adana başkent hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi erca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallahh canim benim Bizde ayin 24unde gidecegz belki bir ilac kullandirirlar diye smdiden gidelim dedik

Evet ama bu raporsuz fiyat rapor cikarsa daha uygun olacaktir.depodan aliniyomu oyle hangi ecza deposundan aldiniz
Merkez parkin orda bir ecza deposu var canim biz ordan almstik rapor nasil cikacakki onun cook sarti var galiba

Buarada baskentte 2017 tup fiyatlarini bilen varmi? Ilac fiyatlari bayaa artacaktir zaten de umarim tedavi fiyatlari dolara endeksli degildir

Merhaba canm ben Adana başkentte Bülent beye gidiyorum yumurtalarım perşembe günü taplandı eğer bi sorunun yoksa ve istedikleri kriterlere uymuyorsan hastane 5000 alıyor ilaçlarda depoda bilmiyorum ama ben mümessilden aldım hemşireler verdi numarasını rapor kotam dolduğu için raporsuz aldım hepsi 1.500 civarında tuttu umarım yardımcı olmuşumdur

Hayirli olsun canim.kacinci denemen

Olabilir dedi.aslinda sonucta nasip isi bu Allah nasip ederse isterse dollenmeden hemen sonra transfer olsun tutar.yiyecek ekmegi yokmus demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…