adana başkent hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi erca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iki tüp bebek üçüncü olarak dondurulmuş embriyo transferiyle güzel sonucu adana seyhan başkent hastanesinde aldık biraz bekleniyor ama çok kaliteli bir hastahane allah tüm isteyenlere muradını versin şuan 23. haftadayım hamdolsun inşallah sağlıkla da kucağımıza da alırız

ben turan cetınde yaptırdım canım sonuc negatıf oldu ama ıkıncıyı de kısmet olursa kesınlıkle orda yaptırıcam..cok memnunum hem turan bey hem feza beyden..bılgınızee

canım senin tüp bebek pozitif oldu sanırım Turan çetin de mi yaptırdın bizde düşünüyoruz

Kızlar bende orada yaptırdım ilk denemem ve 25 haftalık hamişim Allah herkese yaşatsın.Doktorumun adı Tayfun ÇOK çok iyi bir dr tavsiye ediyorum Allah ondan ve ekibinden razı olsun

merhaba bende haziran ayında başkentte tüp bebek denedim ve sonuç olumsuz doktorum esra hanımdı doktordan ve hastaneden memnun kaldım ama eşimin spermlerinin dölleme sorunu var dondorulmuşlarıda bu ay denemek istiyorum

ben başkentte 4 denme yaptırdımevet has iyi dr hemşire iyi ama özelikle erkek infertilitesinde yetersiz olduklarını düşünyorum ilk 2deneme turan çetinde olmuştu eylül ayında turan çetin de yeniden deneyeceğim

sizin probleminiz nedir

slm kızlarr umarım hepimiz kucağı sağlık bebişlerle dolar.bende başkentte başladım buay aşılama yapılcak adeti bekliyorum doktorum erhan bey umarım herşey yolunda gider

slm kızlarr umarım hepimiz kucağı sağlık bebişlerle dolar.bende başkentte başladım buay aşılama yapılcak adeti bekliyorum doktorum erhan bey umarım herşey yolunda gider

bende bu ay başladım başkente benim doktorda erhan şimşek adet olunca sulu ultrasonla bakılacak öbür ayada aşılama olacak rabbimin izniyle inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür..

Kizlar eski bir konu ama bende burada dusunuyorum bilgilerinize ihtiyacim var memnun kaldinizmi

Ben 3.tuo bebekte hamile kaldim ve 2 yasinda oglum darisi 2.ye ve isteyen herkese

Kizlar eski bir konu ama bende burada dusunuyorum bilgilerinize ihtiyacim var memnun kaldinizmi
canım ben başkent hastanesine 3. tedavimi görüyorum tayfun çok doktroum . öneririm sizede . ben pgtli hastayım sizdeki problem neydi

canım ben başkent hastanesine 3. tedavimi görüyorum tayfun çok doktroum . öneririm sizede . ben pgtli hastayım sizdeki problem neydi
SpeRm azligi canim seyhan baskentte tayfun bey yok galiba pinar esra hanim bulent bey var dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…