Adana mı mersin mi?

trafiği:)
yollarda karşıdan karşıya geçmen imkansız gibi birşey
asla hoşgörü yok yayalara karşı
dolmuş ve otobüscüler trafiği alt üst ediyorlar
ama yolları düzgün
yeni açılan alışveriş merkezi ile alışverişe daha çok imkan sağlıyor
eğitim açısından bilmiyorum açıkcası okul durumları nedir
mersindede öyle çocuğun varsa araştır derim ikisini de
havaalanı adanada var mersinde yok
bir çok yere adanadan otobüs ile direk gidersin ama
mersinden ankara aktarmalı oluyor genelde
ben küçük bir yerde doğup büyüdüğüm için
adana bana çok karışık ve kalabalık gelmişti
mersin çok daha sakin
artılarını bir öncesi mesajımda yazmıştım zaten
eksileri sıcak olması
ve bazı bölümlerinde çok olaylar yaşanması
terör çatışmaları falan
karışık yazıyorum kusura bakma
aklıma geldikce yazıyorumda ondan:D

canım ben adanadan mersine taşındım
ve hayataımda verdiğim en doğru kararlardan biri diyorum kesinlikle
ALLAH pişman etmesin
çok sevdim mersini
adanada 2 yıl kaldım gezecek kafa dağıtacak tek yer yok
her yer kalabalık ve karışık insanlarla dolu
evleri eski ve düzensiz
antalyada oturuyorsan sende benim gibi balkon ve terasa önem verirsin
adanada balkonlar iç içe diğer apartmanlarla
sahil olmamasından hiç bahsetmiyorum
mersinin sahili yeter övmek için
gece bile gitsen rahatsız eden olmaz
ailenlede tekde gidebilir gezebilirsin
sıcak ve nemli doğru ama sen zaten alışıksındır
adanada çok fazla biyer bilmyiorum
diyebileceğim tek şey asla yüreğirde oturma
kötü diye demiyorum ama sosyal hiçbir yönü yok
mersinde ise ben mezitlideyim
çok güzel sakin bir yer
pozcu ve civarıda öyle
orası biraz daha hareketli ama nezih
merak ettiğin başka konular olursa yardımcı olabilirim
hakkında hayırlısı olsun inşallah

gercekten oturduğun semt harika cok beğendim evlerde cok ucuz ve guzel tam istediğim gibi. peki kötu bi yonu varmı oraların

evet yaa aackcası cocuğumun olması onu ii temiz yerde buyutmek istiyorum. muhakkak heryerin kotusu vardır. ama en nezih temiz mesela hırsızlık olaylarının az olduğu yada hiç olmadığıo. ben mesela antalya lara da oturuyorum. 2 senedir hiç hırsızlık duymadım kacırma felan duymadm. burayı seviyoreum ama napalım ekmek peşine gidiyoruz. zaten burasıda bilirsin belki nemlidir yazın boğucudur. deniz kenarı olduğu için.

mersin ucuz ve aydın insanların bulundugu yaşanılası bir şehir bence
tabiki de bazı yerlerinde sorunlar yaşansada bu her yerde olan şeyler sen güzel bir semtte oturursan imkanlarında ona göre olur
pozcu güzel mesela ama artık insanlar göçmen tarafına doğtu kaymaya başladılar ve 2. çevreyolu 3. çevreyolu denilen kuzey mersin gittikçe daha da güzelleşiyor binaları ,ev dizaynları ,havuzlu saunalı insanlar yukarıya cıktıkça sahilin kalabalıgı azalıyor..
ulaşımda çok iyi istediğin saatte istediğin semte gidebilirsin..kiralar uygun ,yakıtı 5 ay mesela..
aklıma geldikçe yazarım :)

mersin ucuz ve aydın insanların bulundugu yaşanılası bir şehir bence
tabiki de bazı yerlerinde sorunlar yaşansada bu her yerde olan şeyler sen güzel bir semtte oturursan imkanlarında ona göre olur
pozcu güzel mesela ama artık insanlar göçmen tarafına doğtu kaymaya başladılar ve 2. çevreyolu 3. çevreyolu denilen kuzey mersin gittikçe daha da güzelleşiyor binaları ,ev dizaynları ,havuzlu saunalı insanlar yukarıya cıktıkça sahilin kalabalıgı azalıyor..
ulaşımda çok iyi istediğin saatte istediğin semte gidebilirsin..kiralar uygun ,yakıtı 5 ay mesela..
aklıma geldikçe yazarım :)

çok sevinirim bende zeten sakin bi semtte oturuyorum burayada istanbuldan 2 sene once geldi,m artık kalabalığı kaldırabileceğimi sanmıyorum. oraları görmedim ama mezitli diyince arkadaş oraları baktım evler cok guzel. cevre nasıl sence.

ben mersinli olarak mersin derim canım adana evet daha büyük ve daha yorucu bi şehir çok kalabalık adana mersinden daha boğucu oluyor yazları mersinin denizi yeter canım evet evlerde çok uygun ve güzel ben olsam mersine giderim şimdi git deseler uçarak giderim :34::1: o potakal bahçelerini adanada da bulman çok zor zaten nerde kaldıki bahçelerrrr :)

Tabi ki Adana'da yok o portakal bahçeleri :) E madem ikisinde de yoksa Adana'yı seçerim anlamında söylemiştim :) Mersin eski Mersin olsa o zaman tek geçerdim.

