Merhabalar. Uzun araştırmalarım sonucu başladım tüp bebek için 5 yıllık evliyim 2 yıldır deniyoruz 1 aşılama geçirdim sonuç alamadım. En son çare tüp bebeğe başvurduk 4 ekimde adana başkent hastanesi Tayfun hocada tedaviye başladık. Kan testi sperm testleri sonrası benim guatr sınırın biraz üstünde çıkması dışında başkaca bir sorun çıkmadı (bunun için ilaca başladım ama bu çok takılacak bir durum değilmiş tedbir amaçlı ilaç)ve start verdik. Gittiğimde reglim başlamamıştı başlayınca hemen gel dedi ve 8 elimde başlayınca tekrar gittim alttan muayene etti 2 adet karından iğne şeklinde biri gonalf biri meriofert ilaçlarına başladım. 3 gün kullandım 11 Ekim Salı günü kontrolüm vardı. Yumurtalarıma baktı doktor bey 2 adet yumurtam büyümüş. Doktor daha çok yumurta almamız lazım bunları toplayıp dondurabiliriz transfer bu hafta olmayabilir dedi
bana 2 gün daha ilaçları kullanmamı 13 Ekimde tekrar gelmemi sonrasında kesin karar vereceğini söyledi. Ekstradan birde cetrotide adında bir iğne daha ekledi. bu kadar gelişme oldukça yazmak isterim ben çok araştırdım çok merak ederek başladım bu sürece ne kadar zaman harcıyorum neler yapıyorum anltmak istedim. Umarım transfer için diğer ayları beklemeyiz biz adanaya çok uzaktan geldik çalışıyoruz git gel benm için yıpratıcı olacağı için dua edin bana kızlar