Adana Başkent Tüp Bebek

Merhaba ,Ben Temmuz ayında başladım , rapor ile yumurta toplama 7.000 tl , transfer 4.500 tl raporlu fiyatlarımdı. Tabi Eylül ayında zam gelmiş. Yumurta dondurma , muayene ücretleri , ilaçlar derken hesap ettiğimizden çok fazla harcama yaptık kızlar. Benim doktorumda tayfun bey , 8 Kasımda transfer oldum

Merhaba ,Ben Temmuz ayında başladım , rapor ile yumurta toplama 7.000 tl , transfer 4.500 tl raporlu fiyatlarımdı. Tabi Eylül ayında zam gelmiş. Yumurta dondurma , muayene ücretleri , ilaçlar derken hesap ettiğimizden çok fazla harcama yaptık kızlar. Benim doktorumda tayfun bey , 8 Kasımda transfer oldum
Benim bugün tayfun beyle randevum,genetik ayrıştırmalı tüp bebek yaptırmam gerekiyor 8.kromozom bozukluğu varmış bende.Bebek engelli olabilir diye önerdiler,bu durumda tüp bebek raporu alabilir miyim? Şuan biz Kabaca hesaplandık 36 bın tutuyor genetik ayrıştırma dahil ama dondurma filan tam olarak ne olur bılemıyorum raporlu da pek fark etmiyor gibi sadece 4 bın lira fark ediyor.Rapor ü nereden aldınız süreç nasıl işliyor biraz anlatır mısınız?

Benim bugün tayfun beyle randevum,genetik ayrıştırmalı tüp bebek yaptırmam gerekiyor 8.kromozom bozukluğu varmış bende.Bebek engelli olabilir diye önerdiler,bu durumda tüp bebek raporu alabilir miyim? Şuan biz Kabaca hesaplandık 36 bın tutuyor genetik ayrıştırma dahil ama dondurma filan tam olarak ne olur bılemıyorum raporlu da pek fark etmiyor gibi sadece 4 bın lira fark ediyor.Rapor ü nereden aldınız süreç nasıl işliyor biraz anlatır mısınız?
Merhaba. Hayırlı olsun , güzel sonuçlar alırsınız inşallah bu süreçte. Tayfun hocam harikadır , Adana’da üzerine yok ❤️ raporu sizin durumunuzla ilgili çıkarıyorlar mı bilmiyorum. Bizim evliliğimiz 4,5 yıllık , 3 negatif aşılamamız vardı. Eşimde ve bende kesinleşmiş infertelite , eşimin 5 yıllık sigorta primi vs vs şartları sağlıyoruz. Başkent tüp bebek hemşirelik birimi bizden bazı evraklar istedi ve hemen çıkardılar raporu. Hastane ücretinde evet çok fark yaratmıyor fakat ilaçların raporlu fiyatları ve raporsuz fiyatları arasında çok fark var.
Yumurta toplama sonrası fazla embriyonuz olursa kap başına 1000 tl ücret vererek donduruyorsunuz. Embriyo sayınız çok olmasa bile doktorunuz dondurulmuş embriyo transferi yapmak isterse yine belli bir süreliğine donduruyorsunuz.

Benim embriyolarım 5 ayrı kapta donduruldu. Dondurma yapılan dönemde fiyat 700 tl idi . 5 kapa yıllık 3.500 tl dondurma işlemi fiyatı verdik. Transferden sonra 1 embriyom daha dondurulması gerekti fakat fiyat değişmiş olduğu için 1000 tl ödedik. Ben adanaya şehir dışından geliyorum , hastanede yatmam gereken bir durum olmuştu mesela, bir de bazen doktor bey kontrole sık çağırabiliyor ve muayene ücreti zamanı dolmuş oluyor. Raporlu yazılan ilaçları bazen yetmiyor , almak gerekiyor. Bunların hepsini hesaba kattığımızda 80 bine yakın masraf yapmışızdır.

