Canim nasilsin.sonucun belli oldumu.insallah guzel bir haber verirsin.
Yarın belli olacak İnşallah canım çok tedirginim aslında idrar testinde çıktı ama yinede ilaçlardan olabilir die düşünüyorumCanim nasilsin.sonucun belli oldumu.insallah guzel bir haber verirsin.
Idrarda ciktiysa olumludur canim bence.icini ferah tut insallah yarin da kesin sonucu paylasirsin.cok sevindim canim.nasil gecirdin transferden sonra tavsiyelerin varmi.Yarın belli olacak İnşallah canım çok tedirginim aslında idrar testinde çıktı ama yinede ilaçlardan olabilir die düşünüyorum
İnşallah canm. Kayınvalidemle annem geldi canım bana hiçbirşey yaptırmasalarda kendimi zorlamadan onların görmedi yerde yapacağımı yaptımIdrarda ciktiysa olumludur canim bence.icini ferah tut insallah yarin da kesin sonucu paylasirsin.cok sevindim canim.nasil gecirdin transferden sonra tavsiyelerin varmi.
bizden istemişlerdi 2009 yada 2010 da ama çok pahalı geldiği için ben balcalıda yaptırmıştımAdana başkentte genetik test yaptİran varmı acaba tüp bebek için
Genetik testi mi balcalida ne kadar fiyatbizden istemişlerdi 2009 yada 2010 da ama çok pahalı geldiği için ben balcalıda yaptırmıştım
canım kromozom ve kanda pıhtılaşma testleri idiGenetik testi mi balcalida ne kadar fiyat
Hım anladım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşcanım kromozom ve kanda pıhtılaşma testleri idi
verdiğiniz cvp dan dolayı çoook teşekkür ederim arkadaşım ben Bülen beyi tercih ettim 20 Nisana randevu verdiler raporlu yaptıracağım kısmetse bir de Başkentin laboratuar durumu nasıl siz araştırdınız mı?* benim bir arkadaşım Volkan beyde yaptırmış şimdi ikizleri MaşaAllah büyüyorlar biz daha önce hep özelde yaptırdık bizi maddi manevi yıprattı bu yüzden Başkentte karar kıldık hayırlısı tedavinizle ilgili gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim aynı zamanda bende haber ederim İnşaAllahselam arkadaşlar bende başkentte 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım sonuç hep olumsuz oldu.sebepsiz infertilite diyolar.ben pınar hanıma gitmiştim çok tatlı bir doktor ama size tavsiyem mutlaka esra hanım yada erhan beye gidin.ben o zaman esra hanımdan istemiştim 4 ay sonrasına verdiler çok gec diye pınar hanımı seçtim.birde söyle bir sey var orda bir kez hangi doktora gittiysen daha sonra kaç kez gidersen git aynı doktoru secmek zorundasın böyle bir kuralları var.o yüzden doktor secimine cok cok dikkan edin.ben 2 kez aynı doktor yaptı şimdi tekrar yaptırmak için aradık yine pınarı veriyorlar başka doktoru kabul etmiyolar sırf bu yüzden başkentle ilişiğimi kestim dosyamı aldım şuan acı bademe volkan beye gidiyorum prf.volkan noyan çok tatlı bir doktor artık hayırlısı burda yeniden başladım ayrıca burda mikrochip yöntemi var başkentte böyle bir sey yapmamışlardı.
