butterflys hatırlıyorsan sana daha öncede yazmıştım.aynı yerde tedavi görmüştük.aslında bende ikinciyi başkentte yaptırmayı istiyorum.ama eşim yine aynı yeri düşünüyor.sen memnun kalmadınmı adana tüp bebekten.beni şimdi tekrar çağırdılar muayene edip,niye olmadı diye araştıracaklarmış.sendede böyle bişey yapmışlarmıydı.benim ilk sonucum 23 çıkmıştı gebesin dediler,ikinci 27 bebek yavaş gelişiyor dediler,üçüncüdede 10 a düştü kahverengi lekeler olmaya başladı 2 gün sonrada kana döndü ve kanama olurken 2 tane küçücük beyaz parça düştü hemşirelerle görüştüm büyük ihtimal rahim yapısında sorun vardır dediler.bugün için randevu vermişlerdi ama işimiz çıktı perşembeye ertelettik.bana yardıcı ol sende anlat tedavilerini.
hatırladım canım.niye olmadığını nasıl araştıracaklarmış merak ettim.ben de böyle bir araştırma içerisine girmediler de...herşey iyiydi olamaması için bir sebep yoktu dediler o kadar.
önemli olan senin memnuniyetin .ben orada 2 deneme yaptım ama olmadı işte.ayrılma sebebim memnuniyetsizlikten ziyade daha ayrıntılı araştırmalar yapılması gerektiğini düşünmemdi.tam teşekküllü bir hastane istedim o yüzden.benim başka bir merkezdeki ilk tüp bebek denemem dış gebelikle sonuçlanmıştı.iç kanama geçirip açık ameliyat olmuştum.üstüne bir de burada 2 neg.deneme yaşadım ve kafamda soru işaretleri oluştu.acaba ameliyattan sonra neler değişti ?neden tutmadı ?sebepleri iyice araştırmak istedim.sen memnunsan devam et.benim sonuçların ikisi de 1 çıktı canım.yani kesinlikle neg.
o düşen parçalar progestan tablet olmasın birikmiş olamaz mı?
hakkımızda hayırlısı......
mrb Ayşegül
bence 2, denemeni başka bir merkezde yaptırmanda yarar var.çünkü orda negatifle sonuçlanan ve sana olumsuz şeyler hatırlatacak anılar var.yeni mekan yeni dr yeni umutlar demek.bende ilk denememi özelde yaptırmıştım şimdi Adana başkent te yaptırıyorum.üniversite olduğu için tüm tahlilleri hastane yapıyor.yani git gellerle uğraşmıyorsun.Ve iyi sonuçlar alan arkadaşlar var.İyi düşün derim.ben şu an lucrine başladım.İNŞALLAH Hamişler sayfasında buluşuruz
Kesin olmamakla birlikte kız olma ihtimali şimdilik daha yüksek dedi doktor.sanırım gelecek hafta sonu daha kesin bir açıklama yapar.darkcım senin bebiş kız mı ne ?ne çabuk öğrendin????????
aslında bende başkenti düşünüyorum ama eşim aynı yeri istiyor.benimde tanıdığım arkadaşlar var.ikisininde ikizi oldu hemde biri kız biri erkek onlarda başkentte yaptırdılar.bilmiyorum iyice düşünüp öyle karar vermeliyim.
Sevgili dark Ankara da Eyüp Ekici süper.Bence üşenme ona git.İnternette google dan da bak.Tlf eder sorarsın ne zaman gelmek gerek diye.Ben bu aralar ankara dışındayım. yoksa senin için sorar randevu alırdım Allah yardımcın olsun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarıp hevesini kursağında bırakmasın .Kalbim seninleKızlar Başkente yakın zamnda gidecekler yada bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olsun.
ben hazirandan sonra hemen Başkentte gebelik bölümünde ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum.Ve doktor ismine ihtiyacım var.Bu konuda arkadaşlarınızdan duyduğunuz tecrübeli bir doktor var mı?
Ya da yakın zamanda gidecekler Kadın doğum gebelik bölümündeki sekretere sorabilirler mi?
2li testimde biraz risk çıktı ve ayrıntılı ultrason yaptırmam gerekiyor.Doktor ismi istiyorum randevu almak için.Bir de kaçıncı hafta ayrıntılı ultrason yapılıyor sorabilecek olan var mı,aranızda?
Sevgili dark Ankara da Eyüp Ekici süper.Bence üşenme ona git.İnternette google dan da bak.Tlf eder sorarsın ne zaman gelmek gerek diye.Ben bu aralar ankara dışındayım. yoksa senin için sorar randevu alırdım Allah yardımcın olsun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarıp hevesini kursağında bırakmasın .Kalbim seninle
benimki açıklanamayan infertilite.belkide ondan araştıracaklardır.çok merak ediyorum sorunumun ne olduğunu.keşke bulsalarda bende sorunum şuymuş desem.ama hiçbişey yok olmuyor deli oluyorum.senin sorunun neydi:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?