Daha almadim canim bir tanidik hemsireden ogrendim pinar hanim esra hanim bulent bey var dedi esra hanimi dusunuyorumne zaman aradın da yok dediler ? kime randevu aldın ... bülent e almış olmada
Neden oyle dedin?ne zaman aradın da yok dediler ? kime randevu aldın ... bülent e almış olmada
Neden oyle dedin?ne zaman aradın da yok dediler ? kime randevu aldın ... bülent e almış olmada
Aysemm neyaptin canim randevuyu aldinmi.kacinci denemen buDaha almadim canim bir tanidik hemsireden ogrendim pinar hanim esra hanim bulent bey var dedi esra hanimi dusunuyorum
Yok canim daha almadim kendimi henuz hazir hissetmiyorum 1-2ay gecsin diyorum daha gecen hafta negatif sonuc aldim toparlanmam lazimAysemm neyaptin canim randevuyu aldinmi.kacinci denemen bu
Ilk denemen miydi canim.bende 2 hafta once negatif sonuc aldim.bakalim nisani bekliyorum.ilac kullandigim icin.Yok canim daha almadim kendimi henuz hazir hissetmiyorum 1-2ay gecsin diyorum daha gecen hafta negatif sonuc aldim toparlanmam lazim
Canim ben eylul ayinda ilac kullanmistim transfer ertelendi bazi aksilikler yasadik aralik ayina kalmisti bu 3.transferimdi ilkinde tutmamisti ikincide tuttu 8haftalikken kalbi durdu (hamile kalmak birsey degilmis onemli olan sag saglim kucagina almakmis) buda 3.ydu tutmadi maalesef simdi maddi sebeplerden dolayi biraz dha beklememiz lazim bizde kis sonu gbi tekrar dusunuyoruz hakkimizda hayirlisi olsun insallah hayirli saglikli salih evlatlarimiz olurIlk denemen miydi canim.bende 2 hafta once negatif sonuc aldim.bakalim nisani bekliyorum.ilac kullandigim icin.
Daha once ankadada mı denedin.bende orda baslamıstım bu serüvene ama sanırım baskent daha dogru bir secim.labaratuvar olanakları ve dr lar daha tecrübeli ve bilgili geldi bana keske en basindan baskentte baslasaydim diyorumCanim ben eylul ayinda ilac kullanmistim transfer ertelendi bazi aksilikler yasadik aralik ayina kalmisti bu 3.transferimdi ilkinde tutmamisti ikincide tuttu 8haftalikken kalbi durdu (hamile kalmak birsey degilmis onemli olan sag saglim kucagina almakmis) buda 3.ydu tutmadi maalesef simdi maddi sebeplerden dolayi biraz dha beklememiz lazim bizde kis sonu gbi tekrar dusunuyoruz hakkimizda hayirlisi olsun insallah hayirli saglikli salih evlatlarimiz olur
Evet canim iki kere ankadada denedim baskentte dusunuyorum insallah hayirli gelir burasi.gokhan ciragilmiydi doktorunDaha once ankadada mı denedin.bende orda baslamıstım bu serüvene ama sanırım baskent daha dogru bir secim.labaratuvar olanakları ve dr lar daha tecrübeli ve bilgili geldi bana keske en basindan baskentte baslasaydim diyorum
Bende cok merak ediyorum bunuBuarada baskentte 2017 tup fiyatlarini bilen varmi? Ilac fiyatlari bayaa artacaktir zaten de umarim tedavi fiyatlari dolara endeksli degildir
Evet canim oydu ama dogru duzgün bilgi alamiyodum.hemsirelerde ayni sekildeydi.baskentteki hemsirelerde drum bulent beyde gayet sabırlılar bence herseyi acik acik anlatiyolar pisman olmayacaksin benceEvet canim iki kere ankadada denedim baskentte dusunuyorum insallah hayirli gelir burasi.gokhan ciragilmiydi doktorun
insallah canim Ankadada embriyolarim kalitesiz oldu orada denemem artik yeni bir sayfa actikEvet canim oydu ama dogru duzgün bilgi alamiyodum.hemsirelerde ayni sekildeydi.baskentteki hemsirelerde drum bulent beyde gayet sabırlılar bence herseyi acik acik anlatiyolar pisman olmayacaksin bence
Ben bugun aradim sordum 5000 dediler.diger merkezlere gore uygun.ama ilac fiyatlari bu dolar endeksiyle nekadar olur bilememBende cok merak ediyorum bunu
İlaclar haric bu fiyat degilmi biz ilaclari ecza deposundan 950ye almstik eczanede 1300demslerdiBen bugun aradim sordum 5000 dediler.diger merkezlere gore uygun.ama ilac fiyatlari bu dolar endeksiyle nekadar olur bilemem
Aynen banada dollenme olmadi dediler.labaratuvarla ilgili sorularima da cevap vermediler.baskentteki dr hemen baslamadi 3 ay ilac kullandim.paraya oncelik vermiyolar gercekten islerini ahlakıyla yapıolar.icim rahat druma da güveniyorum.gerisi Rabbimin ol demesiyle olacak zaten insallah bukez emegimizin karsiligini verir Allah iminsallah canim Ankadada embriyolarim kalitesiz oldu orada denemem artik yeni bir sayfa actik
Evet ama bu raporsuz fiyat rapor cikarsa daha uygun olacaktir.depodan aliniyomu oyle hangi ecza deposundan aldinizİlaclar haric bu fiyat degilmi biz ilaclari ecza deposundan 950ye almstik eczanede 1300demslerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?