tedavin hayırlı olsun canım.bende iğnelere başladım acı bademde henüz toplama yapılmadı.başkent hastanesi labaratuvarıyla ilgili kötü bişe duymadım aslında memnundum hastaneden doktor değişikliği yapmadıkları için vazgectim.zaten aynı doktorda 2 kez yaptırdım yine aynı doktara gitmek istemedim sonuçta hastane kadar doktorlarda önemli.birk kac arkadaşım benden sonra yaptırdı hamile kaldı.yani bence türkiyenin neresine gidersek gidelim rabbim yazmadıysa yine olmayacaktır.tabi rabbim yazmıştır zamanını bizde o zamanı bekliyoruz.transferden sonra haber ederim durumu bakalım rabbim yardımcımız olsun.stresli bir süreç ama stresten uzak durmalıyız bunu başarmaya çalışacaz hepbirlikte.verdiğiniz cvp dan dolayı çoook teşekkür ederim arkadaşım ben Bülen beyi tercih ettim 20 Nisana randevu verdiler raporlu yaptıracağım kısmetse bir de Başkentin laboratuar durumu nasıl siz araştırdınız mı?* benim bir arkadaşım Volkan beyde yaptırmış şimdi ikizleri MaşaAllah büyüyorlar biz daha önce hep özelde yaptırdık bizi maddi manevi yıprattı bu yüzden Başkentte karar kıldık hayırlısı tedavinizle ilgili gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim aynı zamanda bende haber ederim İnşaAllah
seninde tedavin hayırlı olsun cnm emeğimizin meyvelerini Allah Azzevecelle versin İnşaAllah özel olmassa sizin sıkıntı neydi bizim hem erkek hem kadın infertilitesi bu sefer pgt yaptırmayı planlıyoruz ama bakalımtedavin hayırlı olsun canım.bende iğnelere başladım acı bademde henüz toplama yapılmadı.başkent hastanesi labaratuvarıyla ilgili kötü bişe duymadım aslında memnundum hastaneden doktor değişikliği yapmadıkları için vazgectim.zaten aynı doktorda 2 kez yaptırdım yine aynı doktara gitmek istemedim sonuçta hastane kadar doktorlarda önemli.birk kac arkadaşım benden sonra yaptırdı hamile kaldı.yani bence türkiyenin neresine gidersek gidelim rabbim yazmadıysa yine olmayacaktır.tabi rabbim yazmıştır zamanını bizde o zamanı bekliyoruz.transferden sonra haber ederim durumu bakalım rabbim yardımcımız olsun.stresli bir süreç ama stresten uzak durmalıyız bunu başarmaya çalışacaz hepbirlikte.
bizimde sebepsiz infertilite canım.yada ne olduğu bulanmıyor diyelim.rabbime sığınmaktan başka çaremiz yok elimizden geleni yaptık.çarşamba yumurtam toplanacak.çok fazla yumurtam oluşmadı zaten 5-6 tane falan var hayırlısı rabbimden.seninde tedavin hayırlı olsun cnm emeğimizin meyvelerini Allah Azzevecelle versin İnşaAllah özel olmassa sizin sıkıntı neydi bizim hem erkek hem kadın infertilitesi bu sefer pgt yaptırmayı planlıyoruz ama bakalım
selam arkadaşlar bende başkentte 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım sonuç hep olumsuz oldu.sebepsiz infertilite diyolar.ben pınar hanıma gitmiştim çok tatlı bir doktor ama size tavsiyem mutlaka esra hanım yada erhan beye gidin.ben o zaman esra hanımdan istemiştim 4 ay sonrasına verdiler çok gec diye pınar hanımı seçtim.birde söyle bir sey var orda bir kez hangi doktora gittiysen daha sonra kaç kez gidersen git aynı doktoru secmek zorundasın böyle bir kuralları var.o yüzden doktor secimine cok cok dikkan edin.ben 2 kez aynı doktor yaptı şimdi tekrar yaptırmak için aradık yine pınarı veriyorlar başka doktoru kabul etmiyolar sırf bu yüzden başkentle ilişiğimi kestim dosyamı aldım şuan acı bademe volkan beye gidiyorum prf.volkan noyan çok tatlı bir doktor artık hayırlısı burda yeniden başladım ayrıca burda mikrochip yöntemi var başkentte böyle bir sey yapmamışlardı.
amin canım teşeklkür ederim.burda paket fiyatı 6200 tl eğer sperm için mikroçip olması gerekirse 1400 tl de o eklenecek.ilaçlarda 2 bini buldu.ilaçlar kişiye göre değişiyor zannedersem dozları falan yumurta gelişimine göre veriyorlar.yani ortalama 1500-2000 arası oluyor ilaçlar.slm cnm inş görüp bana cvp verebilirsin
benım 1 kızım var yaş 42 ikincisi olmuyr acıbademde fiyatlar ne kadar ilaçlar ne tuttu bana bilgi verebilirmisin.
rabbim sevindirsin kucagını doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?