Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

darkcım sen nasılsın bir yerlerde okudum az önce ama tam anlamadım.ters giden bişiyler mi var?İnşallah herşey düzelmiştir bir problem olmaz.....Şeniz

Canım 2li testim sınıra çok yakın çıktı.Canımı sıktı biraz.Ben bebeğimin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum ama işte içime bir kurt düştü yine de.
Ultrasonda felan herşey gayet iyi çıktı.Ama bilemiyorum ne yapmalıyım.İçimden bir ses hiç birşey yaptırma o iyi diyor.

Doktor da Ankara ya bir profa yönlendirdi beni.Ankara benim için zor olacak.Ben 3lü yapmayacakmısınız dedim.3lünün temiz çıkması bunu yok saymaz dedi.Ama ben internette hep 2li riskli çıkınca 3lü istenir diye okuyorum :Kafam karışık yani biraz.

Canım benim 3. aşılmam da tutmazsa.Tüpten önce lap. değilde histereskopi yaptırabilirsin demişti Tayfun bey.Dediğin gibi tüp de kanallarla işin yok.Ama tutmuyorsa rahimden kaynaklı olma ihtimali yüksek.

Bence bu saattten sonra sen işini sağlama al.Herşeyin tam hazır olsun.
İnşallah bu sefer allahım yüzünü güldürsün canım.

Bir de içinden ne geçiyorsa onu yap.sadece ve sadece herkesi boşver içinin sesini dinle.Kesinlikle sana doğruyu söyleyecektir.

Ben lap.dan felan kaçtım çünkü 3. aşılama olmazs tüp denerim diyordum.Ona güveniyordum.Yoksa bende hele hele üstüste başarısız tüp denemelerim olsaydı kesinlikle histereskopi yaptırırdım.

Kaldı ki bana aşılama öncesi bile önerilmişti.Rahim ağzı sulu ultrasonda seninki gibi temiz çıkmamıştı.Biraz yamuk yumuk bir görüntü vardı.

Seninki iyi çıkmış çok sevindim.İnşallah içerisi de iyi çıkar.İyi olmasa bile iyileşecek birşeydir ve sen bu sefer istediğin bebeişlere kavuşursun.allah 2 tane sağlıkı bebeiş versin sana inşallah...

sağol canım benim.inşallah herşey yolunda gider.darkcım benim bir arkadaşın bebişinin de testleri sınırda falan çıkmıştı.Şimdi maşallah nur topu gibi bir yavrusu var.lütfen canım moralini bozma.İnşallah birşey çıkmaz.ne olur kendini harap edip bebişini de üzme annesi.bence bebeğin rabbimin izniyle çok sağlıklı.dualarım seninle.......

Kızlar merhaba bende başkentte dün ilk aşılamamı yaptırdım.Doktorlardan ve hemşirelerden ilgi yönünden memnun kaldım.Tabi özel hastaneler gibi hastaya çok vakit ayıramıyorlar çünkü yoğunlar hastaları çok ben onlara hak veriyorum özellikle bülent bey esra hn(doktor) , elif ve esra hemşire süper İnş hamiş kalırım.Kendime ve sizlere çok dua ediyorum.Herşey gönlünüze göre olur İnşAllah

butterflys hatırlıyorsan sana daha öncede yazmıştım.aynı yerde tedavi görmüştük.aslında bende ikinciyi başkentte yaptırmayı istiyorum.ama eşim yine aynı yeri düşünüyor.sen memnun kalmadınmı adana tüp bebekten.beni şimdi tekrar çağırdılar muayene edip,niye olmadı diye araştıracaklarmış.sendede böyle bişey yapmışlarmıydı.benim ilk sonucum 23 çıkmıştı gebesin dediler,ikinci 27 bebek yavaş gelişiyor dediler,üçüncüdede 10 a düştü kahverengi lekeler olmaya başladı 2 gün sonrada kana döndü ve kanama olurken 2 tane küçücük beyaz parça düştü hemşirelerle görüştüm büyük ihtimal rahim yapısında sorun vardır dediler.bugün için randevu vermişlerdi ama işimiz çıktı perşembeye ertelettik.bana yardıcı ol sende anlat tedavilerini.

hatırladım canım.niye olmadığını nasıl araştıracaklarmış merak ettim.ben de böyle bir araştırma içerisine girmediler de...herşey iyiydi olamaması için bir sebep yoktu dediler o kadar.
önemli olan senin memnuniyetin .ben orada 2 deneme yaptım ama olmadı işte.ayrılma sebebim memnuniyetsizlikten ziyade daha ayrıntılı araştırmalar yapılması gerektiğini düşünmemdi.tam teşekküllü bir hastane istedim o yüzden.benim başka bir merkezdeki ilk tüp bebek denemem dış gebelikle sonuçlanmıştı.iç kanama geçirip açık ameliyat olmuştum.üstüne bir de burada 2 neg.deneme yaşadım ve kafamda soru işaretleri oluştu.acaba ameliyattan sonra neler değişti ?neden tutmadı ?sebepleri iyice araştırmak istedim.sen memnunsan devam et.benim sonuçların ikisi de 1 çıktı canım.yani kesinlikle neg.
o düşen parçalar progestan tablet olmasın birikmiş olamaz mı?
hakkımızda hayırlısı......