portakal bahceleri hala cok ama adanin icinde degil :34:

bir adanali olarak sana mersini öneririm ,adana ev yönünden cok ic ice evleri ve asiri kalabalik
mersinde gezilecek görülecek canin sIkildinda gidebilecegin cok yer var sade cok nemli iste

teşekkeur ederim. burada sıcak ona biraz alıştık artık :) dediğin gibi evler cok iç içe aslında sitanbulda öleydi ama ben artık buraya alıştım o yuzden sanırım kalabalıkda istemiyorum. peki guvenlik acısından ne diyosun

teşekkeur ederim. burada sıcak ona biraz alıştık artık :) dediğin gibi evler cok iç içe aslında sitanbulda öleydi ama ben artık buraya alıştım o yuzden sanırım kalabalıkda istemiyorum. peki guvenlik acısından ne diyosun

ben 2,3 senede bi Türkiyeye geldim icin adana güvenlik nasil inan bilemicem :( biz kozanda kaliyoruz adanaya 1,2 haftaligina ugruyoruz

ama daha cok mersine kacis yapiyoruz gezmek icin :9:

ben 2,3 senede bi Türkiyeye geldim icin adana güvenlik nasil inan bilemicem :( biz kozanda kaliyoruz adanaya 1,2 haftaligina ugruyoruz

ama daha cok mersine kacis yapiyoruz gezmek icin :9:

eeee bi adanalı olarak sende mersin diyosan biz yaz kış kalcaz sen olsan nereyi tercih ederdin.

çok sevinirim bende zeten sakin bi semtte oturuyorum burayada istanbuldan 2 sene once geldi,m artık kalabalığı kaldırabileceğimi sanmıyorum. oraları görmedim ama mezitli diyince arkadaş oraları baktım evler cok guzel. cevre nasıl sence.

mezitli güzel pozcudan daha sakin bence yazları oraların ortamları çok güzel oluyor sitede oturanlar kamelyalar havuz sohbet muhabbet oturacagın yeri araştır mutlaka .
pozcunun kalabalıgı sıktı bizi göçmen semtine taşınacaz sahile de çok yakın canım sıkıldıgında denizi izleyebilirim seviyorum ben şehrimi ya herseye ragmen :23:

eşim adana dan iş teklifi aldı. mersine de bakacak. ama ben nerede oturmalıyız a karar veremiyorum. oradaki hanımlardan fikir yardımı bekliyorum. bu şehirler hakkında bi fikrim yok iyisiyle kotusuyle fikirlerinizi bekliyorum

2 ilide görmedim ama bilgiğim kadarıyla akdeniz bölgesinin gelişmiş illerinden temiz ilçe olayına gelince ülkemizin her karısı güzel orayı kirletenler insanlar o yüzden fazla bu olaya takılma cok temız bir semt dedıgın yerdede ne olaylar oluyo...sadece hangı ıl olduguna karar ver hakkında hayırlısı olsun

mezitli güzel pozcudan daha sakin bence yazları oraların ortamları çok güzel oluyor sitede oturanlar kamelyalar havuz sohbet muhabbet oturacagın yeri araştır mutlaka .
pozcunun kalabalıgı sıktı bizi göçmen semtine taşınacaz sahile de çok yakın canım sıkıldıgında denizi izleyebilirim seviyorum ben şehrimi ya herseye ragmen :23:

benim eşim deniz hastasıdır.. aslında biz karadenizliyiz. göçmen semti dediğin yer nasıl biyer adı ölemi geciyo

2 ilide görmedim ama bilgiğim kadarıyla akdeniz bölgesinin gelişmiş illerinden temiz ilçe olayına gelince ülkemizin her karısı güzel orayı kirletenler insanlar o yüzden fazla bu olaya takılma cok temız bir semt dedıgın yerdede ne olaylar oluyo...sadece hangı ıl olduguna karar ver hakkında hayırlısı olsun

ben istanbuldan taşındım antalyaya. istanbulda guzelliğin yanında ne arasan vardı. ama yaşamak istermisin desen hayır derim. saddece aile hasreti biraz zorluyo. ama önemli olan cocuklarım. onlar için katlanıyoruz. hem mutlulukları için hem gelecekleri için

bu arada mersin haftasonları 01 plaka ile dolup taşar hatta yazları tıkanır trafiğimiz deniz kenarları adanalı antepli çevre şehirdeki ailelerle dolup taşar anlarsın artık :33:

İki sehri de çok iyi bilirim Adana daha gelişmiş ancak ev kiralar çok pahalı o barajyolu dediğin yer cıvıl cıvıl ogrencilerin takıldığı kafe vs olan yer ve çok canlı Adana'nın en sevdiğim yerlerinden ama kiralar yüksek evler eski ve içleri bakımsız yeni evlerde yıllık 12-13 bin civarı.ama Adana da yasayacak olsam barajyolu derim bunun dısında Süleyman Demirel Turgut ozal ve Kenan evren de gayet guzel evler guzel ve yeni guzelyali mah de öyle ama çarşıya uzak yerler. Ulasim çok.

Mersin sehir olarak guzel evler ucuz kiralar da denizgoren bir evde oturmak guzel olur ancak çok isinamamistim ben Adana daha hareketli.BUarada esın ne is yapıyor merak ettim

Son düzenleme:
hayır canım araba ile 10 dak falan
mezitli diğerlerine göre daha sakin
ben vipolde oturuyorum
pozcuya gidiyorum alışverişe dolmuş ile 15 dak falan sürüyo
ve her dakika dolmuş var

eşim adana dan iş teklifi aldı. mersine de bakacak. ama ben nerede oturmalıyız a karar veremiyorum. oradaki hanımlardan fikir yardımı bekliyorum. bu şehirler hakkında bi fikrim yok iyisiyle kotusuyle fikirlerinizi bekliyorum

adana şehir planlaması açısından büyük olabilir ama insanları bana göre değil ...

Son düzenleme:
yenişehir sınırlarına göçmende dahil canım daha sonra mezitli geliyor zaten cok uzak mesafeler değil 15 dakka felan arabayla

Back
X