Adana mı mersin mi?

o zaman nereyi önerirsin diyim sanırım adana olacak cunku bende mersin diyorum ama eşim henuz ş.dışında gelince bastırcam mersin diye

arkadaşım yarı adanalı ve ailesi orada yaşayn biri olrak adanayıda severim ama mersinde çok güzel... deniz istiyorum diyorsan mersin tercih et... ama sanırım adana olacak yazmışsın.. o zaman sana tavsiyem güzelyalı mah. baraj yolu, hayal park civarı olabilir... burada çok güzel siteler var.. yıllık kiraları 7000 civarı... ama herşeyi olan havuzu spor salonu spor sahaları , kuaförü restorantları full güvenlikli vs bi yer diyorsan '' seyhan park evlerini'' tavsiye ederim ... ama kiralar biraz pahalı... ama yaşayanlar çok kaliteli...
bu arada zaten iki il arası 1 saat hangisinde olursan , günübirlik gezmeye gidebilirsin ...

sizlerin soyledikleri ve resimlere bakarak mersin istiyorum ama eşim antepede bakacakmış haliyle ortada olalım diyo. ama ben mersinede göturcem onu bakmak için eminim o <zzaman oda beğenecektir. o zaten öle yerleri sever henuz görmedi.. gelsin resimleri evleri kaydettim. vallahi hamile hamile ev bakmaktan sandalyeye yapıştım.

yok yok öle kuaforde saunada felan gözum yok içinde park olsun bide güvenlik olsun tabi evde temiz olsun yanii yeter

hayır canım aynı yerler değil... hatta merkezpark nerede bilmiyordum... netten baktım :))) hayalpark gerçekten büyük bir gezime alanı içinde güzel parklar cafeler var... buranın civarında yeni bloklar yapıldı... binalar geniş ve güzel... güzelyalı mah. de tavsiye ederim ... genelde nezih bir bölge yine çok sayıda yeni binaların bulunduğu bir yer... ama daha önce arkadaşlarında bahsettiği üzere buradaki yapılar birbirine yakın olabiliyor...ama enazından heryere yakın iki adımda bir büyük marketlerin cafelerin olduğu bir semt...

canım mersindekii tuttuğun evii bahçesinde havuzuu olann bir ev bile tutabilirsinn
adanalılarr ev kiralayıpp yazlarıı oraya giderlerr

istanbul kadarda iç içe değill
burda seyhan tarafıı çok gelişmişş canımm
ama yinede mersinnnn

tabikide adana..pişman olmazsın emin ol..orda bulundum çünkü ben..sadece yazın çok sıcak..ki zaten sen alışık olduğundan zorluk çekmezsin

benim oturduğumm bina öyl benn mavii bulvardayımm
baraj yolunda eskii binalar var canımm okadar yenii bina yok ordaa
sadece semtii canlı biryerr
ama arkadaşlarımızınn saydığıı semtler genellikle pahalı semtlerr
msela siz orda kaça oturuyorsunuzz
birde adanada genellikle ev kirasınıı peşinn alırlar fazla aylık yokturr
mesela seneliğii 7 milyarmıı hepsini birden alıyorlarrr
ama araştırınca taksitlide var

gerci oralarda sıfır evde yoktur cok cevreyi resimlememişler anlayamıyorum o yuzden nasıl bir yer olduğunu. sadece site olarak seyhanpark evleri sanırım gordum orada bayağ pahalıdır

okadarda değill canımm adanada diyorsann heryerr apartmann
mersin desenn yenii yapılann yazlıkk sitelerr
çokk kötüü değill buralar merak etmeyinn canımm

hiç tereddütsüz adana diyorum. adanalıyım mersinde yazlığımız var yani ki şehri de çok iyi bilirim. aslında maddi imkanlarınızla da alakalı. eğer uygun fiyata sessiz sakin bir yer diyorsan erdemli taraflarında yaz kış oturma imkanınız varsa mersin'e gidin. erdemli şehir merkezine sürekli dolmuşu olan yaklaşık yarım saat 40 dk mesafede bir ilçe bu arada. ama şehir merkezinde yaşamak istiyorsan buna imkanın da var adanayı tercih etmelisin. adana'da çukurova şu an en iyi yer. süleyman demirel bulvarı güzelyalı mahallesi hem evlerin yeni olmasıyla, hem insanlarıyla, hem imkanlarıyla yaşanacak bir yer. ondan sonra sırasıyla mahfesığmaz, toros gibi mahalleler var. tabii en lüks semt ziyapaşa civarı. ordaki evler pek yeni değil ama çok nezih bir semttir.

fotoğrafla şehir beğenmek bana hiç mantıklı gelmedi bu arada :))fotoğraf istiyosan adana fotoları burda

bu arada neden adana dediğimi de söyleyeyim mersin inanılmaz göç aldı bana göre yaşanacak hali kalmadı. tek bşaıma çarşıya çıkmaya çekiniyorum maalesef. forumdan öteye gitmiyorum diyebilirimn. otogar civarındaki mahalleler özellikle çok fena. ha adana'da yok mu evet var bu kadar fazla değil ve çok yayılmış durumda değil bu tip insanlar belli yerlerde yaşıyorlar. haberlerde izliyorum ama hiç cono kavgası görmedim mesela gerçekte

ben 28 yıldır adanalı 14 yıldır da mersinde yazlıkçı olarak yazıyorum bunları. iki şehrinde merkez ilçelerini çok iyi bilerek söylüyorum ama başka özel nedenleriniz varsa mesaj atıp sorabilirsin tereddütlerini. umarım hayırlısı olur sizin için

canım sen nasıl ev istediğinii emlakçıya söyle o senii ne evlere götürürler
sen paradan haber ver sadecee
hiç lüks çok güzel evler var
kesene göre yanii

bu arada yeni ev yok falan denmiş de adana'nı her yanı yeni ev. turgut özal(huzurevine doğru) ,toros, real yolu, süleyman demirel sıfır sitelerle dolu allah aşkına yapmayın bu kadar çok sıfır evin olduğu -hem de oldukça lüks- başka bi şehir yoktur heralde.

evet belli oldu adanaya yerleşiyoruz. hayrlısı olsun hakkımıızda

aaaaaaaaaaaaaaaaaa bende halenn mersin deyip duruyorummm
hadi hayırlı olsunn
semtler
süleyman demirel
mavi bulvar
kenan evren
turgut özel
barış manço
güzel yalı
huzur evleri bu semtlar güzel burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…