arkadaşım yarı adanalı ve ailesi orada yaşayn biri olrak adanayıda severim ama mersinde çok güzel... deniz istiyorum diyorsan mersin tercih et... ama sanırım adana olacak yazmışsın.. o zaman sana tavsiyem güzelyalı mah. baraj yolu, hayal park civarı olabilir... burada çok güzel siteler var.. yıllık kiraları 7000 civarı... ama herşeyi olan havuzu spor salonu spor sahaları , kuaförü restorantları full güvenlikli vs bi yer diyorsan '' seyhan park evlerini'' tavsiye ederim ... ama kiralar biraz pahalı... ama yaşayanlar çok kaliteli...
bu arada zaten iki il arası 1 saat hangisinde olursan , günübirlik gezmeye gidebilirsin ...
evet yaa aackcası cocuğumun olması onu ii temiz yerde buyutmek istiyorum. muhakkak heryerin kotusu vardır. ama en nezih temiz mesela hırsızlık olaylarının az olduğu yada hiç olmadığıo. ben mesela antalya lara da oturuyorum. 2 senedir hiç hırsızlık duymadım kacırma felan duymadm. burayı seviyoreum ama napalım ekmek peşine gidiyoruz. zaten burasıda bilirsin belki nemlidir yazın boğucudur. deniz kenarı olduğu için.
teşekkeur ederim. burada sıcak ona biraz alıştık artık :) dediğin gibi evler cok iç içe aslında sitanbulda öleydi ama ben artık buraya alıştım o yuzden sanırım kalabalıkda istemiyorum. peki guvenlik acısından ne diyosun
ben 2,3 senede bi Türkiyeye geldim icin adana güvenlik nasil inan bilemicembiz kozanda kaliyoruz adanaya 1,2 haftaligina ugruyoruz
ama daha cok mersine kacis yapiyoruz gezmek icin
Eki Görüntüle 386894 göçmen ile mezitli sahil kesimi
huzur evlerinde ve guzelyalıda var evler. banada turgut özalı tavsiye ettiler ama ya evler cok kotu ya cok pahalı geldi bana
yanlız evler cok pahalı. olursa t.ozal ve baraj yoluna bakcaz. sıfır evler kirası ne civarda bakıyorum ama baraj yolunda ev bulamadım kiraları oğrenmek için. aslında site istiyorum ben içinde parkı olan guvenliği olan. eşimin seyahi olacak guvenlik o yuzden önemli
gerci oralarda sıfır evde yoktur cok cevreyi resimlememişler anlayamıyorum o yuzden nasıl bir yer olduğunu. sadece site olarak seyhanpark evleri sanırım gordum orada bayağ pahalıdır
allahım zaten konyaydı ilk sonrA adanada var dediler tercihi eşimin adana oldu.
ama evler pahalı dedi arkadaşlarda içleri cok fenA cnm yaa yani ev ne zaman yyapılmışsa o zamandan kalma hiç değişiklik yapmamışlar tabi benim internette baktımlarından. sıfır ev temiz yeni olur o yuzden tabiki varsa tercihim olacaktır.
evet belli oldu adanaya yerleşiyoruz. hayrlısı olsun hakkımıızda
hayalparkla merkezpark aynı yermi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?