canım ben adanadan mersine taşındım
ve hayataımda verdiğim en doğru kararlardan biri diyorum kesinlikle
ALLAH pişman etmesin
çok sevdim mersini
adanada 2 yıl kaldım gezecek kafa dağıtacak tek yer yok
her yer kalabalık ve karışık insanlarla dolu
evleri eski ve düzensiz
antalyada oturuyorsan sende benim gibi balkon ve terasa önem verirsin
adanada balkonlar iç içe diğer apartmanlarla
sahil olmamasından hiç bahsetmiyorum
mersinin sahili yeter övmek için
gece bile gitsen rahatsız eden olmaz
ailenlede tekde gidebilir gezebilirsin
sıcak ve nemli doğru ama sen zaten alışıksındır
adanada çok fazla biyer bilmyiorum
diyebileceğim tek şey asla yüreğirde oturma
kötü diye demiyorum ama sosyal hiçbir yönü yok
mersinde ise ben mezitlideyim
çok güzel sakin bir yer
pozcu ve civarıda öyle
orası biraz daha hareketli ama nezih
merak ettiğin başka konular olursa yardımcı olabilirim
hakkında hayırlısı olsun inşallah
mersin ucuz ve aydın insanların bulundugu yaşanılası bir şehir bence
tabiki de bazı yerlerinde sorunlar yaşansada bu her yerde olan şeyler sen güzel bir semtte oturursan imkanlarında ona göre olur
pozcu güzel mesela ama artık insanlar göçmen tarafına doğtu kaymaya başladılar ve 2. çevreyolu 3. çevreyolu denilen kuzey mersin gittikçe daha da güzelleşiyor binaları ,ev dizaynları ,havuzlu saunalı insanlar yukarıya cıktıkça sahilin kalabalıgı azalıyor..
ulaşımda çok iyi istediğin saatte istediğin semte gidebilirsin..kiralar uygun ,yakıtı 5 ay mesela..
aklıma geldikçe yazarım :)
ben mersinli olarak mersin derim canım adana evet daha büyük ve daha yorucu bi şehir çok kalabalık adana mersinden daha boğucu oluyor yazları mersinin denizi yeter canım evet evlerde çok uygun ve güzel ben olsam mersine giderim şimdi git deseler uçarak giderimo potakal bahçelerini adanada da bulman çok zor zaten nerde kaldıki bahçelerrrr :)
Tabi ki Adana'da yok o portakal bahçeleri :) E madem ikisinde de yoksa Adana'yı seçerim anlamında söylemiştim :) Mersin eski Mersin olsa o zaman tek geçerdim.
teşekkeur ederim. burada sıcak ona biraz alıştık artık :) dediğin gibi evler cok iç içe aslında sitanbulda öleydi ama ben artık buraya alıştım o yuzden sanırım kalabalıkda istemiyorum. peki guvenlik acısından ne diyosun
ben 2,3 senede bi Türkiyeye geldim icin adana güvenlik nasil inan bilemicembiz kozanda kaliyoruz adanaya 1,2 haftaligina ugruyoruz
ama daha cok mersine kacis yapiyoruz gezmek icin
çok sevinirim bende zeten sakin bi semtte oturuyorum burayada istanbuldan 2 sene once geldi,m artık kalabalığı kaldırabileceğimi sanmıyorum. oraları görmedim ama mezitli diyince arkadaş oraları baktım evler cok guzel. cevre nasıl sence.
eşim adana dan iş teklifi aldı. mersine de bakacak. ama ben nerede oturmalıyız a karar veremiyorum. oradaki hanımlardan fikir yardımı bekliyorum. bu şehirler hakkında bi fikrim yok iyisiyle kotusuyle fikirlerinizi bekliyorum
mezitli güzel pozcudan daha sakin bence yazları oraların ortamları çok güzel oluyor sitede oturanlar kamelyalar havuz sohbet muhabbet oturacagın yeri araştır mutlaka .
pozcunun kalabalıgı sıktı bizi göçmen semtine taşınacaz sahile de çok yakın canım sıkıldıgında denizi izleyebilirim seviyorum ben şehrimi ya herseye ragmen
eeee bi adanalı olarak sende mersin diyosan biz yaz kış kalcaz sen olsan nereyi tercih ederdin.
2 ilide görmedim ama bilgiğim kadarıyla akdeniz bölgesinin gelişmiş illerinden temiz ilçe olayına gelince ülkemizin her karısı güzel orayı kirletenler insanlar o yüzden fazla bu olaya takılma cok temız bir semt dedıgın yerdede ne olaylar oluyo...sadece hangı ıl olduguna karar ver hakkında hayırlısı olsun
eşim adana dan iş teklifi aldı. mersine de bakacak. ama ben nerede oturmalıyız a karar veremiyorum. oradaki hanımlardan fikir yardımı bekliyorum. bu şehirler hakkında bi fikrim yok iyisiyle kotusuyle fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?