canım ben de seni merak ediyordum iyi olduğuna sevindim.inşallah bu bebişin seninle sağlıkla kalır.
ben turan cetınde yaptırdım canım sonuc negatıf oldu ama ıkıncıyı de kısmet olursa kesınlıkle orda yaptırıcam..cok memnunum hem turan bey hem feza beyden..bılgınızee
canım ben de düşünüyorum orayı bülent beyi duydun mu peki?bana onun da ii olduğunu söyleyenler oldu..canım senin tüp bebek pozitif oldu sanırım Turan çetin de mi yaptırdın bizde düşünüyoruz
canım senin tüp bebek pozitif oldu sanırım Turan çetin de mi yaptırdın bizde düşünüyoruz
ben başkentte 4 denme yaptırdımevet has iyi dr hemşire iyi ama özelikle erkek infertilitesinde yetersiz olduklarını düşünyorum ilk 2deneme turan çetinde olmuştu eylül ayında turan çetin de yeniden deneyeceğim
sizin probleminiz nedir
slm kızlarr umarım hepimiz kucağı sağlık bebişlerle dolar.bende başkentte başladım buay aşılama yapılcak adeti bekliyorum doktorum erhan bey umarım herşey yolunda gider
bende bu ay başladım başkente benim doktorda erhan şimşek adet olunca sulu ultrasonla bakılacak öbür ayada aşılama olacak rabbimin izniyle inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür.
mrb kizlar gecen sene baskente erhan simsek dr. mus...bende iki kere tup bebek denem oldu baskente ilk denememde tuttu ama 8haf kalbi durdu ikincisi don.emb bu sefer tutmadi ..neyse simdi sormak istedigim nasil memnun kaldinizmi hastaneden erhan hocadan ne gibi testler uygulandi arastirmalar yapildimi ben tekrar deniyecem karar veremiyorum ayni yerdemi devam edim arastirma yaiyom sizin yorumlariniz nasil memnunmusunz merkezden dr. erhan beyden yorumlarinizi bekliyom
.
Seyhan baskentte yaptirdin degilmi canim memnunsun yani esra hanimmiydi doktorunBen 3.tuo bebekte hamile kaldim ve 2 yasinda oglum darisi 2.ye ve isteyen herkese
canım ben başkent hastanesine 3. tedavimi görüyorum tayfun çok doktroum . öneririm sizede . ben pgtli hastayım sizdeki problem neydiKizlar eski bir konu ama bende burada dusunuyorum bilgilerinize ihtiyacim var memnun kaldinizmi
SpeRm azligi canim seyhan baskentte tayfun bey yok galiba pinar esra hanim bulent bey var dedilercanım ben başkent hastanesine 3. tedavimi görüyorum tayfun çok doktroum . öneririm sizede . ben pgtli hastayım sizdeki problem neydi
ne zaman aradın da yok dediler ? kime randevu aldın ... bülent e almış olmadaSpeRm azligi canim seyhan baskentte tayfun bey yok galiba pinar esra hanim bulent bey var dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?