Ben çok evhamlı çok araştıran biriyimdir. 5 yıllık özlemimiz var. İnanın çoooookk doktor gezdim , çok doktorla görüştüm. İçiniz rahat olsun , emin ellerdesiniz
🥰
fiyatlar konusuna da gelince bu yola girdiğinizde Rabbim o gücü veriyor, rızkı bir yerden mutlaka çıkıyor ve yapılan harcama ne kadar olursa olsun gözünüze gözükmüyor. Duamdır, Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin, hiçbirimizin kucağı boş kalmasın.

Ben çok evhamlı çok araştıran biriyimdir. 5 yıllık özlemimiz var. İnanın çoooookk doktor gezdim , çok doktorla görüştüm. İçiniz rahat olsun , emin ellerdesiniz 🥰 fiyatlar konusuna da gelince bu yola girdiğinizde Rabbim o gücü veriyor, rızkı bir yerden mutlaka çıkıyor ve yapılan harcama ne kadar olursa olsun gözünüze gözükmüyor. Duamdır, Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin, hiçbirimizin kucağı boş kalmasın.

Ben çok evhamlı çok araştıran biriyimdir. 5 yıllık özlemimiz var. İnanın çoooookk doktor gezdim , çok doktorla görüştüm. İçiniz rahat olsun , emin ellerdesiniz
🥰
fiyatlar konusuna da gelince bu yola girdiğinizde Rabbim o gücü veriyor, rızkı bir yerden mutlaka çıkıyor ve yapılan harcama ne kadar olursa olsun gözünüze gözükmüyor. Duamdır, Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin, hiçbirimizin kucağı boş kalmasın.
Benım genetik inceleme masrafları da var sanırım çok fazla masraf olacak her embrıyo 270 dolara inceleniyormuş,sanırım bu masrafı kaldıracak gücümüz yok. Bir de rahim duvarın da incelik var onun için menopoz iğnesi vurmak lazım üç aylığına dedi bir de o ayrı masraf.Devlet hastanesinden rapor almak için uğraşacağım.Bana raporla pek bir şey farketmez dedi tayfun hoca ama bu kadar fark ediyorsa raporu almam daha mantıklı.Tek sorun benım aşılamaya ihtiyacım yok sağlıklısız yumurtaların elenmesi lazım direkt tüp bebek yapmıyormuş devlet hastaneleri de ,nasıl yapacağım ne yapacağım şaşırdım kaldım

Benım genetik inceleme masrafları da var sanırım çok fazla masraf olacak her embrıyo 270 dolara inceleniyormuş,sanırım bu masrafı kaldıracak gücümüz yok. Bir de rahim duvarın da incelik var onun için menopoz iğnesi vurmak lazım üç aylığına dedi bir de o ayrı masraf.Devlet hastanesinden rapor almak için uğraşacağım.Bana raporla pek bir şey farketmez dedi tayfun hoca ama bu kadar fark ediyorsa raporu almam daha mantıklı.Tek sorun benım aşılamaya ihtiyacım yok sağlıklısız yumurtaların elenmesi lazım direkt tüp bebek yapmıyormuş devlet hastaneleri de ,nasıl yapacağım ne yapacağım şaşırdım kaldım
Sizdeki problem kesin olarak kabul edilirse aşılama şartına gerek te duyulmayabilir. Yanlış hatırlamıyorsam toplam fiyatta sadece 2 bin tl fark etmişti rapor. Tüp benek ücretinde 13 tü bizim 11 ödememiz oldu. Ama ilaçlarda yarı yarıya fark oldu. İlaçları da herkese raporlu reçete ediyorlar yoksa raporu çıkanlara da reçete ediyorlar tam bilemiyorum, sormak gerek. Hemşireliğin numarasını size verdiler mi

Sizdeki problem kesin olarak kabul edilirse aşılama şartına gerek te duyulmayabilir. Yanlış hatırlamıyorsam toplam fiyatta sadece 2 bin tl fark etmişti rapor. Tüp benek ücretinde 13 tü bizim 11 ödememiz oldu. Ama ilaçlarda yarı yarıya fark oldu. İlaçları da herkese raporlu reçete ediyorlar yoksa raporu çıkanlara da reçete ediyorlar tam bilemiyorum, sormak gerek. Hemşireliğin numarasını size verdiler mi
Verdi numarayı hemşireliğin.Hoca neden rapor a sıcak bakmadı anlamadım bu süreç her anlamda maddi manevı yorucu ,eğer bu kadar fark ediyorsa keske rapor edinin deseydi .

