İki sehri de çok iyi bilirim Adana daha gelişmiş ancak ev kiralar çok pahalı o barajyolu dediğin yer cıvıl cıvıl ogrencilerin takıldığı kafe vs olan yer ve çok canlı Adana'nın en sevdiğim yerlerinden ama kiralar yüksek evler eski ve içleri bakımsız yeni evlerde yıllık 12-13 bin civarı.ama Adana da yasayacak olsam barajyolu derim bunun dısında Süleyman Demirel Turgut ozal ve Kenan evren de gayet guzel evler guzel ve yeni guzelyali mah de öyle ama çarşıya uzak yerler. Ulasim çok.
Mersin sehir olarak guzel evler ucuz kiralar da denizgoren bir evde oturmak guzel olur ancak çok isinamamistim ben Adana daha hareketli.BUarada esın ne is yapıyor merak ettim
adana şehir planlaması açısından büyük olabilir ama insanları bana göre değil ...
ya araştırıyorum cunku ilk adanaydı sonradan mersinde girdi işin içine. ama adananın bi guzelliğini göremedim. ya yeterince resim paylaşmıyorlar tanıtmıyorlar ya guzel değil.
touriSt olarak mi gideceksin arkadasim? Hayir degilmi.. Hergun bir yerinimi gezeceksin? senin icin temiz,nezih bir semt olmasi onemli olan...
ilce olarak yüzevler cok guzel bir semttir.
touriSt olarak mi gideceksin arkadasim? Hayir degilmi.. Hergun bir yerinimi gezeceksin? senin icin temiz,nezih bir semt olmasi onemli olan...
ilce olarak yüzevler cok guzel bir semttir.
turst gitmicem ama yaşadığım yerin guzel olması önemli benim için hergun olmasada haftasonu gezerim. guzellik derken baktımmı taş görmicem kalabalıkta yurumicem. antalya laradayım ben bura gibi bi yer isterim mesela hem guzel hem sakin
6 yıl Adana da yaşamış ve Mersine çok sık gidip gelen biri olarak sana kesinlikle diyorum ki Mersin en iyisi. Denizi , havası , konumu vs herşey çok güzel ayrıca son yıllarda o kadar gelişti ki. Mesela AVM istiyorsan kocaman bir Mersin Forum var . Sahil hemen 10 dk heryerden.
Adana ise çok kalabalık , düzensiz , gezilecek çok mekanı olmayan bir yer. Kesin sıkılır , bunalırsın. Ama orada oturacaksan ilçe olarak sana tavsiyem Turgut Özal, Güzelyalı,Huzurevleri , Yurt mahallesi olacaktır. Buralar hem sakın hem binaları güzel balkonları geniş geniş ferah evleri olan bir yer. Ben Özalda oturuyordum, Tavsiye ederim :)
benim sevgilim mavi bulvarda oturuyor semtinden çok memnun bide Mersin çok göç alıyormuş canım özellikle doğudan o sebeple baya kalabalıklaşmış
BEN 12 yıl mersinde oturdum ki annemler kayınvaldem falan hala oradalar. ve 5 yıl adanada okudum ben kesinlikle mersin derim,adana farklı ya havası cok boğucu,gezecek gidecek pek yer yok..ama mersin öyle mi yaa...cok sık bir sehir sahili,forum alısveriş merkezi vs. vs. kesinlikle mersin derim ben...terör olayları falanda hem varos mahallelerde olur.eğer karar verirseniz hangi mahallerde oturmanız gerektiğini siz etavsiye edbilirim..
ben adanalıyım ,mersıne de yazlığa giderim hersene.
Adana nedense daha sıcak gelir bana.aslında gezecek yerler anlaminda mersin de adana yi aratmaz.
ben mersin in insanlarını çok sevmiyorum ısınamama sebebimiz bu herhalde.tabii ki mersının yerli halkından bahsetmıyorum,ama dışardan gelen it kopuk çok.bu bana göre mersının en büyük dezavantajı.
Ev fiyatlarına gelirsek adana da evler korkunç pahalı.buda adananın dezavantaji.
Adana da oturmaya karar verirsen turgut özal ve süleyman demirel bulvarları çok nezih ve güzeldir.yüreği taraflarından ev bakmanızı tavsiye etmem,oralarda karışıklık çok olur.
Mersınde ise sahil boyunca apartmanlar muhteşemdır. Oralar pahalı gelirse mezıtlı ilçesinde yazlık siteler var,şehrin içindeler. O siteler hem fiyat olarak çok uygun hem de güvenlikli olması büyük avantaj bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?