bilgi vermiyorlar sormadan birşey anlatmıyorlar çok canım sıkılıyor para konusuna gelince pazarlık konusu kime ne tuttururlarsa öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?