🥰
Ben doktoru çözemedim cok sogukkanlı biri yani durum iyimi kötümü anlayamıyorsunuz.benimde 3 embyo oldu ümidim yok belki doktorun soguklugundan ötürü böyleyim.bilgisine lafım yok ama bana aktarmadıktan sonra o bilgiyi anlamı yok.embyolarım hakkında bile bilgisi yok . cımbızla laf aldık

Pek bir şey fark etmiyor dedi fiyat olarak
Siz konuştuguna dua edin doktorun oda bir mucize o doktor için . ben agzından cımbzla laf alıyorm sormadanda bişe söylemiyo. hastayla konuşmuyo işini yapıyo sadece gidiyo o kadar hiç bişe anlatmıyo

Ben doktoru çözemedim cok sogukkanlı biri yani durum iyimi kötümü anlayamıyorsunuz.benimde 3 embyo oldu ümidim yok belki doktorun soguklugundan ötürü böyleyim.bilgisine lafım yok ama bana aktarmadıktan sonra o bilgiyi anlamı yok.embyolarım hakkında bile bilgisi yok . cımbızla laf aldık

Merhaba. Evet çok konuşan ve sıcakkanlı bir doktor değil en başta. Fakat bizim uzun bir tedavi sürecimiz oldu, sık sık görüştük. Hala soğukkanlı fakat işini çok iyi yapan bir doktor. Ben de tavsiye üzerine gitmiştim kendisine

Merhaba. Evet çok konuşan ve sıcakkanlı bir doktor değil en başta. Fakat bizim uzun bir tedavi sürecimiz oldu, sık sık görüştük. Hala soğukkanlı fakat işini çok iyi yapan bir doktor. Ben de tavsiye üzerine gitmiştim kendisine
Ya insan bu stresli dönemde motive olup ilerlemek istiyo aklımda fazlaca soru işaretleri var bunlarla zaten stres yaptgm için tutmicak

Merhaba. Evet çok konuşan ve sıcakkanlı bir doktor değil en başta. Fakat bizim uzun bir tedavi sürecimiz oldu, sık sık görüştük. Hala soğukkanlı fakat işini çok iyi yapan bir doktor. Ben de tavsiye üzerine gitmiştim kendisin
Doktorunuz kim? Konusmayı kaçırdım sanırım

Ya insan bu stresli dönemde motive olup ilerlemek istiyo aklımda fazlaca soru işaretleri var bunlarla zaten stres yaptgm için tutmicak
Size çok hak veriyorum haklısınız. Doktorla aranızdaki frekansta önemli. Beklediğinizi alamıyorsanız doktorun çok iyi olması anlam ifade etmez. Ben sormak istedğim herşeyi hemşirelere sürekli soruyorum. Günde 3 kere aradığım oluyor. Tatmin olmadığım zaman ise doktorla görüşmek istediğimi söyleyip telefon görüşmesi talep ediyorum.

Siz konuştuguna dua edin doktorun oda bir mucize o doktor için . ben agzından cımbzla laf alıyorm sormadanda bişe söylemiyo. hastayla konuşmuyo işini yapıyo sadece gidiyo o kadar hiç bişe anlatmıyo
Eşimle çıkınca odadan aynı şeyi konuştuk ,sanırım bizden hoşlanmadı dedim 😶odada soğuk bir hava olunca

Açıkçası bu ay başlayacaktık tüp bebeğe ama erteledik Tayfun hoca yı çok övdükleri için gittim ama bu süreçte bilgiye ve motivasyona ihtiyacımız olduğuna inanıyorum.Hoca belki de bu kadar masraflı bir süreçte sonuç olumsuz olursa diye de pek motıve edici cümleler kurmuyor olabilir, böyle bir durumda yazacağımız hayal kırıklığı daha büyük olur gibi geliyor.Bana yalancı menopoz iğnesi uygulayıp sonra transfer yapmak istedi biraz aklım karıştı .aynı tedavıyı olan varsa bilgisini paylaşır mı benimle

Back
X