mrb Ayşegül
bence 2, denemeni başka bir merkezde yaptırmanda yarar var.çünkü orda negatifle sonuçlanan ve sana olumsuz şeyler hatırlatacak anılar var.yeni mekan yeni dr yeni umutlar demek.bende ilk denememi özelde yaptırmıştım şimdi Adana başkent te yaptırıyorum.üniversite olduğu için tüm tahlilleri hastane yapıyor.yani git gellerle uğraşmıyorsun.Ve iyi sonuçlar alan arkadaşlar var.İyi düşün derim.ben şu an lucrine başladım.İNŞALLAH Hamişler sayfasında buluşuruz

benimki açıklanamayan infertilite.belkide ondan araştıracaklardır.çok merak ediyorum sorunumun ne olduğunu.keşke bulsalarda bende sorunum şuymuş desem.ama hiçbişey yok olmuyor deli oluyorum.senin sorunun neydi:bbo:

aslında bende başkenti düşünüyorum ama eşim aynı yeri istiyor.benimde tanıdığım arkadaşlar var.ikisininde ikizi oldu hemde biri kız biri erkek onlarda başkentte yaptırdılar.bilmiyorum iyice düşünüp öyle karar vermeliyim.

darkcım senin bebiş kız mı ne ?ne çabuk öğrendin????????
Kesin olmamakla birlikte kız olma ihtimali şimdilik daha yüksek dedi doktor.sanırım gelecek hafta sonu daha kesin bir açıklama yapar.
15 haftayı doldurdu miniğim teyzesi pek küçük değil artık

Canım senden dökülen beyaz parçalar butterfly's in dediği gibi progestan jelden dolayı olmuştur.

Bu jeli kullanna herkesten geliyor o beyaz pıhtılar hatta hafif kahveyede kaçabiliyor rengi.

Benimde iki arkadaşım başkentten memnun ayrıldı.Biri ilk denemede 2 erkek.
Diğeri 2. denemede bi kız bi erkek sahibi oldu.

İlk denemede bebek sahibi olanın şansı daha yüksekti ayrıca belirteyim.
Diğer arkadaşımda canlı sperm sorunu vardı.

Kızlar Başkente yakın zamnda gidecekler yada bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olsun.

ben hazirandan sonra hemen Başkentte gebelik bölümünde ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum.Ve doktor ismine ihtiyacım var.Bu konuda arkadaşlarınızdan duyduğunuz tecrübeli bir doktor var mı?

Ya da yakın zamanda gidecekler Kadın doğum gebelik bölümündeki sekretere sorabilirler mi?
2li testimde biraz risk çıktı ve ayrıntılı ultrason yaptırmam gerekiyor.Doktor ismi istiyorum randevu almak için.Bir de kaçıncı hafta ayrıntılı ultrason yapılıyor sorabilecek olan var mı,aranızda?

Sevgili dark Ankara da Eyüp Ekici süper.Bence üşenme ona git.İnternette google dan da bak.Tlf eder sorarsın ne zaman gelmek gerek diye.Ben bu aralar ankara dışındayım. yoksa senin için sorar randevu alırdım Allah yardımcın olsun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarıp hevesini kursağında bırakmasın .Kalbim seninle

Canım doktorum da bana onu tavsiye etti.Aradım sekreter hemen gelin diyor.doktor la görüşemedim.
Tekrar tekrar gitmem mümkün değil zaten.Bu ayrıntılı ultrason için en uygun hafta ne zaman söylemedi sekreter.Haftaya gelin diyo.Yeter ki gidelim.Söylese şu haftada bakılıyo o zaman gelin diye ..

ben çalışan bir insanım ve özele gideceğim yani sevkim olmadan.Bizde izin almak diye birşey yok.Eşimle ikimiz aynı anda her istediğimizde ankaraya gidemeyiz.

Bende bu yüzden vazgeçtim Ankara fikrinden.zaten bana çok ters olacak.Konyaya gideceğim bir de Adana ya gitmeyi düşünüyorum,şimdilik.

Sağol canım,çok düşüncelisin.İnşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz canım.

benimki açıklanamayan infertilite.belkide ondan araştıracaklardır.çok merak ediyorum sorunumun ne olduğunu.keşke bulsalarda bende sorunum şuymuş desem.ama hiçbişey yok olmuyor deli oluyorum.senin sorunun neydi:bbo:

biz de sorun sperm kaynaklıydı ilk başta.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…