Tüp Bebek Merkezleri Adana ankada tüp bebek merkezi

CARMENNN

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.225
50
358
Adana
ADANA'da Ankada tüp bebek merkezinde tedavi olan, aşılama veya tüp bebek yaptıran arkadasları buraya davet ediyorum bizimle deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..ben aylar süren karar aşamasından sonra burada karar kıldım umarım pişman olmam...

kocaa adanada başka giden yok mu arkadaşlarr..??

canım bizde mersinde yaptırdık ama şimdi istanbula gideceğiz turan çetin özel ankara ile konuştuk ama istanbulku karar kıldık.Allah umutlarımıza en yakın zamanda kavuşturması dileğiyle.tedavin nasıl gidiyor memnun musun

hayırlısı olsun bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın...bu ilk deneme o yüzden adanaya karar verdim ama allah göstermesin tutmazsa 2. için bende istanbula gidecem...daha profesyonel ordaki hastaneler ayrıca daha da sağlam labaratuarları var aslında en iyisini yapmışsın biz de işte burda kötünün iyisini seçtik yanii:))

Son düzenleme:
Yeni evimize taşndık,internet bağlantımız yok henüz,işten de izin almıştım. O yüzden giremiyordum 1 haftadır.Nasıl gidiyor senin tedavin? Transferin ne zaman olacak?

lucrine başladık bugun yaklasık 5-6 gün içinde de adet olurum heralde daha sonra gonal-f ile devam edecek mayısın sonunu bulur sanırım transferim...

ankada tüp bebekte tedavi gören arkadaşlar tedaviler nasıl gidiyor ekip ve hastaneden memnunmusunuz acaba bilgilendirme yaparsanız sevinirim

bundan sonrası için ne yapmayı düşünüyorsun canım?

ah ben biliyor muyum ki....ankadadaki dr.um 2.denemenin ekimde olmasını uygun gördü zaten bende maddi olarak kendimi ekimde anca toparlardım ama yer konusunda kararsızım merkez yani hemşireler falan ilgiliydi ama ilgi sonucu pozitif yapmıyor....başkent mi olsa bu sefer diyorum ama bilemiyorumm iştee...
sen en iyisini yaptın ist.a giderek benim 2.de olmazsa 3.yü düşünüyorum ank. ya ist.da...

hayırlısı olsun canım ama iyi düşün derim her deneme insandan maddi ve manevi birçok şey götürüyor...inşallah mutlu sonuca ulaşırız...

bende ANKADA ya gidiyorum e2 yüksek çıkınca doktor iğneleri kesti hergün adanaya gidip tahlil yapyıtıroyurz yazdıklarınızı okudum merkez için evet ilgililer ama bilgi vermiyorlar sormadan birşey anlatmıyorlar çok canım sıkılıyor para konusuna gelince pazarlık konusu kime ne tuttururlarsa öyle

2.denemem için tekrar gittim görüşmeye ve orda yaptırmamaya karar verdim bu sefer başka merkezde başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…