Adana da Kadın doğum doktoru tavsiyesi

Lavinya0

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
337
111
23
30
Kızlar merhaba yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamıyorum rahim filmleri testler ilaçlı tedavi herşeyi uyguladım eşimde aynı şekil ikimizinde bütün testleri temiz çıktı şimdi sorum Adana da aynı durumu yaşayıp doktorundan memnun kalan ve güzel sonuç alan var mı ? Çünkü ben doktorumu değiştirmek istiyorum..

Kızlar merhaba yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamıyorum rahim filmleri testler ilaçlı tedavi herşeyi uyguladım eşimde aynı şekil ikimizinde bütün testleri temiz çıktı şimdi sorum Adana da aynı durumu yaşayıp doktorundan memnun kalan ve güzel sonuç alan var mı ? Çünkü ben doktorumu değiştirmek istiyorum..
Prof Bülent Haydar Dedeoğlu özel kliniği var ama ultrason cihazı dört boyutlu ne var ne yok anlar kesinlikle gidip nir muayene ol derim biraz pahalı ama değer

Prof Bülent Haydar Dedeoğlu özel kliniği var ama ultrason cihazı dört boyutlu ne var ne yok anlar kesinlikle gidip nir muayene ol derim biraz pahalı ama değer
İlk defa duyuyorum canım doktoru ama bir araştırayım muayene ücreti ne kadar peki biliyormusun ?

Çok pahalı olduğunu biliyorum o doktorun 4 yada 3 bin muayenesi
İki tane vericem öneri 1 ibrahim kaya görümcem üçüz bebek doğurdu o doktorla
2 cisi selçuk yetkin el başkent hastanesi muayenesi 730 felan

Çok pahalı olduğunu biliyorum o doktorun 4 yada 3 bin muayenesi
İki tane vericem öneri 1 ibrahim kaya görümcem üçüz bebek doğurdu o doktorla
2 cisi selçuk yetkin el başkent hastanesi muayenesi 730 felan
Çok teşekkür ederm okadar doktora gittim ama bu doktorları ilk defa duyuyorum insallah iyi gelir 🙏

Back
X