insallahh canim benim Bizde ayin 24unde gidecegz belki bir ilac kullandirirlar diye smdiden gidelim dedikAynen banada dollenme olmadi dediler.labaratuvarla ilgili sorularima da cevap vermediler.baskentteki dr hemen baslamadi 3 ay ilac kullandim.paraya oncelik vermiyolar gercekten islerini ahlakıyla yapıolar.icim rahat druma da güveniyorum.gerisi Rabbimin ol demesiyle olacak zaten insallah bukez emegimizin karsiligini verir Allah im
Merkez parkin orda bir ecza deposu var canim biz ordan almstik rapor nasil cikacakki onun cook sarti var galibaEvet ama bu raporsuz fiyat rapor cikarsa daha uygun olacaktir.depodan aliniyomu oyle hangi ecza deposundan aldiniz
Zaten sartlari karsiliyosaniz hastaneden yardimci oluyolar sanirim hangi dr dan aldin randevuyuMerkez parkin orda bir ecza deposu var canim biz ordan almstik rapor nasil cikacakki onun cook sarti var galiba
Esra hanimdanZaten sartlari karsiliyosaniz hastaneden yardimci oluyolar sanirim hangi dr dan aldin randevuyu
Zaten sartlari karsiliyosaniz hastaneden yardimci oluyolar sanirim hangi dr dan alMerkez parkin orda bir ecza deposu var canim biz ordan almstik rapor nasil cikacakki onun cook sarti var galiba
iYi alabilmissin zor randevu veriyolar esra hanimdan hayirli ugurlu olsun canimEsra hanimdan
Buarada baskentte 2017 tup fiyatlarini bilen varmi? Ilac fiyatlari bayaa artacaktir zaten de umarim tedavi fiyatlari dolara endeksli degildir
Hayirli olsun canim.kacinci denemenMerhaba canm ben Adana başkentte Bülent beye gidiyorum yumurtalarım perşembe günü taplandı eğer bi sorunun yoksa ve istedikleri kriterlere uymuyorsan hastane 5000 alıyor ilaçlarda depoda bilmiyorum ama ben mümessilden aldım hemşireler verdi numarasını rapor kotam dolduğu için raporsuz aldım hepsi 1.500 civarında tuttu umarım yardımcı olmuşumdur
Hayirli olsun canim.kacinci denemen
Kac yumurta toplandi.insallah ilk ve son olur da ugrasmazsin.zor bir surecİlk denemem canm direk tüpbebeğe geçtik aşılama yaptırmadım
Kac yumurta toplandi.insallah ilk ve son olur da ugrasmazsin.zor bir surec
Amin canim insallah.yasin cok genc.sorun neydi sizdeAmin canm inşllah ☺17 yumurta toplandı 9u olgun çıktı 5i döllendi canm İnşallah Allahım isteyen herkese nasip eder :)
Amin canim insallah.yasin cok genc.sorun neydi sizde
Tup bebekle sansin yuksek bence.insallah olur canim.Sorun yok canım bizde 1 yıl korunduk daha sonra 2.5 sene olmadı ilaç tedavisi kullandım doktorlar olur dedi olmadı
Tup bebekle sansin yuksek bence.insallah olur canim.
Transfer oldumu canim ne durumda embriyolar.bol bol dua et ve basarabiliyorsan dusunmemeye calisİnşallah canm Rabbim isteyen herkese nasip eder İnşallah
Transfer oldumu canim ne durumda embriyolar.bol bol dua et ve basarabiliyorsan dusunmemeye calis
Cok sukur canim.bak 5.gun emb.olmus.tutar ins.benimde 5.gundu ama olmadi umarim sen muradina erersin canimEmbriyolar iyi durumda canm çok şükür yarın transfer yapılacak. Düşünmeden bir anım geçmiyor ki
Geçmiş olsun canm sana nie tutmamış peki dr.lar bişey dediler miCok sukur canim.bak 5.gun emb.olmus.tutar ins.benimde 5.gundu ama olmadi umarim sen muradina erersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?